123ru.net
Sverigesradio

Леся Никитюк показала волосы на интимном месте и призналась в самых смелых желаниях

Деменция ВЛАСТИ

Владимира Зеленского раскритиковали за продажу в Россию проекта "Студии Квартал 95"

Илон Маск подарит $100 млн за "упаковку" для противных запахов: принять участие может каждый 

Новости за 24.10.2020

Ny havsström har upptäckts

Sverigesradio 

Forskare vid Universitetet i Bergen har upptäckt en hittills okänd havsström som sträcker sig öster om Island ner mot Färöarna.

Vintern är här – och så även ishalkan

Sverigesradio 

Den första meteorologiska vintern har kommit till Sverige. Från Treriksröset i norr till Åre i söder har dygnsmedeltemperaturen varit noll grader eller lägre i minst fem dygn.
Fler reser utomlands under höstlovet än väntat

Sverigesradio 

Höstlovsveckan är ett av resebolagens mest populära reseperioder, och trots att coronasmittspridningen nu ökat i Sverige och i Europa tycks fler än väntat resa utomlands veckan som kommer.

MP: Vi har inte förhandlat färdigt

Sverigesradio 

Annika Hirvonen, som var Miljöpartiets representant i den migrationspolitiska kommitteen, är inte lika säker som justitieminister Morgan Johansson, om att det inte behövs fler förhandlingar.

Ännu ovisst om två högskoleprov är möjligt till våren

Sverigesradio 

På söndag hålls årets enda högskoleprov, för ett begränsat antal deltagare. Och regeringens ambition att det ska bli två högskoleprov till våren istället för ett ligger fast. Men den nationella samordnaren för högskoleprovet, Peter Honeth, vill ännu inte lova att det blir så.Oppositionen på väg mot seger i lokalval

Sverigesradio 

På söndag hålls lokalval runt om i Ukraina. Val som ses som en viktig mätare av president Volodymyr Zelenskyjs popularitet. Sedan han valdes med stor majoritet förra året har hans opinionssiffror dalat påtagligt.

Över tjugo döda efter bombdåd i Kabul

Sverigesradio 

I Afghanistan har två separata bombdåd under dagen krävt över 20 människors liv. Minst tio personer dödades och tjugo skadades av en kraftig detonation utanför en skolbyggnad i västra Kabul. Flera är barn, enligt inrikesministeriet.

Ministern: Huvuddelen av migrationsförhandlingen avklarad

Sverigesradio 

Migrationsminister Morgan Johansson säger idag att Migrationskommitténs betänkande om en ny flyktingpolitik kommer att bli lagförslag, trots att Miljöpartiet bara stödjer 3 av 26 förslag i betänkandet. Det har regeringspartierna förhandlat om.

LÅNGLYSSNING: Ändrad syn på brott och straff

Sverigesradio 

Vilken effekt har strängare straff på brottslighetens utveckling? Och hur kommer det sig att den allmänna synen på brott och straff har ändrats så mycket sedan 1960-talet?

Studentprotest för akademisk frihet i Ungern

Sverigesradio 

I snart två månader har ungerska studenter ockuperat film- och teateruniversitet i Budapest protesterat mot ändringar i skolans styrelse som den ungerska regeringen beordrat. I går demonstrerade tusentals personer med krav på ökad akademisk och konstnärlig frihet.Många surfar med kinesisk teknik hemma

Sverigesradio 

I veckan kom beskedet att kinesiska Huawei och ZTE inte får vara med när Sveriges 5G-nät ska byggas. Samtidigt är det väldigt många som surfar med teknik från dem i hemmen.

Новости из регионовСлухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.