123ru.net

World News in Greek

Новости от News-life.ru

News-life.ru

Все новости

Γ. Μπαλάφας στο One Channel: ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία

Ta Nea 

Ο κ. Μπαλάφας, προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο One Channel, σε έναν ευρύτερο απολογισμό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε επικοινωνιακές αδυναμίες και κάνοντας λόγο για λυσσαλέο πόλεμο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, από συγκεκριμένα συμφέροντα και ΜΜΕ.

Το μεγάλο στοίχημα του Putin στον χρυσό αποδίδει

Capital.gr 

Εδώ και χρόνια, η Ρωσία αποτελούσε το μεγαλύτερο "bug" για τον χρυσό στον κόσμο: Ακόμη και αν οι τιμές του χρυσού βρίσκονταν σε χαμηλά επίπεδα, συνέχιζε να αυξάνει επιθετικά τα αποθέματά της σε χρυσό. Τώρα που ο χρυσός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από το 2013, αυτή η τακτική, σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση των assets δολαρίου, φαίνεται να αποδίδει.
Β. Κικίλιας: Εθνικό μας σχέδιο η ανόρθωση της μεσαίας τάξης

Capital.gr 

"Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, μέσα από τη μείωση των φόρων και την έκρηξη των επενδύσεων. Νέες και ποιοτικές δουλειές κυρίως για τα νέα παιδιά, προκειμένου να προκόψουν και να ανταμειφθούν". Αυτό τονίζει, στη συνέντευξή του στο Capital.gr, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ενώ παράλληλα τοποθετεί στην πρώτη γραμμή της "γαλάζιας" στρατηγικής την ανόρθωση της μεσαίας τάξης της χώρας.

Aλλαγές στην καταγγελία σύμβασης: Οι αστερίσκοι στη διαδικασία καταβολής των οφειλομένων

Capital.gr 

Με το άρθρο 48 του Ν.4611/2019, θεσπίζεται η υποχρεωτική έγγραφη αιτιολόγηση του εργοδότη, σε περίπτωση απολύσεως του εργαζόμενου, θέτοντας ζήτημα εγκυρότητας της καταγγελίας σύμβασης. Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, δεδομένου ότι προβλεπόταν: η υποχρέωση ύπαρξης βάσιμου λόγου απόλυσης, καταβολή της οφειλόμενης αποζημίωσης και δήλωση και ασφάλιση του εργαζόμενου, ώστε να καθίσταται έγκυρη μία απόλυση. Γράφει η Βίκυ Καφετζή.

Σαντουϊτσάκι, καφεδάκι και... φεσάκι

Capital.gr 

Η ΔΕΗ έχει πρόβλημα. Αυτό είναι το ουσιαστικό νόημα των πληροφοριών και "πληροφοριών" που, εδώ και κάποιες ημέρες, κυκλοφορούν στην αγορά.

Αλλαγή σελίδας; Πώς και με ποιούς;

Capital.gr 

Το πιθανότερο είναι ότι στις 8 Ιουλίου η χώρα θα έχει νέα κυβέρνηση. Εξίσου πιθανό είναι η κυβέρνηση αυτή να είναι κοινοβουλευτικά "αυτοδύναμη".


Ο αυτοκαταστροφικός κ. Τσίπρας…

Capital.gr 

Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο κουτός όσο κι οι ακροατές του, ώστε να νομίζουν πως είναι τόσο έξυπνοι όσο κι εκείνος, έλεγε ο Κάρλ Κράους.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.