123ru.net

World News in Greek

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Июль
2020
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Η «κατάρα» του Ρόναλντ Ρίγκαν - Σελέμπριτι που ήθελαν να γίνουν Πρόεδροι των ΗΠΑ

Ta Nea 

Ο Κάνιε Γουέστ είναι η τελευταία περίπτωση σελέμπριτι που ανακοινώνει το ενδιαφέρον του για την πολιτική, σε μια παράδοση που κρατάει από το παλιό Χόλιγουντ και φτάνει ως τους Iστγουντ, Σβαρτσενέγκερ και Ρόναλντ Ρίγκαν – τον μόνο που κανείς δεν ξεπέρασε

Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τον αγκάλιασε…

Ta Nea 

Ο Τσίπρας ταυτίστηκε πλήρως με τον Παππά – Αρνείται την πραγματικότητα και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις αποκαλύψεις – Βαρύ το κλίμα ωστόσο μεταξύ των βουλευτών
Σε δημόσια δημόσια διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Ta Nea 

Διατάξεις που αποσκοπούν στην προσέλκυση επενδύσεων και στοχευμένες φορολογικές απαλλαγές περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Μεταξύ άλλων παρέχει κίνητρα για την προσέλκυση συνταξιούχων της αλλοδαπής εφόσον έρθουν να διαμείνουν μόνιμα στη χώρα μας

Όταν η εγκύκλιος είναι ανώτερη από το νόμο

Capital.gr 

Ένα από τα αίτια της κακοδαιμονίας της χώρας μας είναι και η πολυνομία. Την οποία την εκμεταλλεύονται οι δικηγόροι για να επιλέξουν μια διάταξη που τους ωφελεί και να ερμηνευθεί κατά περίπτωση στα δικαστήρια. Κατά Μπαμπινιώτη, πολυνομία είναι η έλλειψη κωδικοποιημένης νομοθεσίας και η ύπαρξη  πολλών, συχνά αντικρουόμενων νόμων για το ίδιο θέμα, ενώ κακονομία και ανομία είναι διαφορετικές έννοιες. Γράφει ο Λέανδρος Ρακιντζής.

Η Ιταλία παίζει το παιχνίδι της Ολλανδίας για τα 750 δισ.

Capital.gr 

Η Ρώμη παλεύει να συντάξει ένα αξιόπιστο σχέδιο για την ανασύνταξη και επαναφορά της χώρας σε τροχιά κανονικότητας. Ο συνασπισμός του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος και του λαϊκιστικού Κινήματος Πέντε Αστέρων είναι αδύναμος και διχασμένος και το μόνο που κάνει - άθελά του - είναι να ενισχύει την ιδέα της υποχρέωσης για μεταρρυθμίσεις έναντι οικονομικής βοήθειας που κραδαίνουν οι Ολλανδοί.

Που πας ρε Καραμήτρο;

Capital.gr 

Περιέργως από τις 22 Ιουνίου,  ο συνολικός όγκος των συναλλαγών του XA έχει πατήσει φρένο, καλλιεργώντας μια εικόνα κενότητας και εγκατάλειψης  στις εκτενείς προσπάθειες του  Γενικού Δείκτη για να βρεθεί στο κατώφλι των 680 μονάδων. Χαρακτηριστικές της όποιας αποδυνάμωσης είναι οι τελευταίες συνεδριάσεις,  που ο ημερήσιος συνολικός όγκος συναλλαγών μετά βίας καταφέρνει να ανέβει άνω των 17 εκατ. μετοχών. Γράφει ο Απόστολος Μάνθος.

Πού το πάει ο Κυριάκος;

Capital.gr 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετρά ήδη τον πρώτο χρόνο από τις τελευταίες εκλογές και φαίνεται πως διατηρεί την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης.

Αλλαγές στην αγορά εργασίας μετά τον κοροναϊό: Γιατί έρχεται το τέλος του… 9-5 στη δουλειά

Ta Nea 

Οι εργαζόμενοι απαιτούν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στον τρόπο εργασίας με βάση τις νέες συνθήκες που ανέδειξε η πανδημία, ενώ προκρίνεται ως ιδανική λύση ένα υβριδικό μοντέλο remote και office work.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.