123ru.net

World News in Slovenian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

В преддверии ЧМ: британцы готовят желудки — на Украине кричат "не пущать!"

© РИА Новости / Максим Богодвид

Перейти в фотобанк

В преддверии ЧМ: британцы готовят желудки — на Украине кричат "не пущать!"

Чем ближе чемпионат мира по футболу... Читать дальше...

Все новости

Testiranje za starejše

Karate Federation of Slovenia 

V sklopu ERASMUS projekta “Promoviranje aktivnega angažiranja v športu”, pri katerem sodelujejo nacionalne Karate zveze Slovenije, Hrvaške, Srbije in Makedonije … Preberi več "Testiranje za starejše"
Zaključne priprave na 53. Evropsko prvenstvo v Novem Sadu

Karate Federation of Slovenia 

Zadnje dni so se naši karateisti aktivno pripravljali, saj so se udeležili Zaključnih priprav za nastop na članskem EP, ki … Preberi več "Zaključne priprave na 53. Evropsko prvenstvo v Novem Sadu"

Licenčni seminar

Karate Federation of Slovenia 

Karate zveze Slovenije razpisuje licenčni seminar za strokovne delavce: vaditelje, trenerje in trenerje inštruktorje karateja. V skladu z določbami Zakona … Preberi več "Licenčni seminar"

Notranja vrata za vsako stanovanje

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Vsi, ki vas zanimajo notranja vrata obiščite https://iza-inzeniring.si kjer se nahaja ponudba, ki je zelo široka, pa ne samo da je široka, pač pa je tudi zelo primerna zaradi same kvalitete proizvodov. Na vas je, kakšne izdelke oz. kakšna notranja vrata si želite imeti, toda na trgu je kar nekaj različnih, zato je morda to odločitev pogosto … Preberi več "Notranja vrata za vsako stanovanje"

Priborjenih 7 medalj na Otroškem Balkanskem prvenstvu 2018

Karate Federation of Slovenia 

Beograd, 30. 4. 2018 – Končalo se je 23. Otroško Balkansko prvenstvo na katerem smo Slovenci zmagoslavno odnesli 7 priborjenih … Preberi več "Priborjenih 7 medalj na Otroškem Balkanskem prvenstvu 2018"

KZS je izdala novice – Četrtletnik 2018/1

Karate Federation of Slovenia 

Karate zveza Slovenije je pravkar izdala zanimivo publikacijo “Četrtletnik KZS” 2018 / 1, ki smo jo v zadnjih tednih s skupnimi … Preberi več "KZS je izdala novice – Četrtletnik 2018/1"

Vedeževanje na daljavo

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Se dostikrat znajdete na življenjskem razpotju ali se vam porodijo različna vprašanja, kako naprej, kaj nam je namenjeno? Obrnite se na www.sibila-vedezevanje.si in vaša vprašanja bodo kmalu dobila odgovor. O čem pravzaprav govorimo? Ste že slišali za vedeževanje, osebi, ki vam na različne načine napove vašo prihodnost? Vedeževalka je oseba, ki s pomočjo tarot kart … Preberi več "Vedeževanje na daljavo"