123ru.net

World News in Slovenian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org
Сентябрь
2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
2425
26
27
28
29
30

Все новости

Poročilo iz reprezentančnega treninga v Kranju

Karate Federation of Slovenia 

V torek 18.9. so se  v Kranju zbrali članski reprezentanti, ki so izpeljali skupni trening pod vodstvom novega trenerja Matije … Preberi več "Poročilo iz reprezentančnega treninga v Kranju"

Slovenski karateistke in karateisti uspešni na 1. Friendship Games

Karate Federation of Slovenia 

12. in 13. septembra 2018 so v italijanski Gorici potekale 1. FRIENDSHIP GAMES (Igre prijateljskih dežel) za mlajše kategorije. Igre naj … Preberi več "Slovenski karateistke in karateisti uspešni na 1. Friendship Games"

Ugodna spletna trgovina s čevlji

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Na spletu se prodaja čedalje več izdelkov. Splet je obkrožil svet in kaj kmalu bo to postala tehnologija, ki bo dejansko narekovala vsem različnim industrijam kako neki bo potekalo njihovo delo. Verjamemo, da je denimo spletna trgovina s čevlji precej spremenila pogled na potrošništvo, predvsem pa je trgovina s čevlji takrat, ko se je preselila … Preberi več "Ugodna spletna trgovina s čevlji"
Dodatni registracijski rok

Karate Federation of Slovenia 

Dodatni registracijski  rok poteka  od  1. do 20. septembra 2018 (jesenski reg. rok). V navedenem roku je potrebno v spletni … Preberi več "Dodatni registracijski rok"

Prsna črpalka

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Vsaka nosečnica in potem mlada mamica si želi za svojega otroka le najboljše. Ker vemo, da je materino mleko v prvih tednih in mesecih otrokovega življenja izjenmo pomembno za njgovo zdravj in nadaljnji razvoj, predvsem za razvoj imunskega sistema, je prsna črpalka izjemno priročen pripomoček za vse tiste mamice, ki imajo neodložljive obveznosti, rade pa … Preberi več "Prsna črpalka"

Poročni make up ni navaden make up

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Na najsrečnejši dan v življenju ali trenutek, ko par dahneta usodni “vzamem” je pomembno, da stvari izgledajo nadvse prfektno. Če bi za mnenje vprašali profesionalno Vizažistko Tino Švajger Sivec, pa zagotovo povdarila, da celoten izgled neveste ni niti malo prepuščen golemu naklučju, temveč je za končen izgled potrebno velika mera natančnosti in veselja do umetnosti, … Preberi več "Poročni make up ni navaden make up"

Kaj delajo v podjetju Adoor d.o.o.?

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Tisti, ki še niste slišali za podjetje Adoor d.o.o. verjetno o njem ne veste nič, zato smo se odločili, da vam v tem članku napišemo nekaj zanimive vsebine, ki bi vam lahko prišla prav na to temo. No v glavnem v podjetju Adoor d.o.o. se ukvarjajo predvsem z montažo in servisom različnih garažnih vrat. Servis … Preberi več "Kaj delajo v podjetju Adoor d.o.o.?"

Alergije – Neizogibljive neprijetnosti

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Alergije lahko nastanejo zaradi različnih razlogov. Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov deluje zelo učinkovito nad alergije. Človek je lahko alergičen na različne snovi, lahko smo alergični na prah, na tkanine ali pa dotik posebnega materiala, kot so recimo usnje ali pa na listje rastlin. To je vse odvisno od našega telesa in kako močen je naš … Preberi več "Alergije – Neizogibljive neprijetnosti"

Kreativno, kakovostno in slovnično ustrezno prevajanje

Maraton Alpe, Kamnik (SI) 

Mi smo prava prevajalska agencija za vas! Odlikujejo nas hitra odzivnost in popolno upoštevanje vaših želja. Ne bojimo se niti najtežjih izzivov, saj znamo prevesti vse: pravna, medicinska, tehnična besedila, pa tudi različne marketinške dokumente. Prevajanje tehnične dokumentacije zahteva predvsem točen in pravočasen prevod. Vsaka malenkost šteje! Pri marketinškem materialu pa moramo dodati še nekaj … Preberi več "Kreativno, kakovostno in slovnično ustrezno prevajanje"