123ru.net

World News in Hungarian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Июль
2020
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

„Rengeteg esküvő elmaradt, nekem is idén tavasszal lett volna a nagy napom” – így változnak az esküvői trendek a koronavírus után

Noizz.hu 

Sok lány életében az egyik legmeghatározóbb nap, amikor oltárhoz vezetik, hiszen titkon minden kislány fantáziál a csokorról, a dekorációról és természetesen a ruháról. A koronavírus sajnos rengeteg menyasszonynak tönkretette a nagy napot, azonban már látszik, miként térhet vissza minden a rendes kerékvágásba. Komáromi Kamillával, a budapesti Prive Salon by Camilla menyasszonyi ruhaszalon alapítójával beszélgettünk az idei veszteségekről, az aktuális trendekről és a hogyan továbbról.
352,66 forinton az euró

Nepszava 

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben. (Gazdaság)

Parkolópályán a parkolási reform

Nepszava 

Már a fővárosi kormányhivatal is bevetette magát, hogy maradjon minden a régiben az átláthatatlan, sokmilliárdos üzletben. (Reflektor)

Drámaian nőtt a fakitermelés az uniós országokban

Kuruc.info 

Drámaian fokozódott a fakitermelés az Európai Unió országaiban egy új tanulmány szerint. A 2016-2018-as időszakban 49 százalékkal vágtak ki több fát, mint 2011 és 2015 között - állapították meg műhol [...]

Mi folyik Balatonszemesen?

Nepszava 

A helyiek egy része a nagypolitikát sejti Balatonszemes kormánypárti polgármesterének váratlan lemondása mögött, mások az évtizedes helyi ellentétek szítóit okolják. (Belföld)

Kiesett a csapat, megvette a város közpénzből

Nepszava 

Ez nem csak azért példátlan lépés, mert épp egy vesztes csapatba invesztál közpénzt a város, hanem azért is: az úgynevezett élvonalbeli klubok közül egy sincs amiben ilyen nagy önkormányzat résztulajdon lenne. (Sport)

Vidnyánszky Attila: Megpróbálnak egymás ellen kijátszani

Nepszava 

Megszólították, hogy vegyen részt a Színház-és Filmművészeti Egyetem átalakulása után létrejövő alapítványi kuratóriumban – mondta Vidnyánszky Attila. A Nemzeti Színház igazgatója szerint nyitni kellene az intézményben, és többféle értékrendre lenne szükség. Kérdeztük arról is, miként éli meg, hogy fia lojális az egyetemhez. (Kultúra)

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.