123ru.net

World News in Serbian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

Работорговля на Руси: сколько стоил человек?

В Киевской Руси цены на людей были установлены основополагающим документом – сборником законов «Русская правда», принятым в ХI веке. Читать дальше...

Все новости
Mediji: Kako je Mosad ukrao pola tone iranskih tajnih dokumenata

NoviMagazin 

Agenti izraelskog Mosada koji su 31. januara ove godine ušli u skladište u trgovačkom delu Teherana znali su tačno koliko vremena imaju na raspolaganju da onesposobe alarme, probiju dvoja vrata i desetine gigantskih sefova iznesu iz tog grada s pola tone tajnog materijla, a to su uradili za šest sati i 29 minuta.

Peja i Melihar osvojili Vimbldon u mešovitom dublu

NoviMagazin 

Austrijanac Aleksandar Peja i Amerikanka Nikol Melihar osvojili su danas titulu na londonskom Vimbldonu u mešovitom dublu, pošto su u finalu pobedili britansko-beloruski par Džejmija Mareja i Viktoriju Azarenku posle dva seta, 7:6, 6:3.


Američki predsednik stigao u Helsinki

NoviMagazin 

Američki predsednik Donald Tramp doputovao je večeras u Helsinki gde je za sutra zakazan prvi zvanični bilateralni sastanak s ruskim kolegom Vladimirom Putinom, javila je agencija AP.

Пушков: Трамп је реалиста

Srb.News-Front.info 

Руски сенатор Алексеј Пушков је, коментаришући став америчког председника Доналда Трампа о Украјини, изјавио да...

Fudbaleri Francuske prvaci sveta

NoviMagazin 

Fudbalska reprezentacija Francuske osvojila je danas Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je u finalu u Moskvi pobedila Hrvatsku sa 4:2.

Đoković četvrti put šampion Vimbldona

NoviMagazin 

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas svoju četvrtu titulu na Vimbldonu, pošto je u finalu pobedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:2, 6:2, 7:6.