123ru.net

World News in Serbian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Июль
2020
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости
Brnabić: Država će zaštiti pravni poredak

NoviMagazin 

Premijerka Ana Brnabić osudila je pokušaj upada u Skuštinu Srbije i kazala da će "država i sve njene institucije zaštititi pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji", javlja Radio-televizija Srbije.

Mališić: Građane na ulicu izvela različita nezadovoljstva

NoviMagazin 

Urednica nedeljnika NIN Vesna Mališić ocenila je da su se večeras ispred Skupštine skupili građani koji su nezadovoljni različitim stvarima i da je bilo očekivano da će , kako je rekla "ogromna količina besa koja se oseća u društvu i koja je suspregnuta da se izlije posle izbora".

Dalaj lama za 85. rođendan izdao svoj prvi muzički album

NoviMagazin 

Tibetanski duhovni vođa Dalaj lama, koji je u ponedeljak napunio 85 godina, izdao je prvi muzički album "Inner World" na kojem peva i recituje mantre i drži predavanja o budizmu dok se u pozadini čuje meditativna muzika.

Демонстранти који су се окупили вечерас испред Дома Народне Скупштине, пробили су кордон полиције и ушли у хол парламента.

Srb.News-Front.info 

22.55 – Управо се догодио још један покушај упада у Скупштину, а полиција је бацила сузавац. Демонстранти се јесу смирили, али нису устукнули. 22.30 – Међу првима је ушао самостални посланик Срђан Ного.  Како нам јављају са лица места, поједини бацају бакље и гађају флашама. Лете каменице и лименке и у току је кошкање […]

Читать дальше...

Грађани Србије протестују! Хаос испред Скупштине! (ВИДЕО)

Srb.News-Front.info 

Хаос на улазу у Скупштину, полиција кренула на народ, али окупљени грађани нису дозволили да их изгурају. Грађани кажу да планирају да баце сузавац на народ. Народ је улетео у Скупштину, на улазу су јаке полицијске снаге. Ситуација је веома напета, народ кључа од беса. На степеништу Скупштине горе бакље, народ поручује Вучићу – готов […]

Читать дальше...

Студенти из “Студењака” кренули ка Скупштини (ВИДЕО)

Srb.News-Front.info 

Повећа група студената вечерас је кренула из Студентског града на Новом Београду ка центру како би пружили подршку окупљенима који су блокирали раскрсницу на углу Таковске, Кнеза Милоша и Булевара краља Александра који се противе новим мерама које је држава увела, а посебно полицијски час који треба да почне у петак у 18 часова и […]

Читать дальше...

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.