123ru.net

World News in Romanian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro

Доктор с пистолетом. Медика из Петербурга задержали за нападение на женщину

Мать покойной Жанны Фриске показала подарок сына певицы Платона

Волочкова подает в суд на коммунальные службы из-за испорченной кровати

Клубничный юбилей Дома Красоты R Legend

Персональные новости
Июнь
2021
12345678910111213141516
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

Andrei Năstase: Unirea e puțin să fie vorbită, ea trebuie făptuită zi de zi

Deschide.md (Moldova) 

„Unirea e puțin să fie vorbită, ea trebuie făptuită zi de zi”. Declarația aparține liderului Platformei DA, Andrei Năstase. La împlinirea a 30 de ani de la al doilea Pod de Flori peste Prut, politicianul spune ferm că a venit timpul ca între cele două maluri de Prut să se construiască punți reale, iar România și R.Moldova să fie reunite într-o lume civilizată.
Marea Britanie oferă peste un milion de dolari pentru a stimula exporturile în UE

Deschide.md (Moldova) 

Marea Britanie investește 1 milion 320 mii de dolari SUA pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, crearea unor legături comerciale pe termen lung între antreprenorii de pe ambele maluri ale Nistrului și sporirea competitivității lor în vederea stimulării și promovării exporturilor. Asistența financiară va fi valorificată până la sfârșitul anului 2023 în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), care este implementat din 2019 de PNUD, cu sprijinul financiar al Suediei.

CNA, FISC și ANSA ar fi complici la intentarea unor dosare la comandă. Igor Munteanu sesizează PG și PA

Deschide.md (Moldova) 

Deputatul Platformei DA Igor Munteanu a solicitat Procurorului General și Procuraturii Anticorupție să verifice circumstanțele de drept și de fapt expuse într-o petiție pe un caz grav, pe bănuiala unui exces de putere, prevăzută de Codul de procedură penală. Dacă faptele și bănuieli rezonabile se vor confirma, spune deputatul, va insista ca executanții acestor abuzuri să fie trași la răspundere și să restituie prejudiciul suferit de autorul petiției.VIDEO // A început întâlnirea Biden-Putin la Geneva

Deschide.md (Moldova) 

Toți ochii sunt ațintiți astăzi spre Elveția, acolo unde Joe Biden și Vladimir Putin se întâlnesc la Villa La Grange de pe malul lacului Geneva. Întâlnirea oficială între cei doi președinți are loc într-un moment în care relațiile dintre Rusia și SUA au ajuns la un nou punct critic, demn de epoca Războiului Rece.

Brazilia urmează să inunde piaţa din întreaga lume, cu zahăr

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Brazilia urmează să inunde piaţa mondială cu zahăr, pe măsură ce tranziţia la automobilele electrice va reduce cererea pentru biocombustibili produşi din trestie de zahăr, arată un studiu publicat de Soren Jensen, fost director la traderul de zahăr Alvean, transmite Bloomberg.

Pe 30 iunie expiră termenul de depunere a Cererii privind subvenţionarea locurilor de muncă

Deschide.md (Moldova) 

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a atenţionat astăzi că au mai rămas 14 zile pentru depunerea cererii privind subvenţionarea locurilor de muncă pentru trimestrul I al anului curent, de către persoanele juridice şi fizice care practică activitate de întreprinzător, organizaţiile necomerciale, persoanele care desfăşoară activitate profesională, rezidenţi ai Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.Vara asta poartă cele mai frumoase bluze casual de la RESENSE

Antena3.ro 

Stilul casual este unul dintre cele mai simple și accesibile stiluri vestimentare. Aspectul relaxat și confortabil sunt caracteristici ce descriu pe deplin acest stil. Pretabil pentru o ieșire pe timp de zi cu prietenii, sau un casual friday la birou, acest stil vestimentar poate fi realizat cu piese basic, comode, pe care oricine trebuie să le aibă în dressing. Ținutele casual sunt lejere și funcționale, însă mereu în trend, dacă alegi piesele potrivite.

Частные объявления


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России