123ru.net

World News in Romanian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro

«Большой секрет»: Айза Долматова объяснила, почему голые мужчины ее не цепляют

PR-агент Бузовой опроверг ее тайный роман с бизнесменом

Глава СКР Александр Бастрыкин поручил проверить возможное мошенничество с квартирой Людмилы Лядовой

БОМЖ (автор: Артур Балаев)

Музыкальные новости
Апрель
2021
1234567891011121314
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

Kelemen Hunor, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Nu stă coaliţia într-un ministru de la PNL, USR sau UDMR

Antena3.ro 

Președintele, vicepremierul Kelemen Hunor, consideră că în coaliţia de guvernare sunt, de fapt, cinci formațiuni politice, nu trei – referindu-se la USR şi PLUS, dar şi la „nucleul PDL” din PNL. Kelemen Hunor spune că discuţiile sunt normale, însă diferenţele de opinie nu se simt nici în actul de guvernare şi nici în şedinţele Executivului. Citeste mai mult: adev.ro/qriob9

Andreea Moldovan, secretarul de stat în Ministerul Sănătății: Ordinul nu este mai dur, este mai obiectiv

Antena3.ro 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan a declarat marți seara că ordinul care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților nu este mai dur, ci mai obiectiv, cu indicatori care pot fi cuantificabili. Potrivit acesteia, Bucureștiul este de carantinat luând în calcul și vechea grilă de analiză a indicației de carantină.
Prefectul Capitalei nu a știut de ordinul care poate băga Bucureștiul în carantină: Am aflat din Monitorul Oficial

Antena3.ro 

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a avut o primă reacție, marți seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, după ce un nou ordin de ministru, prin care se schimbă criteriile de carantinare a localităților a fost publicat în Monitorul Oficial. Specialiștii spun că, potrivit noilor criterii, Bucureștiul s-ar afla deja în carantină.

Maia Sandu a anunțat ce salariu primește în calitate de șef de stat

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Pentru funcția de șef al statului, Maia Sandu spune că primește un salariu lunar de 15.600 de lei și nu beneficiază de alte bonusuri. Dezvăluirile au fost făcute de către președintele țării în cadrul emisiunii „Cotidianul LIVE”.  "Am un salariu net de 15.600 de lei.

Блоги, личное...


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России