123ru.net

World News in Romanian

Новости от News24.pro

News24.pro
Декабрь
2019
123456789
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

14 modalități de a evita gripa

Noi.md 

Frigul se apropie și intrăm în sezonul răcelilor și gripelor. Health.com a consultat zeci de experți și a alcătuit o listă cu 14 modalități de a nu te îmbolnăvi. 1. Spală-te pe mîini de fiecare dată cînd dai mîna cu cineva Insa nu e de-ajuns! Spala-te pe maini cat mai des posibil pentru ca de cate ori atingi bani, balustrada, bara din autobuz, alte persoane… te pricopsesti cu milioane de germeni.
Hong Kong: sute de mii de oameni protestează pașnic pentru democrație

Radio Europa Libera 

În Hong Kong, sute de mii de persoane, organizatorii vorbesc de peste 800 de mii de persoane, au marcat duminică șase luni de la izbucnirea valului de proteste pro-democrație. A fost o zi fără incidente violente, în pofida numărului impresionant de participanți.   Au fost momente în care aglomerația era așa de mare încât coloana a stat pe loc. S-a scandat „Luptăm pentru libertate” și „Sprijin pentru Hong Kong” sau „Revoluția este acum”. Mulți participanți aveau o mână ridicată, cele cinci degete simbolizând principalele cinci revendicări ale mișcării pro-democrație, între care alegeri libere și democratice pentru conducerea fostei colonii britanice, retrocedată Chinei în 1997, și anchetarea poliției și a celor care au ordonat intervențiile acesteia în forță împotriva protestatarilor. Читать дальше...

Primele exemplare hibride maimuță-porc au fost create în China

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Primele exemplare hibride maimuță-porc au fost realizate în China, cercetătorii încercând să folosească informațiile obținute în dezvoltarea unei tehnologii de creștere a unor organe umane pentru transplant, relatează The Independent, citat de Mediafax.
Citește mai departe...

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.