123ru.net

World News in Romanian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Июль
2020
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости
Grecii cheamă pensionarii străini să se mute la ei

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Autorităţile elene vor lansa o invitaţie oficială pensionarilor străini de a se muta în Grecia, fiind dispuse chiar şi să le acorde stimulente financiare, daca îşi vor muta şi domiciliul fiscal.

Amendamentele la Constituția Federației Ruse au intrat în vigoare

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Amendamentele la Constituția Federației Ruse intră în vigoare începând de astăzi. Asta după ce, ieri, președintele Vladimir Putin a semnat decretul de promulgare a modificărilor, care îi vor permite să se mențină la putere până în 2036.

„Guvernul Chicu - risipitor de bani publici”. Munteanu invită oficiali ai mai multor ministere la audieri pe subiectul Arenei Chișinău

Deschide.md (Moldova) 

„Pe lângă faptul că-i incapabil, guvernul condus de PM I.Chicu se dovedește a fi și mare risipitor de bani publici”. Declarația aparține vicepreședintelui Platformei DA Igor Munteanu și este făcută în contextul în care Guvernul a decis să alocce peste 71 de milioane de lei pentru majorarea capitalului social al Societății cu Răspundere Limită „Arena Chișinău”.

Alte 227 de persoane infectate cu noul coronavirus în R. Moldova, în timp ce numărul deceselor ajunge la 580

EuropaLibera.org 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță sâmbătă, 4 iulie, alte 227 cazuri noi de infectare cu coronavirus în Republica Moldova, dintre care 15 sunt în regiunea transnistreană, iar un caz este de import (Turcia). De asemenea, din numărul total de cazuri anunțate sâmbătă, 4 iulie, 12 sunt lucrători medicali: 2 medici și 10 asistenți medicali.  Pentru ziua de azi ministerul anunță opt decese cauzate de Covid-19, numărul total ajungând la 580. Este vorba despre cinci bărbaţi şi trei femei... Читать дальше...

Unde pot călători cetățenii R. Moldova

EuropaLibera.org 

Cetățenii moldoveni care vor să plece în unul dintre statele vecine, Ucraina sau România, trebuie să țină cont că în ambele țări se păstrează regimul de autoizolare, timp de 14 zile la intrarea în țară. Mai mult, intrarea și aflarea pe teritoriul Ucrainei este permisă cetățenilor Republicii Moldova doar în cazul prezentării poliței de asigurare care acoperă cheltuielile legate de tratarea COVID-19, transmite IPN cu referire la datele privind accesul cetățenilor moldoveni pe teritoriul altor state, actualizate pe 3 iulie. Читать дальше...

Un medic de la Centrul de sănătate Făleşti a decedat, fiind al 26-a cadru medical care a murit din cauza Covid-19

EuropaLibera.org 

Încă un medic moldovean a fost răpus de infecţia COVID-19. Centrul de sănătate Făleşti a anunțat decesul medicului de familie Ion Hangan care „a stat la straja sănătății multor familii, copii şi maturi. A activat aproape jumătate de secol cu responsabilitate şi devotament, fiind un specialist foarte bun”, se arată într-o postare a Centrului de sănătate Făleşti pe Facebook. Din cele 576 de decese asociate cu pandemia de COVID-19, 26 de victime sunt dintre personalul medical.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.