123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость

Все новости

Vrachtwagen wordt cabrio na ongeval op parking van Makro in Eke

HLN.be 

Maandaochtend heeft zich een opmerkelijk ongeval voorgedaan op de parking van Makro in Eke. Een vrachtwagenchauffeur had zich van rijstrook gemist en kwam terecht op een voetgangersstrook. Daar ramde hij met de bovenkant van zijn vracht tegen de luifel, met aanzienlijke schade tot gevolg.
Dirk Devroey: “Als we de scholen willen openhouden, moeten alle buitenschoolse activiteiten verboden worden"

HLN.be 

Het onderwijsoverleg heeft strengere maatregelen aangekondigd wat betreft de naschoolse activiteiten van jongeren: kinderen jonger dan 12 mogen voortaan één hobby uitoefenen, hun bubbel wordt daar kleiner. Professor huisartsgeneeskunde Dirk Devroey (VUB) vreest dat dit niet voldoende zal zijn: “Als we de scholen willen openhouden, pleit ik ervoor om de buitenschoolse activiteiten te verbieden”, zegt hij bij HLN LIVE.

BINNENKIJKEN. Op straat gezette ex van Phil Collins neemt wraak en verkoopt zijn spullen aan dumpingprijzen

HLN.be 

Het ijzer smeden als het heet is, zo luidt het gezegde. Nu ze uit het huis dat ze met ex-man Phil Collins (69) deelde is vertrokken, zet Orianne Cevey (46) meteen een karrenvracht spullen te koop. Volgens de New York Post organiseert Orianne al een veiling bij Kodner Galleries waarbij onder meer een gouden plaat en verschillende awards van Phil onder de hamer gaan. Phil heeft het bewuste huis intussen te koop gezet.Football Talk. Vandaag loting Youth League voor Club NXT en Genk-beloften - Slovaakse ex-coach Jozef Venglos overleden

HLN.be 

Met enige vertraging gaan Club NXT en het B-elftal van KRC Genk vandaag in de trommel van de Youth League. De nieuwe format bestaat uit een knock-out toernooi met 64 ploegen waarbij elke ronde in één wedstrijd wordt afgewerkt. Pas in de 8ste finales kunnen Club (Champions League-spoor) en KRC Genk elkaar tegenkomen. De 32ste finales worden afgewerkt op 2 en 3 maart. Bij de acht potentiële tegenstanders van Club NXT zitten onder meer Ajax, Man United en Real Madrid. Genk kan op zijn beurt onder meer Benfica of Basel loten. Читать дальше...

“Wie niet mee wil, plakt hij tegen de muur”: getuigenis over intimiderend fenomeen Zlatan, niet langer een vriend van Lukaku

HLN.be 

’Fame’. Honger in het Italiaans. Het vierletterwoord vergezelde onlangs een foto van een leeuw met bebloede muil op zijn Twitteraccount. De symboliek stond op punt. Op zijn 39ste speelt Zlatan nog altijd brutaal de baas in zijn jungle - zie de vuilbekkerij met Romelu Lukaku. Getuigenis over een intimiderend fenomeen: “Soms voel je mee met zijn ploegmaats.”

Je placenta voor altijd bewaren? Dat kan, deze twee preparateurs maken er kunst van

HLN.be 

Een placenta of moederkoek is iets bijzonders. Het dient als een soort batterij tussen de vrouw en het kind dat ze aan het baren is, toch wordt 'ie na bevalling meestal rechtstreeks in vuilbak gegooid. Broer en zus Jan Bouten (69) en Ursula Broers (56), die beiden preparateurs zijn, vinden dat zonde, dus zij maken er kunst van. Op die manier hebben kersverse mama’s een blijvende herinnering aan deze speciale periode uit hun leven.

Hoe interessant is het om te investeren in garageboxen of studentenkamers?

HLN.be 

Spaarboekjes brengen niets op, investeren in een opbrengsteigendom kost meteen een smak geld, en veel mensen blijven ook weigerachtig staan tegenover beleggen in aandelen. Wat kan u dan doen als u uw spaargeld toch een beetje wil laten renderen? Een mogelijke opties is investeren in ‘alternatief’ vastgoed. Spaargids.be ging na wat de voor- en nadelen zijn van een investering in een garagebox, studentenkamer of seniorenvoorziening.

Acteur Bruce Kirby op 95-jarige leeftijd overleden

HLN.be 

De Amerikaanse acteur Bruce Kirby is op 95-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn zoon John bevestigd. Kirby was onder meer bekend van zijn rol als Mr. Quidacioluo in de film ‘Stand By Me’ uit 1986. Ook speelde hij in series als ‘The Sopranos’, ‘The West Wing’ en ‘Scrubs’.

Waar kan je als startende belegger terecht? Onze beursexpert geeft advies: “Online brokers zijn het populairst bij doe-het-zelvers”

HLN.be 

Beginnen met beleggen, allemaal goed en wel, maar hoe pak je het aan? Wie zijn eerste stappen wil zetten op de beurs ziet vaak door de bomen het financiële bos niet meer. Maar geen nood. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je de komende weken in onze reeks ‘Starten met beleggen’ door de jungle. Vandaag: bij welke financiële instellingen kan je allemaal terecht als je wil beleggen? Welke diensten bieden ze aan en welke is voor jou het meest geschikt?Studeer je binnenkort af? Overweeg eens een traineeship

HLN.be 

Behaal je binnenkort je diploma, maar weet je niet zeker bij welke firma je een carrière wil uitbouwen? Of wil je graag een nieuwe richting inslaan op de arbeidsmarkt? Weet dat heel wat bedrijven betaalde traineeships aanbieden, waarin je gedurende een vooraf bepaalde periode de kneepjes van hun vak leert. Hr-dienstverlener SD Worx legt aan jobat.be uit wat de mogelijkheden zijn.

Britse mediawaakhond doet niets met klachten over deepfake-video Queen

HLN.be 

De Brits mediawaakhond Ofcom heeft besloten om geen actie te ondernemen tegen Channel 4 en de deepfake-video van koningin Elizabeth, meldt de BBC. De alternatieve kerstboodschap die de zender uitzond op eerste kerstdag leverde 353 klachten op over gebrek aan respect voor de vorst .

‘Familie’ neemt nu definitief afscheid van Jits Van Belle. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat er méér in zat”

HLN.be 

Vrijdag trekt Robyn in ‘Familie’ haar wandelschoenen aan voor een stevige voettocht van iets meer dan 1.800 kilometer. De bedevaart naar Santiago de Compostella heeft verstrekkende gevolgen voor het personage van Jits Van Belle (44): ze verdwijnt uit beeld. Voor de derde keer. Maar nu voorgoed en met heel veel tegenzin. “Ik wil er zeker geen klaagzang van maken, maar dat was een domper, ja.”

Crowdfunding voor geplunderde krantenwinkel levert in één dag 73.000 euro op

HLN.be 

Een crowdfundingsactie voor een geplunderde krantenwinkel in de Nederlandse stad Den Bosch (Noord-Brabant) staat na één dag op ruim 70.000 euro. Bij het horen van dat bedrag schoot eigenaresse Maaike Neufeglise tijdens de uitzending van talkshow Jinek vol. De geldinzameling is een initiatief van weblog GeenStijl. Maaike is ontzettend dankbaar voor alle steunbetuigingen die ze tot dusver kreeg. Ook de ontslagnemende eerste minister Mark Rutte belde haar persoonlijk op.

Today24.proСлухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.