123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Добавить новость

Октябрь
2022
12345
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Zij strikt multimiljonair, hij leeft als kluizenaar: sprookje Leontine en Marco Borsato is nu écht voorbij

HLN.be 

Ze is verliefd. En haar minnaar bevestigt dat niet zonder trots. Leontien Ruiters (54) -ooit ‘Borsato’- vergaf Marco meerdere escapades, maar wees hem na de beschuldigingen van ’zedenfeiten’ bij ‘The Voice’ definitief de deur. Multimiljonair John Huiberts (54) lijmde haar hart. “Het is heel fijn en leuk”, klonk het. Met Marco gaat het intussen een pak minder goed.

Staatsschuld VS op recordhoogte van 31 biljoen dollar

HLN.be 

De Verenigde Staten zijn het nieuwe boekjaar gestart met een staatsschuld op een recordhoogte van meer dan 31 biljoen of 31.000 miljard dollar (31 biljoen euro). Dinsdag bedroeg de schuld volgens gegevens van het Amerikaanse ministerie van Financiën 31,1 biljoen dollar. Het land nadert daarmee het schuldenplafond van 31,4 biljoen dollar.

WEERBERICHT. Droog en zacht weer op het menu, met maxima tot wel 21 graden

HLN.be 

Het wordt woensdagochtend meestal bewolkt, met in de Ardennen enkele mistbanken. Overdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af met over het zuidoosten de meeste kans op zon. Het is zacht voor de tijd van het jaar met maxima van 16 tot 21 graden. Er waait een matige tot vrij krachtige wind met rukwinden tot 60 km/u of wat meer.Pommelien Thijs speelt hoofdrol in nieuwe VRT-reeks én pronkt bovenaan hitparade met twee singles

HLN.be 

Vijftig optredens passé, en eind deze week hetzelfde aan draaidagen voor de nieuwe fictiereeks ‘Knokke off’. Je zou het bijna vergeten, maar muziekfenomeen Pommelien Thijs (21) - momenteel met twéé singles bovenaan de hitparade - is ook nog actrice. “Tijd voor een lief heb ik niet. Mijn leven is een wirwar, maar dat houdt me enthousiast”, vertelt ze ons in een rondleiding op de set. “Ik woon speciaal op kot met twee studentes om een zo normaal mogelijke twintiger te zijn.”

Nu ‘Rebel’ in de zalen loopt, maken Adil El Arbi en Bilall Falah opnieuw toekomstplannen: “Patser II én een musicalfilm”

HLN.be 

Vanaf vandaag kan het grote publiek gaan kijken naar ‘Rebel’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Falah, hun meest persoonlijke project. En dat niet alleen om het jongere broertje van Adil erin meespeelt. Het gaat over Belgische jongeren die zich in Syrië aansluiten bij IS en mee gaan vechten. Een oorlogsfilm dus, maar ook een musical. En toch wel heel merkwaardige combinatie. “Dit is nog nooit eerder gedaan en het proeft naar meer. Want ooit willen we ook een echte musical regisseren”, vertellen de twee in een nieuwe Showbits.

Overfacturatie van honderden euro’s dreigt voor wie deze winter fel bespaart op z'n energieverbruik

HLN.be 

U kan deze winter nog zo fel besparen op uw aardgasverbruik als u wil, toch bestaat de kans dat u honderden euro’s meer dient te betalen dan eigenlijk zou moeten. Door de manier waarop uw verbruik berekend wordt, dreigt namelijk overfacturatie. “Gezinnen die energie besparen als de prijzen hoog staan, worden door dit systeem benadeeld”, klinkt het. En daar is slechts één oplossing voor.

Mobiliteitminister Gilkinet vraagt 4 miljard euro voor het spoor: “Besparen? Met deze oorlog is daar nu geen nood aan”

HLN.be 

Nee, de Vivaldi-regering moet niet alleen de portemonnee opentrekken voor wie kreunt onder de exploderende energiefactuur. Ook voor het spoor moet ze met geld over de brug komen, vindt Mobiliteitsminister Georges Gilkinet (Ecolo). Vier miljard euro om precies te zijn, voor de komende tien jaar. Het begrotingstekort van 23 miljard euro terugdringen? Niet prioritair. “Er is een tijd voor alles.”ASSISEN. Agent Amaury Delrez maakte geen schijn van kans na nekschot door Theunissen

HLN.be 

Op de tweede dag van het proces tegen politie-killer Yvo Theunissen waren de speurders uit Luik zes uur aan het woord. Ze deden elke stap van hun onderzoek uit de doeken. Daarbij werden ook erg harde beelden getoond van het dode lichaam van Amaury Delrez, ogen open in een grote plas bloed. Echtgenote Aurélie en Amaury’s collega Ghislain Schils hadden het bijzonder moeilijk.

Vanaf 6 uur flitsmarathon in hele land

HLN.be 

Meer dan honderd lokale politiezones organiseren vandaag samen met de federale politie een nieuwe editie van de flitsmarathon. Die start om 6 uur en duurt 24 uur.

Oekraïne rukt alsmaar verder op, maar voor bevolking dreigt “humanitaire ramp”

HLN.be 

De Oekraïense troepen zijn in het zuiden van het land door Russische stellingen gebroken, en slaagden er tegelijk in hun offensief in het oosten uit te breiden. De doorbraak in het zuiden is de grootste sinds het begin van de oorlog: vijf dorpen langs de strategische rivier de Dnjepr zijn weer in Oekraïense handen gevallen, laat de stafchef van president Volodymyr Zelensky weten. Hoewel het Oekraïense leger dus wel stilaan aan terrein wint, stevent de bevolking af op “een humanitaire ramp”, zo zegt onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers.

Meghan Markle tackelt in podcast karikaturen van Aziatische vrouwen: “overdreven geseksualiseerd of agressief”

HLN.be 

Meghan Markle vraagt in de nieuwste aflevering van haar podcast ‘Archetypes’ aandacht voor het feit dat Aziatische vrouwen vaak stereotypisch in beeld worden gebracht in films. De hertogin van Sussex spreekt in de eerste aflevering sinds het overlijden van koningin Elizabeth met Nancy Wang Yuen, schrijfster van het boek ‘Reel Inequality: Hollywood Actors and Racism’.

Opiatencrisis VS: politie raakt informant kwijt die werd gepakt met genoeg drugs “om 25 miljoen mensen te doden”

HLN.be 

De Amerikaanse antinarcoticabrigade DEA is een crimineel kwijt die als informant werkte nadat hij werd gepakt met een recordhoeveelheid fentanyl, een pijnstiller van Belgische bodem die honderd keer krachtiger is dan morfine en waar vorig jaar ruim 70.000 Amerikanen door om het leven kwamen. Dat meldt tv-zender ‘NBC News’. Het lijkt zoveelste fiasco in de al decennia durende ‘War on Drugs’ in de Verenigde Staten.

Puur

Nrc.nl 

Ik doe mijn wekelijkse boodschappen. Terwijl ik mijn winkelwagen pak zie ik twee imponerende agenten gehaast de winkel ingaan.


Музыкальные новости
Денис Мацуев

В Барнауле сегодня выступает знаменитый пианист-виртуоз Денис Мацуев

Персональные новости
Алексей Сёмин

Строительство Южно-Лыткаринской автомобильной дороги – магистраль в будущее

Wolkers als voetbalfan

Nrc.nl 

Behalve C. Buddingh’ en Nico Scheepmaker ken ik niet veel schrijvers die zó verslingerd waren aan voetbal als Jan Wolkers.

Trump wil interventie ​​Hooggerechtshof in onderzoek naar geheime documenten

HLN.be 

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft in de strijd over geheime documenten die in beslag zijn genomen werden in zijn huis Mar-a-Lago in Florida een beroep gedaan op het Hooggerechtshof. Zijn advocaten hebben de hoogste rechtbank van de VS gevraagd de beslissing van een lagere rechtbank te vernietigen.

Extra werkuren voor jobstudenten op regeringstafel

De Tijd 

01:00 In de marge van de begrotingsopmaak bespreekt de federale regering een voorstel om het aantal werkuren voor jobstudenten uit te breiden. Tegen het sociaal akkoord over de verhoging van de ambtenarenlo...

Solidariteit

Het Financieele Dagblad 

Nederland en Duitsland gaan miljarden uitgeven aan energiesubsidies voor burgers en bedrijven, tot weerzin van Italië en Frankrijk. Volgens Mathijs Bouman is hun roep om solidariteit misplaatst.

Спорт в России и мире
Москва

Российский бренд одежды Celebration выпустил первый метамодерн-спектакль в reels-формате


Загрузка...

Все новости спорта сегодня


Новости тенниса
Евгений Кудрявцев

Военком Кудрявцев прокомментировал проблемы при частичной мобилизации в Новосибирской области


Загрузка...


123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Загрузка...

Загрузка...

Экология в России и мире
Москва

Московский центр реабилитации помогает пернатым и четырёхлапым

Путин в России и мире
Москва

Путин: после ухода зарубежных компаний рынок заполнился российскими компаниями


Лукашенко в Беларуси и мире
Минск

Лукашенко высказался о мобилизации в Белоруссии
123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.

Зеленский в Украине и мире
Киев

Вашингтон пообещал Киеву очередной пакет военной помощи


Навальный в России и мире


Здоровье в России и мире


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России


Загрузка...

Загрузка...Сергей Шнуров

Хамовнический суд Москвы: Сергей Шнуров подал иск на производителя технической коноплиМосква

Пушков назвал возможное сокращение добычи нефти ОПЕК+ контрударом РФ по Западу

Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.netСпонсоры 123ru.net