123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Октябрь
2020

Все новости

Was Lily James ook de oorzaak van breuk tussen Armie Hammer en echtgenote? “Hij genoot ervan”

HLN.be 

Het lijkt erop dat actrice Lily James (31) een voorkeur heeft voor getrouwde mannen. Een dikke week nadat foto’s opdoken waarop te zien is dat ze het wel heel gezellig maakte met de getrouwde Dominic West (51), komt uit dat ze op de set van Netflix-reeks ‘Rebecca’ flirtte met Armie Hammer (34). Hij is ondertussen gescheiden, nadat z'n echtgenote seksueel getinte berichtjes vond. Dat schrijft The Daily Mail.
NASA deelt “spannend nieuw weetje” over de maan

HLN.be 

Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA zal morgen (maandag 26 oktober) een “spannend nieuw weetje” over de maan delen. In een persbericht delen ze alvast dat het nieuwe weetje gebaseerd is op nieuwe resultaten van het Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy (SOFIA), een project van de NASA en de Duitse lucht- en ruimtevaartorganisatie DLR.

KOERS KORT. Nu ook officieel: Jelle Wallays trekt naar Cofidis - Nikolas Maes en Adam Hansen houden het voor bekeken

HLN.be 

Het hing al even in de lucht en is nu ook officieel. Jelle Wallays verlaat Lotto Soudal en zet zijn carrière verder bij Cofidis. Hij ondertekende bij de Franse WorldTourploeg een contract voor een jaar. De 31-jarige Wallays is onder meer een tweevoudig winnaar van Parijs-Tours (2019 en 2014). Ook Dwars door Vlaanderen (2015) en een etappe in de Vuelta (2018) staan op zijn erelijst. In totaal behaalde hij tot dusver acht profzeges.

ZOVEEL VERDIEN IK. Ninke en Haytim maakten hun grote droom waar en gingen een jaar op wereldreis: “Extreem hard voor gewerkt en gespaard”

HLN.be 

Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze week: Ninke Paeleman (30) en Haythim Aouf (35) uit Leuven. Een woonhypotheek of kinderen hebben ze (nog) niet, heel hun leven stond tot nu toe in het teken van één grote droom: een wereldreis maken. En die hebben ze ondertussen gerealiseerd. “Van juli 2019 tot vorige zomer hebben we non-stop gereisd”, zeggen ze. “Daardoor is ons spaargeld wel helemaal op, want per persoon mag je toch rekenen op een budget tussen... Читать дальше...

Ex-partners Lies en Annelies gingen na het verlies van hun kindje door een hel: “Onze wereld stortte in”

HLN.be 

Lies en Annelies hadden een match made in heaven. Tot het verlies van hun eerste kindje hen regelrecht de hel in flikkerde. Ze werden snel opnieuw zwanger, maar de magie tussen het koppel maakte plaats voor zusterschap. “Of we zonder die hele lijdensweg nog samen waren geweest? Dat zullen we nooit weten.” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.

Klonende kreeften terroriseren Antwerpse begraafplaats Schoonselhof

HLN.be 

Het Schoonselhof kampt met ongewenst bezoek. In de grachten van de Antwerpse begraafplaats houden honderden marmerkreeften zich schuil. De beestjes ontstonden én ontsnapten in de jaren 90 uit een Duits aquarium. Vandaag zijn ze een invasieve soort. “Ze klonen zichzelf en berokkenen grote schade aan het ecosysteem.”


De pret van winterkamperen en de 5 mooiste plekken om je motorhome te parkeren deze herfstvakantie

HLN.be 

Terug naar de natuur en even vertragen. Dat is wat er ons deze winter te doen staat. We zagen hoe onze vakantieplannen één voor één geschrapt werden door de pandemie. Tot er alleen nog kamperen overbleef. Maar in tegendeel tot wat je misschien wel denkt is kamperen écht niet alleen een activiteit voor tijdens de warmere maanden. Redactrice Valérie en haar gezin zijn alvast fan. We lijsten ook de 5 mooiste campings van het land op. Enkel nog aan jou om te kiezen.

Adele grapt over gewichtsverlies in eerste televisieoptreden in drie jaar

HLN.be 

Voor het eerst in drie jaar is zangeres Adele (32) nog eens op televisie verschenen, als gastpresentator van het tv-programma ‘Saturday Night Live’. Daar grapte ze onder meer over haar indrukwekkende gewichtsverlies en bedankte ze politica Sarah Palin (56) voor haar Amerikaanse doorbraak.

Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden

HLN.be 

Dat boer Frits (23) al vanaf het prille begin een boon heeft voor Hanne is géén geheim. Hij noemde haar zelfs zijn favorietje. Maar nadat de kippenkweker Lise naar huis stuurde, klikt het ook steeds beter met An-Sofie (23). “Ik had me evengoed het derde wiel aan de wagen kunnen voelen, maar Frits gaf me oprechte aandacht”, zegt An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ nu in TV Familie. “En ja, ik wil voor hem strijden. Tot het bittere einde. Misschien kan het tij nog keren, hé!”

Game News


Слухи, сплетни...

Новости Москвы на Moscow.mediaВсе города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.