123ru.net

World News in Croatian

Новости от News-life.ru

News-life.ru
Октябрь
2019

Все новости

Gorbačov: Zapad se ponaša kao da mu je sve dozvoljeno

Vijesti.ba 

Okončanje Hladnog rata bila je zajednička pobjeda, međutim Zapad je sebe proglasio pobjednikom bez razmišljanja o tome kako će to Rusija da prihvati, izjavio je bivši sovjetski predsjednik Mihail Gorbačov.

Komšić na ceremoniji ustoličenja japanskog cara

Vijesti.ba 

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, na poziv Vlade Japana, danas će u ime Predsjedništva BiH prisustvovati ceremoniji ustoličenja japanskog cara, njegovog visočanstva Narohita.




Kanadski premijer Justin Trudeau osvaja drugi mandat

Vijesti.ba 

Kanadski liberali Justina Trudeaua na dobrom su putu da odnesu pobjedu na parlamentarnim izborima, ali će premijer na odlasku voditi manjinsku vladu, pokazuju sve televizijske procjene u ponedjeljak navečer.

Vučić: Nema priznanja Kosova u aktuelnim granicama

Vijesti.ba 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić isključio je, u intervjuu bečkom dnevniku "Standard“, mogućnost da Beograd prizna Kosovo u aktuelnim granicama i dodaje da je malo vjerovatno da će Beograd uopšte priznati Kosovo, iako kaže da je od SAD ...

Novi pozivi u Hag stigli na Kosovo

Vijesti.ba 

Specijalni sud je pozvao na saslušanje bivšeg predsjednika opštine Mališevo i aktuelnog ministra u ostavci u Ministarstvu dijaspore Isni Kiljaja, potvrdio je sam Kiljaj.






NSRS o rebalansu budžeta RS za ovu godinu

Vijesti.ba 

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS), na čijem predloženom dnevnom redu je po hitnom postupku rebalans entitetskog budžeta za ovu godinu, počinje danas u Banjoj Luci.

MALI STAN S VELIKOM IDEJOM Garsonijera od 30 četvornih metara

Globus 

Jednostavan i prozračan - Soba ili prostor smješten izravno ispod krova kuće ili druge zgrade, koji se koristi za smještaj ili spremište zovemo loft bez obzira na veličinu. Može biti veliki s puno kvadrata, ali i manji pa čak i minijaturni, baš poput ovog iz današnje priče, veličine 30 četvornih metara s karakterom i puno izvrsnih rješenja. Tako bi u kratko opisali interijer s fotografija, koji je talijanska arhitektica Cristina Meschi adaptirala za mladu damu koja poslovno puno putuje, ali je željela da joj dom bude u Milanu. Читать дальше...

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte kako BMW vozi po autocesti A5 'Slavoniki' u suprotnom smjeru 200 kilometara na sat mimoilazeći se s autima!

Globus 

OVO JE ZA ZATVOR! - Video koji je osvanuo na Facebook stranici „Uživo sa hrvatskih prometnica” još jednom pokazuje da će se uz sva moguća upozorenja cestara, fluorescentne znakove „Suprotan smjer” te po novom na nekim dijelovima mreže hrvatskih autocesta i trodimenzionalnu signalizaciju na asfaltu, naći netko za volanom tko će ipak uspjeti ući u suprotan smjer autoceste.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.