123ru.net

World News in Croatian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Январь
2020

Все новости
Ante Rebić ponovo junak Milana

Vijesti.ba 

U prvom meču 21. kola italijanske Serie A, Milan je kao gost na Mario Rigamontiju pobijedio Bresciju rezultatom 0:1.

Namirnice za borbu protiv urinarnih infekcija

Vijesti.ba 

Hrana koju jedemo, tj. molekule koje nastaju kada je probavljamo utiču na rast bakterija u našem urinarnom traktu. Stoga bi oni koji imaju problema s urinarnim infekcijama trebali malo prilagoditi svoju ishranu.


Sijedu kosu ne izaziva stres

Vijesti.ba 

Dermatolozi tvrde da ne postoji naučni dokaz da stres utiče na preranu pojavu sijede kose i da se ova pojava prije svega pripisuje genetici i starenju, prenosi Reuters.

Vitaminom C protiv podočnjaka

Vijesti.ba 

Ako se svakodnevno budite s podočnjacima ispod očiju, dodavanje ovog jednog sastojka u vašu noćnu i jutarnju rutinu riješiće taj problem, a to je - vitamin C!

NAJMLAĐA AUSTRIJSKA MINISTRICA ALMA ZADIĆ ZA JUTARNJI 'Dobivam prijetnje smrću, pod posebnom sam zaštitom policije i obavještajne službe...'

Globus 

GOVOR MRŽNJE - Kad joj je bilo samo deset godina, napustila je svoju rodnu Tuzlu kao izbjeglica. Utočište je pronašla u Austriji, koja joj je postala druga domovina. Danas, 25 godina poslije, Alma Zadić upisala se u povijest kao prva ministrica austrijske vlade koja nije rođena u Austriji, a ujedno i njezina najmlađa članica.

IZ NJEMAČKE SE VRATIO U BiH I OSNOVAO SVOJU FIRMU Većina prijatelja me gledala u čudu, ali ja već sad mogu reći da se nijednog trenutka nisam pokajao

Globus 

KRENUO OD NULE - Dok je većini mladih u Bosni i Hercegovini želja odseliti se u neku od zemalja Europske unije, 24-godišnji Benjamin Mešić odlučio se nakon tri godine boravka u Njemačkoj i uspješne karijere na području geodezije vratiti u Sarajevo. Osim obitelji koja je pružila punu podršku njegovoj odluci, većina prijatelja s čuđenjem je gledala na njegov povratak u domovinu.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.