123ru.net

World News in Croatian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
0 Добавить новость
Сентябрь
2020
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости
Dodik posljednji može prigovarati kršenja Ustava

Vijesti.ba 

U svom istupu član Predsjedništva BiH Milorad Dodik se osvrnuo na rad ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković za koju je kazao da je neovlašteno bez traženja saglasnosti što je bila obavezna, izignorisala Predsjedništvo i dala saglasnost da se putem Vijeća Evrope BiH pridružuje borbi protiv cyber kriminala.

Srbija počela primjenu pojačanog epidemiološkog nadzora, kazne do 1300 eura

Vijesti.ba 

U Srbiji je od 18 sati na snazi odluka Kriznog stožera da se državljani Srbije, koji se vraćaju iz zemalja s velikim brojem zaraženih koronavirusom, moraju registrirati u elektroničkom covid sustavu kako bi se, u slučaju pojave simptoma, moglo brzo regirati i spriječiti dalje širenje zaraze.

Bruno Le Maire pozitivan na virus korona

Vijesti.ba 

Francuski ministar finansija Bruno Le Maire izjavio je danas da su rezultati testa na virus korona pokazali da je pozitivan, ali da nema simptome te da nastavlja da vrši svoje dužnosti.

Bayern demolirao Schalke

Vijesti.ba 

Počela je 58. sezona Bundeslige, a aktuelni evropski i njemački šampion Bayern je na startu deklasirao Schalke sa čak 8:0.

Ua24.pro


Слухи, сплетни...

Новости Москвы на Moscow.mediaВсе города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.