123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org
Сентябрь
2018

Все новости

Mopedfører omkom Frøya

NRK.no 

En 17 år gammel gutt omkom i ei mopedulykke ved brua til Norddyrøya på Frøya i formiddag.

Politimenn slipper straff

NRK.no 

De to politimennene, som var involvert i eksplosjonen på politiets skytebane i Birkenes i fjor, slipper straff. Det er konklusjonen i rapporten som Spesialenheten for politisaker la frem tirsdag.

Frode Bergs advokat harselerer over russiske anklager

Verdens Gang 

Frode Bergs russiske advokat tegner et dystert bilde av hva som venter den spionsiktede russeren Mikhail Botsjkarev – dersom norske myndigheter velger å behandle ham slik russerne behandler Frode Berg.

Gjermund Cappelen tordnet mot Eirik Jensen i retten

NRK.no 

BORGARTING LAGMANNSRETT (NRK): Narkotikasmugleren Cappelen holdt ingenting tilbake da han ble bedt om å karakterisere Eirik Jensen. – Eirik har ingen respekt for loven i det hele tatt. Han har bevisst motarbeidet systemet.

Tilbakegang for papiraviser

NRK.no 

Papiravisene har en tilbakegang på 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tallene fra Mediebedriftenes Landsforening. Ti papiraviser har fått flere lesere, mens 78 aviser har fått færre. Klassekampen har fått flest nye lesere.

Rekordhøy vekst i fiberdekningen

NRK.no 

I alt 59 prosent av landets husstander har nå tilgang til fiberbredbånd. Det utgjør 180.000 flere husstander på ett år, viser Nkoms dekningsundersøkelse 2018. 82 prosent av husstandene har tilgang til bredbånd med hastighet på 100 Mbit/s eller mer.

Mot avklaring om norsk VM-søknad

NRK.no 

19. november avgjør Norges Skiforbund om Narvik eller Hafjell/Kvitfjell blir Norges kandidat til å arrangere alpin-VM i 2027. En arbeidsgruppe jobber i disse dager med å vurdere søknadene. Gruppen presenterer sin rapport og anbefaling 12. november.