123ru.net

World News in Norwegian

Новости от News-life.ru

News-life.ru
Сентябрь
2019
123456789101112131415161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

Best uten Rødt

Verdens Gang 

Et spenningsmoment denne valgkampen har handlet om hvor stor politisk makt partiet Rødt skulle få. I Oslo holder Ap fortsatt døren åpen for kommunistpartiet på ytre venstre fløy.

Klart for polarekspedisjon

NRK.no 

Snart legger isbryteren Polarstern ut på en stor polarekspedisjon. Forskningsskipet reiser fra Tromsø og skal tilbringe ett år i isen i Nordishavet. Ekspedisjonen har fått navnet Mosaic og har som mål å bedre forstå global oppvarming.
Vil forby e-sigaretter i India

NRK.no 

Regjeringen i Inda vil forby import, salg og produksjon av e-sigaretter. Avgjørelsen ble tatt med tanke på hvordan e-sigaretter påvirker dagens unge ifølge finansministeren i India. Nylig har også to stater i USA forbudt smakstilsatt e-sigaretter.

Strømme-giganter betaler milliarder for gamle TV-serier

Verdens Gang 

Strømme-krigen strammer seg til. I kampen om å sikre seg rettighetene til gamle populære serier sitter de store pengene løst. Nylig ble det kjent at HBO betaler 4,5 milliarder kroner for alle sesongene av «The Big Bang Theory».

FN-møte uten Iran – får ikke visum

NRK.no 

Neste ukes toppmøte i FN kan finne sted uten Irans president Hassan Rouhani og utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Ingen av dem har fått visum til USA, melder iranske medier. Etter planen skulle begge reise til New York de nærmeste dagene.

Gutt påkjørt av bil

NRK.no 

En ung gutt ble i dag tidlig påkjørt av en bil ved Mesnadalsvegen / Sorgendalsvegen i Lillehammer. Gutten ble ikke alvorlig skadet. Politiet i Innlandet skriver på Twitter at de ønsker å komme i kontakt med føreren av bilen og vitner til hendelsen.


Hevdet å ha blitt truet

NRK.no 

Tidligere innkjøpssjef i Lenvik mener han ble truet av daværende rådmann til å gi oppdrag om helsekjøp til firmaet som rådmannens sønn arbeidet i. Innkjøpssjefen hevder rådmannen ba om å ikke bli belærte om habilitet. Saken pågår i Senja tingrett.

Politiet etterlyser vitner

NRK.no 

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes lørdag. – På en video ser vi at det er andre personer i nærheten, og vi ønsker å komme i kontakt med disse, sier politiadvokat Cathrine Tanberg. Sør-Vest politidistrikts telefon: 02800.

Døde etter kollisjon med tankbil

NRK.no 

En mann i 40-årene som ble hardt skadd i en kollisjon med en tankbil på E18 i Telemark i august, døde av skadene før helgen. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til Telemarksavisa. Mannen var alene i bilen da han kolliderte med tankbilen i en tunnel.

Ekspert om Solberg: – Må stille et ultimatum

Verdens Gang 

Jan Arild Snoen mener regjeringen ikke kan fortsette som nå. Men løsningen på bråket kan sitte langt inne for Solberg, tror han. Høyretopp Michael Tetzschner er bekymret for debattutviklingen.

Raja: Støtter Grande som leder

NRK.no 

Abid Raja støtter Trine Skei Grande som leder av partiet Venstre fullt ut. Det sa han under et møte med pressen på Gardermoen onsdag. Raja ønsker å ha fokus på å gjenreise partiet Venstre, med Grande som leder.

Nedgang på nesten tusen laks

NRK.no 

Vest-Finnmark Jeger- og Fiskerforening har summert opp årets tall ifra laksetrappen i Repparfjordelva. De melder på Facebook at det har gått opp 1867 laks i elva. Det er en nedgang på 999 laks fra 2018. Det er i hovedsak vært en nedgang på smålaks

Popcorn-time.no domenet inndratt

NRK.no 

Høyesterett har avvist anken i saken om retten til domenavnet popcorn-time.no, som har blitt brukt i forbindelse med deling av filmer og TV-serier. i 2016 gikk Økokrim til aksjon mot Popcorn Time hvor de tok beslag i domenenavnet.

Signalfeilen er rettet

NRK.no 

Signalfeilen mellom Stabekk og Lysaker er nå rettet, og togtrafikken vil gradvis gå som normalt, opplyser Bane Nor til NRK. Togtrafikken stod også stille ved Skøyen stasjon tidligere i dag, på grunn av en jordfeil, men er nå rettet.

Svenske pågrepet av dansk politi

NRK.no 

Politiet i Danmark opplyste onsdag at de har på grepet en 23 år gammel mann fra Sverige på Kastrup. Mannen er mistenkt for å stå bak eksplosjonen ved Skattestyrelsen i København. Han har vært etterlyst internasjonalt siden 6. august.

Vasslekkasje på Volda ungdomsskule

NRK.no 

Det har leke vatn inn på Volda ungdomsskule sidan måndag, som ei følgje av det kraftige regnvêret. Mykje blei tørka opp måndag, men framleis drypp det inn. Ungdomsskulen har eit gamalt bygg, og det er vedteke at ein ny skule skal bli bygd.

Miljøarbeidere anker dommen

NRK.no 

Minst 22 av 24 miljøarbeidere som delvis tapte søksmålene mot velferdskonsernet Stendi (tidligere Aleris) i Oslo tingrett, anker dommen. Ankefristen går ut denne uka, skriver FriFagbevegelse.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.