123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость

Все новости

Palestiner skutt på Vestbredden

NRK.no 

Israelske soldater har skutt og drept en palestiner under sammenstøt etter begravelsen til en gutt på Vestbredden, ifølge palestinske helsemyndigheter. 20 år gamle Shaukat Awad ble skutt i hodet og magen under uroen som brøt ut etter torsdagens begravelse i Beit Ummar sør på den okkuperte Vestbredden. Den israelske hæren bekrefter at de skjøt med skarpt mot folkemengden torsdag og sier de har innledet en gransking av skuddene som drepte tolvåringen. Uroen startet da palestinske demonstranter kastet... Читать дальше...

Tore Navrestad ute av OL

NRK.no 

Den norske syklisten Tore Navrestad røk ut av OL i semifinalen i BMX-sykling i Tokyo i natt. Han havnet på 6.-plass i semifinale 2, og dermed er OL-drømmen over.

Ola Stunes Isene mot diskosfinale

NRK.no 

Etter å ha forberet seg kraftig i den 3.kvalifiseringsrunden, ligger den norske diskoskasteren Ola Stunes Isene på 9. plass. I sistekastet forbedret han seg kraftig og kastet 63,25 meter. De 12 beste fra kvalifiseringen får til finalen.

Warholm og Hynne til semifinale

NRK.no 

Karsten Warholm er videre til semifinale på 400 meter hekk etter nattens OL-kvalifisering. Warholm vant heatet med tiden 48,65. Hedda Hynne løp inn til 3.-plass på 800 meter og er også sikret semifinaleplass.

40 nye smittede i Oslo

NRK.no 

Det ble registrert 40 nye koronasmittede i Oslo torsdag. Det er nesten dobbelt så mange som forrige torsdag og det høyeste tallet denne uken. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 smittede per dag i Oslo. Smittetallene er fortsatt høyest i Frogner bydel. Deretter følger Grorud og Grünerløkka. Smittetrykket er lavest i Ullern bydel.

7 tips: Øk din sosiale kompetanse raskt

Verdens Gang 

Har du stort sett truffet andre mennesker via en skjerm det siste året og er stresset over det sosiale livet som venter? Dette er knepene som gjør deg sosialt sterkere.
Republikanere i munnbindprotest

NRK.no 

Rundt 50 republikanske representanter demonstrerte med å gå uten munnbind i Kongressbygningen etter at speaker Nancy Pelosi hadde annonsert at det var påbud om munnbind der. Pelosi har bedt politiet arrestere ansatte og besøkende uten munnbind, skriver Fox News. På trappene utenfor Kongressen kritiserte republikanernes leder Kevin McCarthy folkehelseinstituttet CDC for å være en forlenget arm av Bidens regjering, etter at de hadde anbefalt bruk av munnbind innendørs i offentlige bygninger. – De tar fra oss friheten, sa han.

USAs militære får vaksinekrav

NRK.no 

Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon sier at ansatte i forsvaret må rette seg etter de samme reglene for munnbindbruk, vaksine og testing som sivile statsansatte i USA. De som ikke vil vaksine seg, må bruke munnbind, holde sosial avstand, gjennomgå ukentlig testing og får reiserestriksjoner, skriver New York Times.

CDC: Vaksinerte sprer deltaviruset

NRK.no 

Vaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte og kan overføre deltavarianten av covid-19 til andre vaksinerte, advarer USAs folkehelseinstitutt CDC. De viser til upubliserte data og studier som konkluderer med at vaksinerte som er smittet med deltavarianten, kan overfører covid-19 like lett som uvaksinerte, skriver Washington Post. Deltavarianten er like smittsom som vannkopper. Vaksinerte som er smittet med deltavarianten, har svært store mengder virus i nese og svelg, opplyser CDC til New York Times.

Mann til sykehus etter rundvelt

NRK.no 

En bilfører er fløyet til Kirkenes sykehus etter at bilen han satt i gikk rundt og havnet på taket på et jorde i Paddeby vest for Vadsø ved 23-tida. Føreren var en mann tidlig i 20-åra, og han kom seg selv ut av bilen, opplyser politiet i Finnmark

Herjer!

Dagbladet  

Viktor Hovland er oppe i delt ledelse i herrenes golfturnering. Følg nordmannens runde her.

OL-sølv til Borch: – Et rotterace

Verdens Gang 

TOKYO/OSLO (VG) Kjetil Borch (31) hadde et enormt press på seg foran finalen i singlesculler i natt. En gresk overraskelse gjorde at nordmannen måtte se seg slått.

Kjetil Borch tok sølv i rofinale

NRK.no 

I OL i Tokyo endte den norske roeren Kjetil Borch fra Horten i natt opp med OL-sølv i 2000 meter singelsculler. Tidlig i løpet ledet Borch, men etterhvert ble han passert av greske Stefanos Ntouskos. Damir Martin tok bronsemedaljen for Kroatia.


Земфира

Земфира без анонса выпустила новый альбомНовости России

Rekordmange dyre boliger solgt

NRK.no 

Privatmegleren har solgt 331 boliger til over 15 millioner kroner i år. På samme tid i fjor hadde de bare solgt 197 boliger i denne prisklassen, opplyser administrerende direktør Grethe Meier i Privatmegleren til Finansavisen. Hun tror lave renter og lavt forbruk er viktige forklaringer på veksten. Andre faktorer er, ifølge Meier, frykt for gjeninnføring av arveavgift og en sterk tro på at økonomien vil komme på beina igjen.

Scarlett Johansson saksøker Disney

NRK.no 

Hollywood-skuespilleren Scarlett Johansson går til rettssak mot Disney fordi filmgiganten har valgt å tilby filmen «Black Widow» på nett samtidig som den vises på kino, melder BBC. Da filmen åpnet, satte den rekord under pandemien, men billettsalget falt brått da filmen også ble tilgjengelig på nett. Johansen mener dette er kontraktbrudd og fratar henne inntekter. Deler av filmen er innspilt i Norge.

24 dømt til døden i Egypt

NRK.no 

En egyptisk domstol dømte torsdag 24 medlemmer av Det muslimske brorskapet til døden for drapet på fire politimenn. Gruppen ble dømt for flere lovbrudd, inkludert et bombeangrep mot en buss som fraktet politimenn i Beheira i 2015. I en annen sak ble medlemmer av brorskapet dømt for drapet på en politimann i 2014. Åtte av de 24 var til ikke stede da dommen ble avsagt. Dommen kan ankes, får AFP opplyst. Dødsstraffen for sivile dømte i Egypt utføres ved henging. I fjor ble 107 dødsdommer fullbyrdet i det nordafrikanske landet.

Uvaksinert flertall i 8 kommuner

NRK.no 

I åtte mindre kommuner har under 50 prosent av befolkningen fått vaksinedose, melder VG. På landsbasis har 64,9 prosent fått én vaksinedose. På sisteplass i vaksineringen ligger den lille Agder-kommunen Iveland der bare 47,4 prosent av innbyggerne har fått et stikk. Nordlandskommunene Lurøy og Rødøy ligger hakk i hæl med 47,5 prosent vaksinerte. De andre kommunene hvor under halvparten er vaksinert, er Høylandet i Trøndelag og Leirfjord på Helgeland med 49,2 prosent, Askvoll i Vestland med 49,4 prosent og Lyngdal i Agder med 49,8 prosent.

11.000 har tatt droneførerkort

NRK.no 

Siden Luftfartstilsynet innførte drone-førerkortet ved nyttår, har 11.000 nordmenn tatt drone-lappen. Antall nordmenn som har drone er rundt 400.000. Alle som skal fly drone på mer enn 250 gram, og som ikke er merket som leketøy, må registrere seg hos Luftfartstilsynet.

Moscow.media


Персональные новости

Russian.city

Знакомства онлайн
Частные объявления


Биограф канцлера ФРГ рассказал о разговоре Путина и Меркель «на повышенных тонах»
Новости спорта


суперфутер
Загрузка...


Арзамаска спросила у Никитина, не уйдет ли он работать в МосквуЗагрузка...


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.Новости от наших партнёров в Вашем городе

Russian.city

Собянин: В связи с улучшением эпидситуации продолжим смягчать ограничения

Персонал столичных ресторанов сможет обслуживать гостей без перчаток

Политолог Ищенко: большая война может разгореться на любом участке границы России, кроме Финляндии

В России за сутки скончались 794 пациента с COVID-19

Музыкальные новости

«Деловые Линии» запустили сервис доставки для поставщиков Яндекс.Маркет, AliExpress и LaModa

Соседи попытались сорвать день рождения дочери Джигана и Самойловой

В Мордовии росгвардейцы отработали сопровождение воинского груза в ходе учения «Заслон-2021»

В Уфе росгвардейцы задержали парня и двух девушек, бурно выяснявших отношения в гостинице

Новости России

В Москве улучшилась ситуация с коронавирусом: перчатки больше не нужны

Свердловский ЦУР начал размножаться в городах

Мультик Капуки Кануки. Пруд с утятами и ТРАКТОР - Веселая Школа и Маша Капуки

Собянин выделил пять миллиардов рублей на субсидии малому и среднему бизнесу

Экология в России и мире

9 Лучших Вещей Которые Нужно Делать Перед Тренировкой

Matryoshka fashion week пройдет в Нижнем Новгороде 3–7 августа

В многопрофильной медицинской клинике НАКФФ начали применять барокамеру для восстановления пациентов после ковида

TUI UK отменила туры в Турцию и ОАЭ до 15 августа

Спорт в России и мире

Маркета Вондроушова: Жаль, что Бадосе стало плохо, но так у меня будет больше времени для восстановления

Элина Свитолина: Очень здорово было увидеть на трибунах украинцев

Россиянка Носкова в упорной борьбе уступила во втором раунде Олимпиады

Кирилл Скачков выиграл первый матч олимпийского турнира по настольному теннису

Moscow.media

Телеканал ТНТ покажет чёрную комедию «Маньячелло»

Accenture обновила приложение для адаптации удаленных сотрудников в офисе

Огнеборцы ГКУ МО «Мособлпожспас» приняли участие в учениях по ликвидации последствий ДТП в Зарайске

Трем работникам ГКУ МО «Мособлпожпас» присвоена квалификация «пожарный 1 класса»


Загрузка...