123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro

Никитюк без белья сразила образом роковой красотки в костюме с вырезами: "Мужчины, любуйтесь"

В рамках рабочей встречи в УФСИН членам ОНК Республики Калмыкия вручили мандаты

Георгий Дронов поставил точку в вопросе возрождения «Ворониных» без Клюева

Актуальный юмор: в Махачкале разыграли Кубок КВН на призы мэра

Новости России
Март
2021
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Politiaksjon mot kriminelle i UK

NRK.no 

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning.
Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

NRK.no 

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernloven. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom. Dette opplyser Oslo-politiet om på Twitter.

Vurderer mistillit mot Bakke-Jensen

NRK.no 

Rødt vurderer mistillitsforslag mot forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter salget av Bergen Engines, melder BT. Det har kommet kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at britiske Rolls-Royce vil selge Bergen Engines til et russisk selskap.Smitten i Amerika synker

NRK.no 

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika.

Toronto-tiltalt kjent skyldig

NRK.no 

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet.

Planer om storming av Kongressen

NRK.no 

Politiet i Washington D.C sier onsdag at de har fått informasjon om at en militis planlegger en storming av Kongressen torsdag, ifølge Reuters. Følgere av konspirasjonsteori-gruppa Qanon tror at tidligere president Trump vil ta tilbake makta 4. mars.

Flere smittet på skip

NRK.no 

Fire nye har testet positivt for covid-19 på skipet «Tertnes» i Mekjarvik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er 11 av mannskapet på 17 smittet. De er i isolasjon og karantene på skipet. En smittet person døde på skipet forrige uke, men det er usikkert om korona er dødsårsaken.

Google endrer annonsesystemet sitt

NRK.no 

Google slutter å selge annonser basert på teknologi som sporer brukeres nettbruk. De vil heller ta i bruk et nytt system for målrettede annonser, som ikke bruker «cookies», og det nye systemet vil testes på nettleseren Chrome i mars, opplyser Google.

Ni nye koronadødsfall registrert

NRK.no 

Det totale tallet på koronarelaterte dødsfall i Norge er nå 632, etter at FHI har registrert ni nye dødsfall siden forrige oppdatering. Flest nye dødsfall er registrert blant kvinner i alderen 80–89 år, med tre. Ett dødsfall er registrert blant menn i alderen 50–59 år. Det er ikke sikkert om dødsfallene har funnet sted siden forrige oppdatering, eller om de er etterregistrert. FHI presiserer at det ikke alltid er mulig å si om pasienten av dødd av eller med covid-19.

Alvorlig skadd i trafikkulykke

NRK.no 

Alle nødetater er på Skedsmokorset i Lillestrøm etter en trafikkulykke, og det pågår livreddende arbeid på en sjåfør. Det melder politiet på Twitter.Forbyr høyreekstrem gruppe

NRK.no 

Den franske regjeringen forbyr den høyreekstreme bevegelsen Génération Identitaire, som flere ganger har forsøkt å stoppe migranter fra å komme inn i landet. I 2019 ble gruppens leder og to andre medlemmer dømt til seks måneders fengsel.

Знакомства онлайн


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России