123ru.net

World News in Norwegian

Новости от News-life.ru

News-life.ru

Все новости

To til sykehus etter utforkjøring

NRK.no 

To personer er sendt til Hamar sykehus etter en utforkjøring på Hersethøgda i Ringsaker i Hedmark lørdag morgen. Det opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter. Skadeomfanget er ikke kjent, men begge skal være ved bevissthet.

Landene med størst fare for terrorangrep

TV 2 Norge 

Ifølge ekspertene er risikoen for terror lav. Likevel er flere norske feriefavoritter på listen over hvilke reisemål med høyere risiko for terrorangrep.
Vurderer å benåde krigsforbrytere

NRK.no 

President Donald Trump vurderer å benåde flere militære som er dømt eller anklaget for å ha begått krigsforbrytelser. Den amerikanske presidenten svarte på spørsmål om benådning i forbindelse med Memorial Day, dagen til minne om USAs falne i krig.

Røykutvikling i leilighet i Oslo

NRK.no 

Nødetatene rykket tidlig lørdag morgen ut til en adresse i Welhavens gate på Bislett i Oslo etter melding om røyk. Røyken viste seg å komme fra en peis. En person skal ha fått i seg røyk og sjekkes av ambulansepersonell, opplyser politiet på Twitter.


USA: Nord-Korea bryter resolusjoer

NRK.no 

President Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, sa i en uttalelse lørdag at Nord-Korea med sine prøveoppskytinger bryter FNs resolusjoner. Han sier sanksjonene mot landet må fastholdes.

Skuterfører funnet

NRK.no 

Skuterføreren som var savnet i fjellet i Beisfjord i Ofoten er funnet. Han har smerter i skulderen, men er ellers i god behold, opplyser politiet i Nordland på Twitter.

Minst 29 drept i fengselsopprør

NRK.no 

I Venezuela ble minst 29 fanger drept da vakter skjøt for å stanse et fengselsopprør i Acarigua, ifølge offisielle kilder. De innsatte skal ha hindret ansatte fra å komme inn i en av bygningene i fengslet. Tre granater skal ha eksplodert i cellene.

Leteaksjon etter skuterfører

NRK.no 

En skadd skuterfører er savnet i fjellet i Beisfjord i Ofoten. Luftambulanse, Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Norske Redningshunder leter etter mannen som med dårlig mobildekning selv varslet politiet om en scooterulykke klokka 03.20 natt til lørdag.

Leteaksjon etter scooterfører

NRK.no 

En skadd skooterfører er savnet i fjellet i Beisfjord i Ofoten. Luftambulanse, Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Norske Redningshunder leter etter mannen som med dårlig mobildekning selv varslet politiet om en scooterulykke klokka 03.20 natt til lørdag.

Brann i hus i Hedmark

NRK.no 

Det brenner natt til lørdag i et hus i på Knapper i Nord-Odal i Hedmark. Personen som bor i huset skal ha kommet seg ut, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter.

Guvernør underskrev ny abortlov

NRK.no 

Guvernør Mike Parson i den amerikanske delstaten Missouri undertegnet fredag loven som forbyr kvinner å ta abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet. Loven vil tre i kraft fra 28. august. Loven blir en av de strengeste abortlovene i USA.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.