123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org
Ноябрь
2018
123456789101112131415161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

Bompenger er et onde vi må lære å leve med

Dagbladet  

Samfunnet vårt har blitt bygget med bilen i sentrum gjennom mange tiår. Nå har vi kommet dit at vi ser hvilke virkninger det har hatt, og vi har ikke lenger noe valg.
To alvorlig skadd i knivstikking

NRK.no 

To personer er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på utestedet Blå på Grünerløkka i Oslo natt til søndag. Hendelsesforløpet er uavklart for politiet.

Spår tøffere tider for skiforbundet etter Northug-exit

Verdens Gang 

BEITOSTØLEN (VG) Petter Northug (32) mener det er kun ti prosent sjanse for at karrieren fortsetter etter denne sesongen. Fredrik Aukland tror det blir starten på en tøffere kamp om sponsorkronene fremover for skiforbundet.


Viktig og riktig med gransking

Verdens Gang 

Fredag ettermiddag ble det endelig klart at det blir en gransking av myndighetenes omfattende bruk av tvungne vergemål.

Mangler utstyr til å berge ARA San Juan

Dagbladet  

Argentinske myndigheter erkjenner at de mangler utstyret som trengs for å berge ARA San Juan. Ubåten er endelig lokalisert over et år etter at den forsvant.

To politifolk trolig stukket med kniv

TV 2 Norge 

To polititjenestepersoner i Egersund ble natt til søndag stukket av det politiet antar var en kniv. De kom fra hendelsen med lettere skader.

76 døde, 1276 savnet i California

NRK.no 

Ytterligere fem mennesker er funnet omkommet etter skogbrannen i California, og tallet på døde er dermed oppe i 76. Samtidig er tallet på savnede nå oppe i 1276. President Donald Trump besøkte lørdag Paradise, byen som nesten er utslettet.

Knivstikking på utested i Oslo

TV 2 Norge 

To menn har blitt stukket med kniv inne på utestedet Blå på Grünerløkka i Oslo. En tredje person er sett løpende fra stedet med skader. Skadeomfanget er ukjent.

Politi trolig knivstukket i Egersund

Dagbladet  

To polititjenestepersoner i Egersund ble natt til søndag stukket av det politiet antar var en kniv. De kom fra hendelsen med lettere skader.

Politifolk knivstukket i Egersund

NRK.no 

To politifolk ble stukket med noe de tror er kniv i Egersund sentrum ved halv ett tiden natt til søndag. Begge har fått mindre skader og er brakt til lege for undersøkelse. En mistenkt i 20-årene er arrestert. Politiet ber vitner ta kontakt.