123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

Кто выиграл Франция или Хорватия на ЧМ по футболу 2018 финал: счет

Кто победил сегодня Франция или Хорватия: финал ЧМ мира по футболу, счет, результаты Сегодня, 15 июля в московских "Лужниках" состоялся финал мундиаля, в котором сошлись сборные Франции и Хорватии. Читать дальше...

Все новости
600 soldater savnet i Nigeria

NRK.no 

Opptil 670 nigerianske soldater er savnet etter at Boko Haram-opprørere angrep en militærbase nordøst i Nigeria, ifølge militærkilder. Invasjonen av militærbasen i den avsidesliggende delstaten Yobe begynte sent lørdag kveld, melder AFP.

Argentinas trener fikk sparken

TV 2 Norge 

Jorge Sampaoli må betale prisen for Argentinas skrale VM-prestasjoner og får ikke fortsette som landslagssjef. Det melder Argentinas fotballforbund søndag kveld.

Gjerningsmann drept i Kansas

NRK.no 

The Kansas City Star melder at mannen som skjøt og drepte tre politimenn er skutt og drept av politiet, skriver nyhetsbyrået AP. Mannen hadde forskanset seg i et bygg før han ble skutt.


Brannmann døde

TV 2 Norge 

En ung brannmann døde søndag kveld etter å ha vært utsatt for en ulykke lørdag. Ulykken skjedde i forbindelse med slukking av en skogbrann i Akershus.

Tre politibetjenter skutt i Kansas

NRK.no 

En væpnet gjerningsperson har skutt og drept tre politifolk i Kansas City i den amerikanske delstaten Missouri. Det ble først meldt at to politifolk var skutt, men gjerningsmannen skjøt kort tid etter en tredje politimann, ifølge AP.

Håp om regn i midten av uken

TV 2 Norge 

Til uken fortsetter det gode sommerværet, til forargelse for både bønder og brannmenn på Sør- og Østlandet. På onsdag anes det derimot et lite håp, med muligheter for nedbør.

VG: Brannmann døde under slukking

NRK.no 

En ung brannmann som deltok under slukkingen av en skogbrann i Nes i Akershus lørdag, døde søndag på Ullevål sykehus, ifølge VG.

Brann i skole på Lillestrøm

NRK.no 

Det brenner kraftig i Skedsmo videregående skole i Lillestrøm søndag kveld. Totalt skal det være 300 kvadratmeter som står i brann, etter at det begynte å brenne rundt klokken 20 søndag kveld.

Over 30 skadde i Svalbard-ulykke

NRK.no 

Til sammen 35 personer ble skadd da en hurtigbåt kolliderte med kaia i den russiske bosettinga og gruvebyen Barentsburg tidligere søndag, opplyser sysselmannsførstebetjent Vidar Arnesen til NRK. De hardest skadde fraktes til Tromsø for behandling.