123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

Британские СМИ увидели "российский след" в фильме о нашествии инопланетян

Издание Times опубликовало неоднозначный обзор российского фильма "Притяжение", который срежиссировал Федор Бондарчук. Читать дальше...

Все новости

Forbrukarrådet vil ha rentetak

NRK.no 

Utanlandske nettbankar tilbyr det som blir kalla «ekspresslån» i den norske marknaden. Dette er lån der årleg rente kan overstige 1000 prosent. Forbrukarrådet ønskjer eit rentetak, og no skal forslaget greiast ut av regjeringa.

Her kan du se hva Trump tvitret mest om

NRK.no 

«Folk», «stort» og «fake» er noen av ordene som Donald Trump tvitret mest i sitt første år som USAs president. Her kan du se hvilke ord han brukte mest på Twitter måned for måned, og noen av sakene som dominerte debatten rundt han.

Rammet av strømbrudd for andre gang

NRK.no 

Familien Topstad Paulsen på Bjelland er forberedt på å klare seg uten strøm i flere dager. Enn så lenge går det greit for både to og firbeinte.

Truet etter Baneheia-bok

NRK.no 

Forfatter Bjørn Olav Jahr som ga ut en boka «Drapene i Baneheia. To historier. En sannhet», har mottatt flere trusler. Det skriver Dagbladet. Hovedbudskapet i boka er at Viggo Kristiansen er uskyldig dømt.


Vil ha maks-rente på forbrukslån

NRK.no 

Utenlandske nettbanker tilbyr nå det som kalles ekspresslån i det norske markedet, lån der årlig rente kan overstige 1000 prosent.

Fra Afrika til Søgne

NRK.no 

Sol (35) er det eldste norske mennesket vi kjenner til. Historien om hvordan mennesket befolka verden er også historien om henne.

Agüero-hat trick i jubileumskampen

Verdens Gang 

(Manchester City – Newcastle 3–1) De lyseblå har stø kurs mot ligagull. Lørdag sørget Sergio Agüero (29) for at Manchester City sin 10. strake seier på hjemmebane.

Bravo, Silya!

Dagbladet  

Hans Petter Aaserud er hedersgjest i TV 2-programmet i kveld. Vi anmelder «Hver gang vi møtes» låt for låt.

Vist bort frå Fridomsgudinna

NRK.no 

Budsjettkrisa i USA gjer at alle statlege etatar er stengde på grunn av manglande finansiering. Det gjer at ei rekkje turistattraksjonar er stengde. Laurdag blei turistar vist bort frå Fridomsgudinna utanfor Manhattan i New York.

Går i fakkeltog mot giftdeponi

NRK.no 

Det er stor motstand mot planen om å bygge eit deponi for farleg avfall i Nesset og laurdag vart dette markert med fakkeltog. Innbyggjarane fryktar at fjorden og grunnvatnet skal bli forureina.