123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

Статус за доплату: что хорошего в Galaxy S9 и стоит ли бежать за ним в магазин

Samsung Galaxy S9 – главная мобильная премьера 2018 года на рынке Android-смартфонов. Лучше ли новый Galaxy, чем iPhone X? Читать дальше...

Все новости

Presenterer sanksjoner mot Kina

NRK.no 

USAs president Donald Trump vil torsdag offentliggjøre en rekke handelssanksjoner mot Kina, opplyser Det hvite hus. Talsmann for Det hvite hus Raj Shah sier at sanksjonene kommer som en reaksjon på Kinas tyveri av blant annet intellektuell eiendom

Stanser fly og tog i protest

NRK.no 

Franske tog og fly stanser opp torsdag, og skoler og enkelte offentlige kontorer stenger dørene i protest mot president Emmanuel Macrons økonomiske politikk. Togselskapet SNCF opplyser at bare rundt halvparten av alle regionale tog vil gå som normal.
Kvinne skadd etter grunnstøting

NRK.no 

En fritidsbåt har grunnstøtt ved Alsvik utenfor Tau i Strand kommune i Rogaland, og en kvinne er skadd. Om bord i fritidsbåten var en mann og en kvinne, opplyser politiet. Ulykken skjedde ved Ådnaskjera like etter klokka 21.


Sendt til sykehus

NRK.no 

En person som skal være alvorlig skadet etter ulykken i Larvik. Personen er kjørt til sykehus. Politiet jobber på åstedet, melder de på Twitter.

Storbrann i hotell i Dublin 

NRK.no 

Det brenner i et hotell i Irlands hovedstad Dublin, og store brannmannskaper kjempet onsdag kveld mot flammene.

Her dekker regjeringspartiene bordet for KrF

Verdens Gang 

Gjennom vinteren har KrF-leder Knut Arild Hareide fortsatt å møte regjeringspartiene en gang i uken, på kontoret til Trond Helleland, Høyres parlamentariske leder.

Brann på hotell i Dublin

NRK.no 

Det har brote ut ein brann i eit hotell i Ballymun i Dublin. Bilete på sosiale medium viser at det brenner høgt oppe i den høge blokka. Det er ikkje kjent om det er personar i romma det brenn i.