123ru.net

World News in Finnish

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro

Все новости
Näky kuin elokuvasta: Kauppaan linnoittautunut mies sai kuvattua Arkansasiin iskeneen tornadon

Iltalehti.fi 

Tornado iski Jonesboron kaupunkiin eilen lauantaina Yhdysvalloissa. Kuuden ihmisen tiedetään loukkaantuneen pyörremyrskyssä, uutisoi CNN. Poliisi pyytää ihmisiä pysymään kodeissaan, jotta kadut saadaan putsattua tornadon jäljiltä. –Me olemme jo pyytäneet teitä pysymään kotona viruksen takia, mutta nyt korostamme vieläkin vahvemmin, että pysyisitte kotona, Jonesboron poliisi sanoo.

Kokemus ebolasta auttanut Nigeriaa varautumaan koronaan

Verkkolehti  

Koronavirus on saanut kymmenet maat lähes sulkeutumaan, mutta jyrkkiin toimiin on varsinkin Euroopassa ja Yhdysvalloissa ryhdytty vasta kun on havaittu merkittävä määrä tartuntoja. Nigeria sitä vastoin on huomattavan hyvin varautunut pandemiaan, vaikka maassa on tapauksia vielä vähän. Torjuntatoimista vastaa Nigerian tautikontrollikeskus (NCDC). Nigerian terveydenhoidon kapasiteettia on vahvistanut aiempi kokemus nopeasta reaktiosta vuoden 2014 ebola-epidemiaan sekä...

Lukijan huvittava video: Tikka herättää miehen joka aamu – ”Aloita myöhemmin!”

Iltalehti.fi 

Tikan nakutukseen on hankala vaikuttaa. Kevät on tuloillaan ja usein sen huomaa ensimmäisenä lintujen laulusta. Iltalehdelle videon lähettänyt lukija kuitenkin toivoisi, että hänen pihansa siivekäs asukas aloittaisi laulunsa hieman myöhemmin. Muuan tikka on ottanut miehen asunnon rännin nakutuskohteekseen. Lintu saapuu aamuisin paikalle säännöllisesti. Myös toinen Iltalehden lukija kohtasi työmatkallaan tikan. Tämä otus oli päätynyt nakuttamaan katulamppua.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.