123ru.net

World News in Finnish

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

Väyrynen kiersi kampanjoimassa jo 30 vuotta sitten ja pelotteli itsenäisyyden menetyksellä – Tuloksesta huolimatta hän oli vaalien todellinen voittaja

Presidentinvaaleihin on aikaa kahdeksan päivää. Muilla ehdokkailla on ollut vaikeuksia haastaa Sauli Niinistöä ja vaalitentit ovat jääneet varsin laimeiksi. Читать дальше...

Все новости

Huippumalli Bella Hadid näyttää hyvältä - paitsi ei laskettelurinteessä

Iltalehti.fi 

Huippumalli Bella Hadidin laskettelutaidoissa on vielä parantamisen varaa. Huippumalli Bella Hadid saattaa näyttää tyrmäävältä after ski -juhlissa, mutta rinteessä huippukaunotar ei loista läsnäolollaan. Bella bongattiin Italian Alpeilta, jossa hän yritti perehtyä laskettelun saloihin hiihdonopettajan kanssa. Bella kaatui lukuisia kertoja, mutta nousi sitkeästi ylös, yrittäen jatkaa matkaansa.

Mies väitti kosketelleensa 11-vuotiasta tyttöä, koska luuli tätä avovaimokseen - oikeus ei uskonut selitystä

Iltalehti.fi 

Mikkeliläismies vetosi humalatilaansa. Käräjäoikeudessa käsitelty tapaus sattui toissakesänä Mikkelissä, jonne 11-vuotiaan tytön perhe oli saapunut vieraillulle ystäväperheen luokse. Vieraat viihtyivät mikkeliläisten luona pidempään. 11-vuotias oli saanut yösijan isäntäperheen pikkupojan huoneesta. Hänelle oli levitetty patja huoneen lattialle.
Prahassa hotellipalo - kaksi kuollutta, useita loukkaantuneita

Iltalehti.fi 

Tulipalo sattui alkuillasta lauantaina Eurostars David -hotellissa. Kaksi henkilöä on menehtynyt tulipalossa hotellissa Prahassa, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoja siitä, olivatko kuolleet hotellin asiakkaita vai henkilökuntaa. Myöskään tietoa menehtyneiden kansallisuudesta ei ole.

Oliko Agüero rehellinen? - City-kollegat epäilivät ”maalirosvoksi”

Iltalehti.fi 

Sergio Agüero tempaisi hattutempun Manchester Cityn voittaessa Newcastlen 3-1. Itse liigakamppailu Etihadilla oli poikkeuksellisen yksipuolinen näytös. Kotijoukkue Manchester City dominoi palloa käytännössä koko ajan, ja 11 pelaajalla puolustanut Newcastle yritti vain pitää tappionumerot siedettävinä. Ottelun jälkeen fanit spekuloivat lähinnä ottelun 34. minuutilla syntyneestä avausmaalista, joka kirjattiin Sergio Agüerolle. Argentiinalainen nousi kauden 19. täysosumallaan Cityn sisäisen tehopörssin... Читать дальше...

Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot!

Iltalehti.fi 

Putouksen yhdeksäs kausi starttasi lauantaina. Putous-sketsiohjelman yhdeksäs kausi starttasi MTV:llä. Alta näet tuoreen kauden uudet sketsihahmot! Pihla Penttisen hahmo on grillin työntekijä Mallu-Jasmina Ylä-Pinnala.


Kuva ei herkille: Kauhea loukkaantuminen Valioliigassa - toisena osapuolena ollut pelaaja murtui kyyneliin

Iltalehti.fi 

Valioliigaseura Evertonin irlantilaispelaaja James McCarthy loukkaantui vakavasti ottelussa West Bromwichia vastaan. West Bromwichin hyökkääjä José Salomón Rondón oli laukomassa palloa, kun McCarthy laittoi jalkansa pallon eteen. Rondón teki potkuliikkeen loppuun asti, mutta osui McCarthya jalkaan. McCarthyn jalka napsahti osumasta säären kohdalta luonnottomaan asentoon, kuvan perusteella lähes 90 asteen kulmaan, eli tiedossa on kaikella todennäköisyydellä pitkä sairausloma.

Timo Stavitski nautti kotidebyytistään: ”Ihan huikea meininki”

Iltalehti.fi 

Caenin Timo Stavitski nautti uransa ensimmäisestä kotiottelusta Ranskan liigassa. 18-vuotias Timo Stavitski pääsi toisen kerran peräkkäin Caenin avaukseen. - Siellä oli ihan huikea meininki. Se on iso stadion, mutta se on tiivis. Oli ihan huikea meininki pelata, Stavitski kertoi perjantain ottelusta 20-tuhantisen yleisön edessä.

Pitäisikö peltipoliisit maalata kirkuvan keltaisiksi? Poliisin ehdotukselle vastakaikua eduskunnasta: ”se ei ole mikään piilokamera”

Iltalehti.fi 

Eduskunnan liikennevaliokunnan puheenjohtaja pitää ajatusta huomiovärillä erottuvista valvontakameratolpista hyvänä. Eduskunnan liikennevaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen (sin) ei tyrmää nykyistä värikkäämpiä valvontakameratolppia liikenteessä. Hän miettisi huomiovärityksen lisäksi muitakin keinoja parantaa tolppien huomioarvoa. - Ajatukset ovat hyviä. Tarkoitus on kontrolloida nopeuksia, joten se ei ole mikään piilokamera. Myös sijoittaminen on erittäin tärkeää, Jalonen toteaa Iltalehdelle.

Nasa julkaisi näyttävän kuvan galaksien törmäyksestä - tähtitieteilijä muistuttaa, että Linnunrataa vartoo sama kohtalo

Iltalehti.fi 

- Ne törmäilevät jatkuvasti toisiinsa ja syövät toisiaan, tähtitieteilijä kertoo rengasgalakseista Iltalehdelle. Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa julkaisi Hubble-avaruusteleskoopin ottaman kuvan galaktisesta yhteentörmäyksestä perjantaina. Kuvassa pienempi galaksi syöksyy kärrynpyörägalaksin läpi. Nasan tuoreesta julkaisusta uutisoi Suomessa ensin Savon Sanomat. Iltalehden tavoittama tähtitieteen dosentti Heikki Oja kuitenkin toteaa heti alkuun, ettei näyttävä kuva ole varsinainen uutinen.

Nilkkansa taittanut Heli pettyi yksityisen lääkäriaseman nopeuslupaukseen odoteltuaan liki vuorokauden hoitoa - ”vakuutus on pelkkää rahastusta”

Iltalehti.fi 

Työmatkalla liukkauden vuoksi kaatunut ja nilkkansa loukannut vantaalainen Heli on tyrmistynyt kokemastaan pompottelusta ja toivoo, että olisi hakeutunut julkisen puolen hoitoon. Vantaan Korsossa asuva Heli taittoi nilkkansa työmatkalla keskiviikkoiltana kuuden maissa. Heli päätti hakeutua hoitoon Terveystaloon, koska hänen työnantajansa oli viime syksynä ottanut työntekijöitä varten vakuutuksen, joka mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn yksityiselle. Vakuutus on voimassa myös vapaa-ajalla ja kattaa työtapaturmat. Читать дальше...

Neljä maalia 16 minuutin sisään! Arsenal rökitti Crystal Palacen

Iltalehti.fi 

Molempiin suuntiin vellovien siirtohuhujen keskellä painiva Arsenal katkaisi kolme peliä kestäneen voitottoman putkensa komealla 4-1-voitolla Crystal Palacesta. Lontoon paikalliskamppailussa Arsenalin ja Crystal Palacen välillä ei tällä kertaa tarvinnut odottaa ratkaisua kovin pitkään. Nihkeästi kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi pistettä napannut kotijoukkue pisti tällä kertaa pökköä pesään heti ottelun alusta, ja ratkaisi pelin jo ennen ensimmäisen puoliajan puoliväliä. Arsenal on viime kuukaudet kerännyt huomiota lähinnä siirtohuhujen kohteena - sekä ottavana että antavana osapuolena. Читать дальше...

Niinistö kummastelee aktiivimallin vastustajien vaatimuksia: ”Ihmiset aivan aidosti sanovat, että miksei presidentti kumonnut sitä”

Iltalehti.fi 

- Syntyy väärä mielikuva, jos annetaan ymmärtää, että presidentti hajottaa hallituksia ja eduskunnan ja muuttelee lakeja, tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoi Iltalehden haastattelussa. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto linjasi äskettäin Twitterissä, että hän olisi pyytänyt juridisia arvioita aktiivimallin laillisuudesta ennen lain vahvistamista. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vahvisti aktiivimallia koskevan lain 28. joulukuuta.