123ru.net

NRK.no

NRK.no

Nrk.no
Октябрь
2019
123456789101112131415
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Tyrkia pågriper ordførere

NRK.no 

Tyria har pågrepet fire ordførere fra det kurdiskvennlige opposisjonspartiet HDP og anklager dem for å spre terroristpropaganda. De pågrepne er ordførere i landsbyene Hakkari, Yuksekova, Ercis og Nusaybinr i sørvest, der kurderne er i flertall.
44 fly innstilt i Barcelona

NRK.no 

44 flyvninger er innstilt fra El Prat-flyplassen i Barcelona tirsdag. Årsaken er ødelagt infrastruktur ved flyplassen, etter gårsdagens sammenstøt. Det opplyser en talsmann for driftsselskapet Aena, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Vil ha bort farlege vogntog

NRK.no 

Regjeringa skjerpar krava til vinterdekk for tunge køyretøy og gir 20 millionar kroner ekstra til kontrollverksemda til Statens vegvesen. – Målet er å få farlege vogntog bort frå norske vintervegar, seier samferdselsminister, Jon Georg Dale.

Kraftig nedgang i gassproduksjonen

NRK.no 

Det var kraftig nedgang i gassproduksjonen i Norge i september, viser produksjonstala til Oljedirektoratet. Dei viktigaste årsakene til at produksjonen i september er lågare enn venta er tekniske problem og vedlikeholdstans på nokre felt.

Fortnite er tilbake

NRK.no 

Det populære spillet Fortnite er tilbake, melder Dagbladet. Spillet har vært utilgjengelig i to dager.


Nye toppsjefer til Rema 1000

NRK.no 

McDonalds-sjef Pia Martinsen Mellbye blir ny markedsdirektør i Rema 1000, mens Circle K-topp Line Aarnes blir innkjøpsdirektør i dagligvarekjeden. Det opplyser Rema 1000-sjef Trond Bentestuen til E24.

Offensiven i Syria fortsetter

NRK.no 

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, sier at den tyrkiske offensiven mot kurderne i Syria vil fortette, og at den ikke vil bli avsluttet før målet er nådd, melder nyhetsbyrået AFP.

Grov voldtekt i Hønefoss

NRK.no 

Syv menn er siktet for grov voldtekt av en kvinne i 20-årene i Hønefoss, natt til tirsdag. Kvinnen har forklart til politiet at hun ble voldatt av en rekke personer i en leilighet.

Dømt for gruppevoldtekt av 15-åring

NRK.no 

To menn på 18 og 24 år er i Stavanger tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en 15 år gammel jente. Voldtekten skjedde i Stavanger i april i fjor. Mennene erkjente ikke straffskyld, melder Stavanger Aftenblad.

Dømt for vold på Ensjø bingo

NRK.no 

Seks menn er i Borgarting lagmannsrett dømt for machete-angrepet på Ensjø bingo i Oslo i 2017. Straffene varierer mellom tre år og fem måneder. To andre menn ble dømt i tingretten i fjor.

Zuma anker korrupsjonstiltale

NRK.no 

Rettssaken mot Sør-Afrikas eks-president Jacob Zuma er utsatt til februar etter at det ble klart at Zuma anker beslutningen om å tiltale ham for korrupsjon. Zuma er anklaget for korrupsjon, hvitvasking av penger og utpressing.

Syv menn siktet for grov voldtekt

NRK.no 

De syv mennene, som natt til tirsdag ble pågrepet i Hønefoss, er siktet for grov voldtekt av en kvinne i 20-årene, opplyser politiadvokat Ole Jacob Garder til NRK. Kvinnen har forklart at hun ble voldatt av en rekke personer i en leilighet.

Regjeringsstyrker på plass i Manbij

NRK.no 

Syriske regjeringsstyrker har rykket inn i den kurdiskkontrollerte byen Manbij, nord i landet, melder statlig TV. Ifølge nyhetsbyrået Reuters viser TV-bildene byens innbyggere feire regjeringsstyrkenes ankomst.

Johnson har tro på brexitavtale

NRK.no 

Storbritannias statsminister Boris Johnson har fortsatt tro på at det kan bli oppnådd enighet om en brexitavtale med EU. – En breixtavtale er fortsatt veldig mulig, sa Johnson tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Skadd i arbeidsulykke i Stavanger

NRK.no 

To personer er skadd etter en arbeidsulykke i Stavanger, tirsdag formiddag. Politiet fikk melding om ulykken i Breigata klokka 10.40. Ulykken har trolig skjedd i forbindelse med trefelling. En arbeider har falt ned fra et tre og truffet en annen.

Færre får arbeidsavklaringspenger

NRK.no 

Antall personer som får arbeidsavklaringspenger, fortsetter å falle. Ved utgangen av tredje kvartal fikk 115.424 personer arbeidsavklaringspenger, viser ny statistikk fra Nav. Det er et fall på 3.500 personer eller tre prosent fra andre kvartal.

Lesertallene synker på papir

NRK.no 

Norske papiraviser og magasiner sliter med fortsatt tilbakegang, mens nettutgavene til avisene blir mer populære, spesielt på mobil. Det viser de ferske lesertallene fra undersøkelsen Forbruker & Media.

Volkswagen Tyrkia-fabrikk

NRK.no 

Den tyske bilprodusenten Volkswagen utsetter avgjørelsen om de skal opprette en ny fabrikk i Tyrkia. Årsaken er den tyrkiske invasjonen nord i Syria. Det opplyser bilprodusenten, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Vil si nei til EU-utvidelse

NRK.no 

Frankrike er ventet å legge ned veto, på EUs ministermøte i Luxembourg tirsdag, mot å la Albania og Nord-Makedonia starte innmeldingsprosessen i EU. Å slippe de to nye landene inn i varmen krever enstemmighet.

Mann frifunnet for knivran i Odda

NRK.no 

En mann i 20-årene er, i Gulating lagmannsrett, frifunnet for ranet av en tekstilbutikk i Odda, med kniv i august 2018. I vår ble mannen dømt til tre års fengsel i Hardanger tingrett. Mann er dømt til ni måneders fengsel for andre forhold.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.