123ru.net

NRK.no

NRK.no

Nrk.no
Добавить новость
Август
2020
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Sanner førte ikke referat

NRK.no 

Finansminister Jan Tore Sanner førte ikke referat av bekymringssamtalen han hadde med sentralbanksjefen om ansettelsen av Nicolai Tangen som oljefondssjef, skriver Aftenposten. Departementet har kun «enkelte, interne nedtegnelser», skriver avisen.

Elektrisk leke trolig brannårsak

NRK.no 

Et leketøy som sto til lading er trolig årsaken til at det begynte å brenne i et bolighus i Skøelv i Troms, melder politiet på Twitter. Brannvesenet klarte å slokke brannen, og det skal ikke ha vært noen inne i huset da det brant.

Dødeligste dag i Australia

NRK.no 

Med 21 dødsfall og 410 nye smittetilfeller de siste 24 timene i delstaten Victoria, opplever Australia landets dødeligste dag under koronapandemien. Til sammen 267 koronarelaterte dødsfall er så langt rapportert i Victoria, skriver ABC News.
Avsluttet fest i Tromsø

NRK.no 

Politiet har avsluttet en fest i en studentbolig i nærheten av UiT i Tromsø. De skriver på Twitter at de hadde vært der tidligere, også da for å avslutte festen, men festen fortsatte likevel.

Brann i bolighus slukket

NRK.no 

En brann i et bolighus i Skøelv i Troms er slukket, melder politiet på Twitter. Brannvesenet holder på med utluftning. Ingen skal ha vært inne i huset da det brant.

67 nye smittetilfeller i Norge

NRK.no 

Det er registrert 67 nye tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til onsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Økningen er noe større enn den har vært de siste dagene. Tirsdag økte smittetallet med 49 og mandag med 39.

Tyrkia må forklare droneangrep

NRK.no 

Myndighetene i Irak avlyser et møte med Tyrkias forsvarsdepartement, og ber om et møte med deres ambassadør, etter at et tyrkisk droneangrep drepte to høytstående personer i Iraks forsvar. Irak sier de ikke vil akseptere mer aggresjon fra Tyrkia.

BI avlyser fadderuka

NRK.no 

BIs studentorganisasjon skriver i en pressemelding at de avslutter hele fadderuken for sine studenter i Oslo. De skriver at de ikke ser det som forsvarlig å fortsette, derfor avlyser de resten av aktivitetene i fadderuka.

Politiet stopper fester i Oslo

NRK.no 

Politiet avslutter festen i parken på St. Hanshaugen og Stensparken, noen minutter før halv ett i natt. De sørger også for at det blir ryddet opp etter festene. På St. Hanshaugen var rundt 150 til stede.

Studenter forstyrrer i Trondheim

NRK.no 

Også i natt får politiet mange meldinger om studenter som forstyrrer natteroen i Trondheim. Naboer blir holdt våkne om natten flere netter på rad, skriver politiet på Twitter, og ber studentmiljøene ta ansvar.

Obama roser Bidens valg

NRK.no 

Tidligere president i USA Barack Obama roser Joe Biden for valget av Kamala Harris som visepresidentkandidat. På Facebook skriver han at Biden har funnet den ideelle samarbeidspartneren som vil kunne hjelpe ham gjennom enhver utfordring som president.

Hardt skadd i trafikkulykke

NRK.no 

En person er hardt skadd etter en trafikkulykke fire kilometer nord for Rakkestad i Østfold, melder politiet på Twitter. To andre var også i bilen, en har løpt fra stedet.

Ble litt overraska over Bidens valg

NRK.no 

Donald Trump sier han ble litt overraska da Joe Biden valgte Kamala Harris som visepresidentkandidat. Han sier at hun viste veldig lite respekt for Biden i presidentdebattene.

Politiet får mange klager på støy

NRK.no 

Politiet i Oslo får mange klager på støy fra fester som foregår både inne og ute, og klarer ikke å følge opp alle, skriver de på Twitter. De ber folk om å ta hensyn, fordi mange naboer har barn som ikke får sove.

Trump: – Har ordnet vaksineavtale

NRK.no 

President Donald Trump sier på en pressekonferanse at de har inngått en avtale med legemiddelselskapet Moderna om 100 millioner doser av en vaksinekandidat mot koronaviruset. De skal også sikre seg avtaler med andre selskap, sier Trump.

Nedgang på Wall Street

NRK.no 

Alle de tre viktigste indeksene på Wall Street hadde falt da børsene stengte i New York tirsdag. Dow Jones-indeksen endte ned 0,4 prosent, S&P 500-indeksen falt med 0,8 prosent og Nasdaq-indeksen hadde en nedgang på 1,7 prosent.

Harris sier det er en ære

NRK.no 

Kamala Harris sier det er en ære å bli Joe Bidens visepresidentkandidat, ifølge Reuters. Hun sier at Biden kan forene amerikanerne.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.