123ru.net

Ta Nea

Ta Nea

Tanea.gr
Сентябрь
2019
1234567891011121314151617
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

Μάγδα Φύσσα: Κάθε βράδυ περιμένω να ακούσω το κλειδί στην πόρτα

Ta Nea 

«Δεν μπορώ να μοιραστώ αυτό που έζησα με το παιδί μου, όταν άνοιγε η πόρτα κι άκουγα το «μάνα, πού είσαι» ή όταν, δύο μέτρα παλικάρι, χωνόταν στον λαιμό μου. Τουλάχιστον χόρτασε πριν φύγει αγάπη και φροντίδα, δεν είχε παράπονα. Για εμάς όμως σταμάτησαν όλα» τονίζει η Μάγδα Φύσσα.
Διπλό κλειδί για αναδρομικά και συντάξεις

Ta Nea 

Η απόφαση του ΣτΕ θα κρίνει τις διεκδικήσεις από τα κομμένα δώρα των Μνημονίων - Πώς ανοίγει ο δρόμος για τις αλλαγές στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις - Μέσα στο επόμενο δίμηνο τέλος στην αγωνία των δικαιούχων


Πρόεδρος βενζινοπωλών: Η αύξηση μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά είναι ακόμα νωρίς να το πούμε

Ta Nea 

Την ελπίδα του η αναταραχή με τις τιμές του πετρελαίου «να μείνει μόνο στο χρηματιστήριο η ώστε να μην αποτυπωθεί στην αντλία» εξέφρασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βενζινοπωλών Ελλάδας.

Μάνος Λοΐζος: 37 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Ta Nea 

Έχουν περάσει 37 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες της χώρας ο οποίος άφησε ως παρακαταθήκη εμβληματικά τραγούδια που ερμηνεύτηκαν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της Ελλάδας

Ο Κωστένογλου πιστεύει στα θαύματα. Δεν κάνει ο ίδιος…

Ta Nea 

Η απλότητα και η ειλικρίνεια του κόουτς ήρθαν κι έδεσαν με την σοβαρότητα και τον σεβασμό που εμπνέει ο Ιλια Ιβιτς. Το «καύσιμο» αυτό είναι ικανό για να συνέλθει η ομάδα και να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο. Αν αρκεί για να κάνει πρωταθλητισμό είναι άλλη κουβέντα.

Επιστολική ψήφος: Το σχέδιο 9 σημείων για να ψηφίσουν όλοι οι απόδημοι

Ta Nea 

«Για τους Ελληνες του εξωτερικού η λέξη - κλειδί είναι η «διευκόλυνση». Στόχος, να μπορούν να ψηφίζουν χωρίς να ταξιδεύουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους με μια απλή διαδικασία»

Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία, ξεκινά πόλεμος κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ

Ta Nea 

Αντίστροφη μέτρηση για το σκηνικό «πολέμου» που θα στηθεί στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης σχετικά με την υπόθεση της Novartis ξεκίνησε επισήμως και από χθες, καθώς η δικογραφία βρίσκεται σφραγισμένη στα συρτάρια της Βουλής

Editorial: Duty

Ta Nea 

The draft legislation allowing Greek abroad to vote should be backed by all parliamentary parties.

Διαβάστε στα ΝΕΑ της Τρίτης: Διπλό κλειδί για αναδρομικά και συντάξεις

Ta Nea 

ΔΙΠΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ● Ολα τα σενάρια για τις επιστροφές ● Η απόφαση του ΣτΕ θα κρίνει τις διεκδικήσεις από τα κομμένα δώρα των Μνημονίων ● Πώς ανοίγει ο δρόμος για τις αλλαγές στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις ● Μέσα στο επόμενο δίμηνο παίρνει τέλος η αγωνία των δικαιούχων ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ● […]

Πώς θα φορολογηθούν τα εισοδήματα από το 2020

Ta Nea 

Με διατήρηση της έκπτωσης φόρου, αλλά σημαντικά «ψαλιδισμένη» προκειμένου να διατηρηθεί το αφορολόγητο όριο στα 8.636 ευρώ μετά τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή στο 9% για τα πρώτα 10.000 ευρώ εισοδήματος, θα υπολογίζει το υπουργείο Οικονομικών τον φόρο για μισθωτούς και συνταξιούχους.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.