123ru.net
Sverigesradio

Леся Никитюк показала волосы на интимном месте и призналась в самых смелых желаниях

Создатель антивируса и миллиардер Евгений Касперский посетил Красноярск

Триумф Ульяны Кайшевой: «золото» женской эстафеты этапа Кубка мира досталось биатлонистке из Удмуртии

Деменция ВЛАСТИ

Новости за 25.10.2020
Kamerun i chock och sorg efter skolattack

Sverigesradio 

Kamerun är i chock och sorg efter att nio barn dödades och ett tiotal skadades i en attack på en skola igår. Regionen har i fyra år plågats av en konflikt mellan engelsktalande separatister och regeringsstyrkor.

Arabländer bojkottar franska varor

Sverigesradio 

En kris mellan Frankrike och den muslimska världen är under uppsegling. Uppmaningar att bojkotta Frankrike sprider sig efter att president Macron kritiserat Islam i samband med mordet på den franske läraren som visat bilder av Mohamedkarikatyrer.

Читать дальше...

Nationellt nödläge i Spanien

Sverigesradio 

I Spanien inleds från och med ikväll ett två veckor långt nationellt nödläge på grund av ökande coronasmitta. Men premiärminister Pedro Sánchez vill gå längre och förlänga nödläget till maj nästa år.USA:s smittskyddsexpert: Vaccin om en månad

Sverigesradio 

Den ledande smittskyddsexperten i USA, Anthony Fauci, sa idag att man om drygt en månad troligen har fått fram ett säkert och effektivt vaccin mot covid-19.

Tre politiker kidnappade Myanmar

Sverigesradio 

Tre företrädare för Myanmars styrande parti NLD har kidnappats i den oroliga delstaten Rakhine. Händelsen inträffade tidigare i vecka och är en i raden av våldsamheter som kopplas samman med den pågående valrörelsen i Myanmar, som ska hålla val till parlamentet den 8 november.

Jämtland: E45 avstängd - tankbil har vält

Sverigesradio 

  • En tankbil med släp har vält mellan Strömsund och Hoting vid Brocksjön. Vägen är avstängd för tung trafik. Bärgare är på väg till olycksplatsen. Trafikverket förbereder omledningsvägar då omlastning och bärgningsarbete beräknas ta lång tid. 

Man fastnande i skorsten

Sverigesradio 

I Gävle fick räddningstjänsten i natt rycka ut och rädda en man som fastnat i en skorsten i centrala Gävle, skriver polisen på sin hemsida.

Chile röstar om en ny grundlag

Sverigesradio 

Idag håller Chile en historisk folkomröstning. Över 14 miljoner röstberättigade kommer att bestämma om landet ska få en ny konstitution, som ersätter den som militärdiktaturen införde för 40 år sen.

Inget stopp för dagmammor

Sverigesradio 

Förslaget om att införa ett etableringsstopp för pedagogisk omsorg, alltså dagmammor och familjedaghem ser inte ut att kunna bli verklighet. Enbart Vänsterpartiet vill ha ett stopp för pedagogisk omsorg.

Paket från Kina blir dyrare när kemikalieskatt införs

Sverigesradio 

Postnord kommer att höja deklarationsavgiften för att e-handla från länder utanför EU, till exempel Kina, när den nya kemikalieskatten på kläder och skor införs 2022. Avgiften kan hamna på uppemot 200 kronor, jämfört med dagens 75 kronor.

ICAN: "En historisk milstope"

Sverigesradio 

Nu står det klart att FN:s konvention om kärnvapenförbud kommer att börja börja gälla den 22 januari.

Новости от Russian.CityСлухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.