123ru.net
World News in Romanian

Новости за 21.01.2020
Alexandru Jizdan: Peste o perioadă oamenii îl vor jeli pe Vlad Plahotniuc

Deschide.md (Moldova) 

Fostul ministru de interne, Alexandru Jizdan, a fost uimit de decizia SUA de al declara neeligibil pentru viză pe fostul lider PD, Vlad Plahotniuc, însă în acelaşi timp recunoaşte că a fost o decizie calculată. Totodată, fostul ministru este de părere că, peste o perioadă de timp, „oamenii îl vor jeli pe Vlad Plahotniuc”.

Barack Obama a publicat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a soției sale

Noi.md 

Speculațiile privind căsnicia soților Obama a luat sfârșit! Cunoscut ca fiind un soț ideal, Barack Obama a postat un mesaj cu adevărat emoționant pentru soția sa, Michelle, cu ocazia zilei sale de naștere, alături de câteva fotografii din intimitate. Michelle Obama a împlinit 56 de ani, iar Barack nu s-a putut abține din a postat acest colaj cu mesajul admirat de toată lumea. "În fiecare scenă, t

Mihai Gâdea: Cea mai bună veste posibilă

Antena3.ro 

Oamenii de ştiinţă au descoperit leacul împotriva cancerului. Este vorba despre o celulă a sistemului imunitar care ucide cele mai multe tipuri de cancer. Ar putea fi o descoperire istorică, spun experţii britanici, care s-au ocupat de cercetări.

De Facto - 21 Ianuarie 2020

Prime.md (ro) 

În această ediție:An nou - prețuri noi, dar nu mai mici. În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, mai multe rețele de benzinării au scumpit cu mult prețul produselor petroliere.Astfel, un litru de benzină A 95 costă acum 19 lei și 20 de bani, cu 55 de bani mai mult, iar motorina s-a scumpit cu 65 de bani și se vinde cu 17 lei și 5 bani.Acest ''cadou la început de an'' a fost precedat de alta…

Trump la Davos salută succesele economice ale administrației sale

Noi.md 

La Davos, Donald Trump, a ținut un discurs în care s-a referit strict la „succesele economice” ale primilor săi trei ani la Casa Albă, afirmînd că de refacerea economiei americane profită nu numai un mic procent de privilegiați, ci clasa de mijloc, chiar muncitorii necalificați - un discurs concentrat pe problemele și succesele economiei americane, cu publicul american în vizor. În opinia lui Dona

Victor Ponta: Șansele anticipatelor sunt foarte mari

Antena3.ro 

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că sunt șanse reale să ajungem la alegeri anticipate, dar cum procedura este extrem de complicată, iar Guvernul va avea doar atribuții limitate, atunci se va ajunge la aproape 6 luni de blocaj în România.

Autoritățile de la Chișinău continuă să elibereze numere de înmatriculare neutre pentru șoferii transnistreni. Chicu: „Sper că au înțeles mesajul”

Agora.md 

Autoritățile de la Chișinău continuă să elibereze plăcuțe cu numere de înmatriculare neutre pentru conducătorii auto din stânga Nistrului. Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune. Șeful Cabinetului de Miniștri a explicat că de la 1 aprilie șoferii care nu-și vor schimba plăcuțele cu numere de înmatriculare transnistrene nu vor mai putea traversa punctele de control.

„Milenialii” se tem mai mult de şomaj, sărăcie şi corupţie decât de schimbările climatice (sondaj)

Timpul 

Problemele sociale şi conflictele, nu schimbările climatice, sunt cele mai mari temeri ale generaţiei care s-a născut la sfârşitul mileniului trecut, aşa-zişii „millennials”, arată un studiu întocmit de Comitetul Internaţional al Crucii Roşii (ICRC) şi prezentat în timpul forumului de la Davos, relatează marţi agenţia DPA, citată de Agerpres.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.