123ru.net

Antena3.ro

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Июль
2020
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости
Membru PNL, amenințări la adresa unui manager de spital: ”Mă duc până la Orban”

Antena3.ro 

Președintele organizației PSD Bacău, Dragoș Benea, condamnă comportamentul memrilor PNL din teritoriu despre care afirmă că fac ”trafic de influență și proferează amenințări mafiote la adresa celor care-și fac treaba, pentru simplul motiv că-și fac treaba”. Benea a prezentat exemplu lui Florin Diaconu, ”consilierul penal al prefectului de la PNL”, care a amenințat un manager de spital pentru a-și proteja relațiile.

Vești proaste de la OMS. S-au oprit studiile clinice pentru tratamentul împotriva COVID-19. Ce au descoperit cercetătorii

Antena3.ro 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a luat decizia de a opri studiile clinice referitoare la folosirea medicamentului pentru malarie hidroxiclorochină şi a combinaţiei de medicamente pentru HIV lopinavir/ritonavir pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19 spitalizaţi. Decizia vine după ce cercetătorii au descoperit că acest tratament este ineficient și nu reduce mortalitatea în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus.

Românii golesc centrele de carantină. Câți au ieșit deja din carantina instituționalizată

Antena3.ro 

Se golesc centrele de carantină după ce bolnavii de covid-19 au cerut externarea în urma motivării deciziei Curții Constituționale. Guvernul caută soluții pentru a face izolarea la domiciliu și carantina obligatorii din nou astfel încât să nu încalce Constituția României. Câte persoane au plecat deja din carantină în orașele importante din țară, vedeți mai jos.

Nelu Tătaru a făcut anunțul. Ce va face după ce se termină pandemia

Antena3.ro 

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru își dorește să se întoarcă în sala de operații imediat ce se termină pandemia de coronavirus. Ministrul Sănătății a dezvăluit că postul său de la Spitalul din Huși este suspendat și că se poate întoarce curând la meseria de chirurg.

Candidatură surpriză. Un rapper celebru vrea să ajungă președintele SUA. Elon Musk îl susține

Antena3.ro 

Rapperul american Kanye West, un susţinător al preşedintelui Donald Trump, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii. „Trebuie să realizăm promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea și construind un viitor. Voi candida pentru a deveni președintele Statelor Unite”, a scris rapperul american.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.