123ru.net
World News in Romanian

Новости за 05.01.2020

Guvernul Orban face bilanțul la două luni de la preluarea mandatului: Creșterea salariului minim și debirocratizarea învățământului, printre realizări

Antena3.ro 

Partidul Național Liberal a realizat un bilanț oficial, la două luni de la preluarea Guvernului. Printre realizările enumerate de liberali se numără creșterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanți, debirocratizarea învățământului, dar și desecretizarea dosarului 10 august.

Un bărbat a fost mâncat de un rechin în Australia

PUBLIKA.MD (Moldova) 

În Australia se întâmplă tragedii pe pământ, din pricina numeroaselor incendii de vegetație, dar și în apă.Un bărbat care făcea scufundări în apele din vestul Australiei a fost mâncat de un rechin, a notat The Guardian.
Citește mai departe...
Atac cu rachete asupra ambasadei americane de la Bagdad. Sunt victime

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Un atac cu rachete asupra ambasadei americane de la Bagdad a fost lansat duminică seara, fiind raportate victime în rândul civililor din zona vizată.Cel puţin cinci rachete au lovit duminică în Zona Verde din Bagdad, capitala Irakului, foarte aproape de ambasada Statelor Unite.
Citește mai departe...

De ce problemă de sănătate scapi dacă bei suc de ridiche neagră

Noi.md 

Ridichea neagră are beneficii uimitoare pentru sănătate. Iată mai jos câteva dintre acestea, scrie realitatea.net. Calculii renali sunt dizolvați în urmă tratamentului intensiv cu suc de ridiche-neagră: da pe răzătoare o rădăcină și stoarce sucul. Bea câte o jumătate de pahar în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de două luni. Drenarea ficatului și a vezicii biliare sunt printre principalele

Horoscop 6 ianuarie 2020: Decizie importantă în dragoste

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Horoscop 6 ianuarie 2020 BerbecBerbecii trebuie să-și controleze emoțiile cu orice preț, dacă se întâmplă să fie martori la evenimente tensionate. E nevoie de ajutorul lor mai mult ca oricând, iar o atitudine plină de slăbiciune mai mult ar face rău.
Citește mai departe...

Smartphone-urile ne împiedică să adormim aşa cum ar trebui

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Persoanele care utilizează smartphone-urile sau tabletele chiar înainte de culcare pierd mai mult timp, până la o oră, pentru a adormi cum trebuie faţă de cei care aleg o activitate mai odihnitoare, relaxantă.
Citește mai departe...

A fost găsită o modalitate de a identifica găurile de vierme

Noi.md 

Găurile de vierme leagă, în teorie, zone îndepărtate din universul nostru sau chiar universuri diferite. Găurile de vierme sunt fenomene cosmice care, în teorie, ar putea să lege două puncte îndepărtate din Univers, fără ca obiectele care le traversează să fie nevoite să parcurgă toată distanţa dintre acestea două. În prezent, oamenii de ştiinţă nu au putut găsi dovezi care să susţină existenţa

LG dezvăluie monitorul ideal pentru birouri înghesuite

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Parte din gama LG UltraFine, noul model UltraFine Ergo se ataşează de marginea mesei de birou folosind un mecanism tip menghină şi include un picior de susţinere care permite aşezarea ecranului în aproape orice poziţie.
Citește mai departe...

Omătul, tratamentul cosmetic gratuit al iernii

Noi.md 

Au sosit zilele în care ne bucurăm de omăt din plin, încît am ajuns să ne punem problema ce să facem cu atît omăt. Ninsoarea nu aduce numai inconveniente și neplăceri și nu este doar o sursă a răcelii și a altor suferințe. Pe lîngă beneficiile uriașe pe care le aduce solului, omătul este un factor terapeutic cu efecte extraordinare, un medicament cu totul special pe care îl avem la îndemînă, dar n

Fenomen inedit în Italia. Vulcanul Etna a erupt spectaculos (VIDEO)

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Fenomen inedit în Italia. Vulcanul Etna, cel mai înalt vulcan activ din Europa, a erupt din nou. Potrivit specialiștilor, fenomenul este determinat de schimbările climatice.Vulcanul Etna, situat în Sicilia, în sudul Italiei, a creat un adevărat spectacol.
Citește mai departe...

Destinațiile turistice de pe Marte

Noi.md 

În prezent, agenţiile şi companiile spaţiale fac eforturi considerabile pentru a reuşi trimiterea unui echipaj uman pe Marte. Ideea coloniilor pe Marte pare a fi mai mult sau mai puţin realizabilă în prezent şi, în ciuda dificultăţilor tehnice pe care un astfel de proiect le întîmpină, ştirile legate despre proectele diferitelor agenţii şi companii spaţiale reuşesc să facă, puţin cîte puţin, di

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: „Am o veste bună pentru colegi. Nu știu cât de bună e pentru Orban”

Antena3.ro 

Marcel Ciolacu a precizat, duminică, în emisiunea ”Subiectiv” că nu s-a decis în privința candidaturii sale la funcția de președinte al PSD. În același timp, președintele interimar al social-democraților a subliniat că partidul a fost bine pregătit în privința propriilor alegeri, dat fiind faptul că urmează Congresul PSD, cât și în privința alegerilor locale și parlamentare din acest an.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.