123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 01.01.2020

Dieta cu LĂMÂIE care face minuni! Află cum să slăbeşti un kilogram pe zi

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Dieta cu lămâi nu este pentru oricine şi nu trebuie urmată pe o perioadă lungă de timp. Se obţin rezultate spectaculoase, însă trebuie urmată cu mare grijă!Ştim că lămâile au multă vitamina C şi întăresc sistemul imunitar, dar ele au şi un efect spectaculos asupra digestiei.
Citește mai departe...
CAZ ȘOCANT! O fată de 10 ani a murit după ce a băut o pastilă de dureri de cap

PUBLIKA.MD (Moldova) 

O fată de 10 ani din localitatea Pătroaia, judeţul Dâmboviţa, România, a murit după ce părinţii au găsit-o inconştientă în casă. Fata a fost transportată cu Ambulanţa la spital, dar manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au avut succes, scrie mediafax.ro.
Citește mai departe...

Români care dezvoltă România. Un business de mare viteză

Antena3.ro 

Grampet Debreceni este una dintre cele mai mari uzine maghiare deasupra căreia flutură un steg românesc. ''În 2009 a devenit necesară privatizarea firmei. Noul proprietar a devenit Grampet S.A.'', spune Miklos Toth, director Grampet Debrecen Vagongyar. Grampet Group este cel mai mare grup de companii private feroviare cu acționariat românesc, din Europa de Sud-Est.

NASA a publicat imagini cu „pomul de Crăciun spațial”

Noi.md 

Stelele din imagini au aproximativ 100 de mii de ani, potrivit organizației spațiale. Organizația americană NASA a publicat imagini din spațiu, care arată un grup de stele nou formate ascunse într-un strat gros de praf. Vizual, imaginea seamănă cu un brad de Crăciun. Stelele tinere sub formă de pete roz și roșii sînt îndreptate spre centru și urmează contururile fulgilor de zăpadă. Toa

Papa Francisc şi-a cerut scuze pentru că a pălit o femeie

Noi.md 

Papa Francisc şi-a cerut public scuze, în timpul primei slujbe din an, pentru că a lovit cu palma o femeie care îl apucase de braţ şi nu îi mai dădea drumul. Papa a deplîns violenţa contra femeilor. {{413166}}Femeile sînt cele care dau viaţă, a spus Suvernaul Pontif "şi totuşi ele sînt în mod continuu insultate, bătute, violate, obligate să se prostitueze şi să pună capăt vieţii care le înmu

Mike Pompeo îşi amână vizita în Ucraina. Care este motivul

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo şi-a amânat o vizită în Ucraina pentru a "urmări situaţia" în Irak, unde manifestanţi proiranieni Ambasada SUA la Bagdad, a anunţat miercuri purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, Morgan Ortagus, citată de AFP.
Citește mai departe...

Prima ameninţare serioasă din 2020, făcută de Coreea de Nord

Noi.md 

Noul an începe într-o notă tensionată după anunţul făcut de Kim Jong Un. Liderul nord-coreean promite o acţiune "surprinzătoare" împotriva Statelor Unite ale Americii. Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a declarat că el crede în continuare în voinţa lui Kim Jong Un de a merge pe drumul denuclearizării Coreei de Nord, transmite Noi.md cu referire la Mediafax.ro. "Am semna

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.