123ru.net

PUBLIKA.MD (Moldova)

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro

Все новости
Fii informat, nu panicat! Campanie de informare Publika TV despre COVID-19

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Noul tip de coronavirus a provocat o isterie în masă la nivel global. Frontiere închise, magazine golite, oameni panicaţi. Şi Moldova este sub cod galben de alertă, iar autorităţile statului ne asigură că monitorizează situaţia şi au totul sub control.
Citește mai departe...

Veste tristă: Maria Şarapova şi-a anunţat încheierea carierei

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Veste tristă pentru amatorii tenisului din întreaga lume. Maria Şarapova şi-a anunţat încheierea carierei. La doar 32 de ani, tenismena din Federaţia Rusă a făcut anunţul pe reţele de socializare cu un mesaj de adio "sportului alb", declarând că tenisul i-a arătat
Citește mai departe...

Carnavalul "Mardi Gras" a început în New Orleans, SUA

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Orașul New Orleans din Statele Unite este capitala excesului și a distracției timp de două săptămâni. Zeci de mii de petrecăreţi participă la carnavalul „Mardi Gras”, care anticipează Postul Paștelui. Oamenii dansează toată noaptea, iar ziua au loc parade alegorice.
Citește mai departe...

ALONSO REVINE ÎN "INDY 500": Cursa va avea loc la Indianapolis pe 24 ani

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Fernando Alonso, dublu campion mondial de automobilism Formula 1, nu renunţă la obiectivul ce şi-l-a propus! Spaniolul va pilota pentru echipa McLaren în ediţia din acest an a cursei "Indy 500".Evenimentul va avea loc pe circuitul din Indianapolis pe 24 mai.
Citește mai departe...

Fotbalistul Cristiano Ronaldo are o nouă statuie

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Fotbalistul lusitan Cristiano Ronaldo are o nouă statuie! Un portughez a realizat o lucrare în mărime naturală a vedetei clubului JuventusTorino, făcută în totalitate din ciocolată. Creația cântărește 120 de kilograme și a fost nevoie de 200 de ore de muncă pentru realizarea ei.
Citește mai departe...

Campionatul nipon de rugby a fost suspendat

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Coronavirusul continuă să lovească în sport pe diverse meridiane a mapamondului! Din cauza problemelor create de acesta a fost suspendat campionatul japonez de rugby. Cele 16 meciuri ce urmau a fi jucate pe 29 februarie în Ţara Soarelui-Răsare au fost amânate pentru 8 martie.
Citește mai departe...

CUTREMUR ÎN MOLDOVA. Ce intensitate a avut seismul

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Un cutremur de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs, cu puțin timp în urmă, în Moldova.Potrivit INFP, seismul a avut loc la ora 12:20, la o adâncime de 9 km, scrie realitatea.net.
Citește mai departe...

O companie aeriană vrea să introducă cuşete cu paturi la clasa economy

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Compania aeriană Air New Zealand a anunţat miercuri că analizează posibilitatea de a introduce cuşete cu paturi pentru pasagerii de la clasa economy, o iniţiativă destinată să îmbunătăţească confortul pasagerilor pentru zborurile pe distanţe lungi, transmite AFP, citat de
Citește mai departe...

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.