123ru.net
World News in Romanian

Новости за 04.01.2020

Ritual șamanic. Un general SPP rupe tăcerea! Cum se droga cu Ayahuasca

Antena3.ro 

Gelu Oltean, fost şef al DGIPI, organiza împreună cu iubita lui, Vanessa Youness, şi cetăţeanul britanic Thomas Lishman şedinţe de şamanism la care participau zeci de persoane, unde se consumau droguri, respectiv o băutură tradiţională folosită de triburile din Amazon, care provoacă viziuni şi halucinaţii.
Un avion cu pasageri a luat foc pe pista unui aeroport din Ungaria (VIDEO)

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Un avion cu pasageri a luat foc pe pista unui aeroport din Ungaria.Pasagerii cursei Wizz-Air Debrecen – Paris au fost debarcați pe tobogane din avion după ce piloții au anulat decolarea.Se pare că ar fi vorba despre un incendiu la bordul aeronavei.
Citește mai departe...

Otrava din pahar pe care toţi o consumăm

Noi.md 

Un farmacist cunoscut pe numele de Niraj a explicat, pentru un site britanic ce se întîmplă în momentul în care se bei cola. “Nu numai că e plină de sirop de porumb şi fructoză, dar are şi săruri rafinate şi cofeină. Consumul îndelungat duce la probleme cu tensiunea, probleme de inimă, diabet şi obezitate”, a spus farmacistul, conform metro.co.uk. La doar 10 de minute de la ingerarea unui pahar de

Google Recorder disponibilă şi pe telefoane non-Pixel

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Apreciată mai ales în rândul jurnaliştilor, pentru capabilităţile sale de a transcrie în formă text înregistrările vocale, aplicaţia de tip reportofon Google Recorder poate fi instalată şi pe telefoane non-Pixel.
Citește mai departe...

Ceaiul de ceapă te scapă repede de tuse

Noi.md 

Ceapa este un aliment care, în ciuda mirosului sau pătrunzător şi a senzaţiei de usturime a ochilor care apare atunci cînd o tăi, are o mulţime de beneficii pentru organism. Trebuie să ştii, însă, că ea poate fi consumată nu numai în stare crudă, în diverse combinaţii cu alte alimente, ori fiartă în mîncare, ci şi sub formă de ceai. Chiar dacă nu te încînta ideea, noi îţi garantăm că odată ce vei

Uleiuri esenţiale pentru îngrijirea pielii în sezonul rece

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Faţa şi mâinile au cel mai mult de suferit din cauza temperaturilor scăzute. Nici încăperile încălzite excesiv nu fac bine pielii. Multe persoane nu se mai hidratează suficient iarna, iar pielea are de suferit: apar iritaţiile, uscăciunea, buze crăpate, mâinile aspre şi roşii.
Citește mai departe...

Bomba chimică din acest produs cauzează cancer de sîn

Noi.md 

Majoritatea antiperspirantelor conţin aluminiu, care blochează activitatea glandelor sudoripare şi împiedică eliminarea naturală a toxinelor din regiunea axilei. Aceste substanţe se depozitează, în timp, în ganglionii limfatici din această zonă. “Se pare că astfel se produc anomalii în structura ADN-ului celulelor mamare, cu posibilă implicare în apariţia cancerului la sîn. Există argumente pro şi

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.