123ru.net
World News in Romanian

Новости за 26.01.2020
Tragedie uriașă! Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii.Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane.
Citește mai departe...

Starul NBA Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Agora.md 

Starul NBA, Kobe Bryant, a murit duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit, scrie TMZ, citat de mai multe publicații din presa americană. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Bryant avea 41 de ani.

Problemele care pot apărea dacă îți dezgolești gleznele cînd e frig afară

Noi.md 

Una din tendinţele recente din ultimii ani în materie de modă este afişarea gleznelor. Acest trend continuă şi iarna, chiar dacă temperaturile au scăzut mult sub zero grade. Pantalonii scurtați, care ajung pînă deasupra gleznei, se consideră că alungesc piciorul și au prins atît la femei, cît și la bărbați. Atenție, însă! Ce riști dacă, în numele modei, îți dezgolești gleznele cînd e frig afară? C

Regatul Unit lansează în circulaţie noua monedă de 50 de pence

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Regatul Unit a dezvăluit duminică noua monedă de 50 de pence, concepută pentru a marca ieşirea ţării din Uniunea Europeană, ea fiind inscripţionată cu mesajul ''Pace, prosperitate şi prietenie cu toate naţiunile'' şi cu data Brexitului, 31 ianuarie 2020, transmite Reuters,
Citește mai departe...

Florin Piersic împlinește 84 de ani. Actrița Medeea Marinescu: „De fiecare dată când apare în fața oamenilor își dorește să îi fie răsplătită iubirea”

Antena3.ro 

Peste 400 de persoane îl vor sărbători pe Florin Piersic la Londra. Pe 27 ianuarie, marele actor împlinește 84 de ani. Actrița Medeea Marinescu, parteneră de scenă cu Florin Piersic în piesa de teatru ”Străini în noapte”, i-a urat acestuia să aibă parte de iubire din partea publicului, subliniind că de fiecare dată când actorul pășește în fața oamenilor își dorește să îi fie răsplătită iubirea pe care și el, la rândul său „o aruncă asupra oamenilor”.

Bulgaria va trece la moneda euro

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Bulgaria e din nou cu un pas înaintea României. Vecinii noștri ar putea adopta moneda euro, din anul 2023.Anunțul a fost făcut de șefa Fondului Monetar Internațional.
Citește mai departe...

Viorica Dăncilă, dezamăgită de Guvernul Orban: Au desființat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Antena3.ro 

Fostul premier Viorica Dăncilă susține că este dezamăgită de actualul Guvern. Ea a explicat că PNL este mai preocupat de partea politică și mai puțin de nevoile oamenilor. Dăncilă a precizat că, spre exemplu, organizarea unui tur de alegeri ar costa 250 de milioane de lei, iar creștere pensiei mime cu 10% ar costa 280 de milioane de lei.

În Spania a început să se ceară bani pentru măsurarea hainelor

Noi.md 

O companie a hotărît să ceară de la clienți 15 euro pentru o măsurare. Ea face acest lucru pentru ca clientul să cumpere anume în acest magazin, dar nu online, unde este mai ieftin. Marca spaniolă Pascual Bilbao, specializată în costume de nuntă pentru bărbați, a început să ceară bani pentru măsurare. Inovația a fost implementată deocamdată doar într-un singur magazin din Bilbao. Clientul trebuie

Cinci rachete Katiuşa au căzut în apropierea ambasadei SUA la Bagdad

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Cinci rachete Katiuşa au căzut duminică în apropierea ambasadei SUA la Bagdad, într-unul din frecventele atacuri asupra acestei ambasade ce se repetă fără a face victime după escaladarea tensiunilor dintre Iran şi SUA în urma uciderii generalului iranian Qassem Soleimani de către o
Citește mai departe...

Într-un sat din r. Ungheni s-a construit un havuz, parte dintr-un proiect de 1,4 mln de lei. Localnicii spun că mai bine se făceau drumuri

Agora.md 

Satul Cetireni din raionul Ungheni s-a ales de curând cu un havuz costisitor, construit pe bani publici în centrul localității, care însă, dă semne de degradare. Havuzul este parte a unui proiect de infrastructură în valoare de peste 1,4 milioane de lei. Unii localnici și consilieri locali pun la îndoială necesitatea acestei investiții, în condițiile în care satul, amplasat între două dealuri, nu are drumuri normale și nici gunoiște autorizată, scrie Moldova Curată.

Cetăţenii israelieni primesc dreptul de a călători în Arabia Saudită

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Israelul i-a autorizat duminică pe cetăţenii săi să efectueze vizite în Arabia Saudită, dar numai pentru călătorii religioase ori de afaceri, decizie ce poate fi un semn al apropierii dintre cele două puteri regionale care au ca adversar comun Iranul, consemnează AFP.
Citește mai departe...

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.