123ru.net
World News in Croatian

Одинокая Леся Никитюк потрогала нежные шары буйвола: "Просто бомбисимо"

Платежная система «Мир» появится в Apple Pay

О тайном бегстве Владимира Путина

Борис Моисеев сегодня, 28.02.2021: состояние здоровья певца сейчас, 28 февраля, последние новости на сегодняшний день о самочувствии

Russian.city

Новости за 25.12.2020

Mutirani soj virusa mogao bi izazvati više smrti u Britaniji

Vijesti.ba 

Mutirani soj koronavirusa, koji se širi Britanijom, prosječno je 56 posto zarazniji od izvornog soja, upozorili su u studiji znanstvenici pozivajući na brže cijepljenje kako bi se spriječilo da umre još više ljudi.
Nešić: Usvojena odluka o unutarstranačkim izborima

Vijesti.ba 

Predsjedništvo DNS-a usvojilo je danas odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora koje od početka naredne godine do kraja maja trebaju sprovesti lokalne partijske organizacije, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.Kraljica Elizabeth: Mnogi samo žele zagrljaj za Božić

Vijesti.ba 

Sve više ljudi želi za ovaj Božić samo obični zagrljaj, izjavila je britanska kraljica Elizabeth u redovnoj godišnjoj prazničnoj poruci, naglašavajući da će praznik biti težak za one koji su izgubili najvoljenije u pandemiji COVID-19 ili su razdovojeni restrikcijama porodičnih okupljanja.

Potrošačke cijene u novembru više za 0,1 posto

Vijesti.ba 

Cijene proizvoda i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju u BiH, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u novembru su u prosjeku više za 0,1 posto u odnosu na oktobar.Zatvaranje migrantskih kampova uvećava humanitarnu krizu

Vijesti.ba 

Mahbobullah Rasooli iz Afganistana je u kampu u Blažuju proveo pet dana, nakon čega je autobusom krenuo za Bihać – na hrvatsku granicu, ali je zaustavljen na ulazu u Unsko-sanski kanton na punktu u Ključu.

Zeljković: Nabavka vakcina isključivo preko ovlaštenog distributera

Vijesti.ba 

Direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković na današnjoj pres konferenciji rekao je da se vakcina protiv covida 19 očekuje u prvom kvartalu 2021. godine ali da je njenu nabavku nemoguće ostvariti direktno od proizvođača već preko distributera.

Otkud Bošnjaci na Gubavici kad su svi bili protjerani!?

Vijesti.ba 

U postizbornoj halabuci koja se diže sa svih strana političkih horizonata u našoj zemlji, a i šire, posebno se po svojim anticivilizacijskim standardima izdavaju primjedbe HNS-a i HDZ-a o izbornim rezultatima u, kako to kažu, "gradskim područjima gdje su Hrvati u većini".

Šotrić: Brojne nepravilnosti u izbornom procesu

Vijesti.ba 

Sergej Sergio Šotrić, kandidat na gradskoj listi "Koalicije za Mostar 2020", smatra da je nečuveno da pet dana nakon održavanja lokalnih izbora u Mostaru, još nema ni preliminarnih rezultata, a dokazi o brojnim nepravilnostima prilikom glasanja 20.12. teško su kompromitirali cjelokupan izborni proces.

Game News


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России