123ru.net
World News in Croatian

Одинокая Леся Никитюк потрогала нежные шары буйвола: "Просто бомбисимо"

Как попасть в подсказки Яндекса? Продвижение в ТОП-10 поисковых подсказок Яндекса. Накрутка в поисковых подсказках Яндекс. Как убрать негативные подсказки в Яндексе?

Как проехать через всю Россию на электричке. У одного смельчака получилось

Анджелина Джоли продала картину Уинстона Черчилля за 11,5 млн долларов

Russian.city

Новости за 06.12.2020
Dijete u centru Zagreba prignječio lift, liječnici mu se bore za život

Vijesti.ba 

Zagrebačka policija dobila je danas dojavu o nesreći u Ulici Frane Bulića u Zagrebu oko 15:30 sati. Kako se doznaje, malo dijete prignječio je lift u zgradi u predjelu trupa. Zadobilo je teške povrede i prebačeno je u KBC Rebro, gdje mu se liječnici bore za život.

Ahmetović uputio otvoreno pismo Nerminu Nikšiću

Vijesti.ba 

Predsjednik Izbornog štaba Inicijative Moja Adresa: Srebrenica Sadik Ahmetović uputio je otvoreno pismo predsjedniku SDP-a BiH Nerminu Nikšiću zbog izjave koju je izrekao u Dnevniku Face TV. U pismu se, uz ostalo, kaže:Cibona lako sa Zabokom | Double-double Prkačina, debitirali Planinić i Reynolds

KK Cibona Vip 

U 12. kolu HT Premijer lige Cibona je u Zaboku došla do lagane pobjede rezultatom 82-53. Cibona je kontrolirala susret od prve do posljednje minute, a trener Velić je pritom, kako je i najavio, uspio odmoriti četiri igrača- Bundovića, Novačića, Markotu i Drežnjaka koji nije bio u rosteru. Debitirali su novopridošli igrači Darko Planinić i Scottie Reynolds koji […]

Читать дальше...Tragično naslijeđe Daytonskog sporazuma

Vijesti.ba 

Da bi se podržala BiH i preradila tragična ostavština Daytona, potreban je zakon protiv negiranja genocida, članstvo u EU i pristupanje BiH NATO-u, piše ekspert za pitanja holokausta i genocida prof. David Pettigrew.

Preminuo Džej Ramadanovski

Vijesti.ba 

Proslavljeni folk pjevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini. On je preminuo jer mu je srce stalo.

Kurz: Mjere dale rezultate

Vijesti.ba 

Austrijski kancelar Sebastian Kurz apelovao je na građane, dan uoči popuštanje mjera zaključavanja, da i dalje poštuju važeće mjere, jer samo na taj način može da bude nastavljen pozitivan trend pada broja zaraženih virusom korona.

PDP predlaže smanjenje PDV-a za određene sektore

Vijesti.ba 

„Podnijeli smo inicijativu kojom se obavezuje Savjet ministara da u roku od 30 dana pripremi izmjene i dopune Zakona o porezu na dodatnu vrijednost kojim bi se smanjila stopa PDV-a za ugostiteljstvo, turizam i putnički saobraćaj sa 17% na 5% i to na...

Game News


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России