123ru.net
World News in Croatian

Никитюк без белья сразила образом роковой красотки в костюме с вырезами: "Мужчины, любуйтесь"

Бастрыкин взял на личный контроль дело избитой в Петербурге блокадницы

Прожарка Ксении Собчак и сольный концерт Юлии Ахмедовой 8 марта на ТНТ !

В России за сутки выявлено 10 595 новых случаев коронавируса

Новости России

Новости за 23.12.2020

Biskupi iz BiH traže reviziju Daytona, Biden traži isto

Vijesti.ba 

U ponedjeljak, 14. prosinca, obilježena je 25. godišnjica svečanog potpisivanja Daytonskog sporazuma. Ovu kolumnu pišem i kao supotpisnik Izjave Igmanske inicijative kojom se traži revidiranje tog sporazuma kako bi Bosna i Hercegovina konačno ...
Rusija vratila ikonu ambasadi BiH u Moskvi

Vijesti.ba 

Rusija je danas predala ambasadi Bosne i Hercegovine u Moskvi ikonu iz 18. stoljeća koju je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, saopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova Rusije, prenosi Interfaks na ruskom jeziku.

U Crnoj Gori ukinut policijski sat tokom praznika

Vijesti.ba 

Crnogorsko Ministarstvo zdravlja donijelo je izmijenjenu zapovijed kojom se ukida policijski  sat od 22 do 5 sati ujutro tijekom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana.Građani Bihaća ponovo pred 'Birom', na ulazu u grad policija

Vijesti.ba 

Građani Bihaća i večeras su se okupili pred nedavno zatvorenim Prihvatnim centrom "Bira", gdje već više od 70 dana protestuju protiv povratka ilegalnih migranata i izbjeglica u ovaj migracioni centar u samom središtu grada.

U Crnoj Gori dva smrtna ishoda i 520 novozaraženih

Vijesti.ba 

U posljednja 24 sata u Crnoj Gori, na analizirana 2.552 uzorka, registrovano je 520 slučajeva korona virusa, a dva pacijenta su preminula, saopštio je Institut za javno zdravlje.

U SAD od korone umire jedan čovjek svake 33 sekunde

Vijesti.ba 

U SAD-u je od početka pandemije koronavirusa do danas umrlo više od 322 tisuće ljudi, prema evidenciji prestižnog Sveučilišta Johns Hopkins. Samo u drugom valu, od 1. listopada do danas, umrlo je 114 tisuća Amerikanaca.

Pregovori između Evropske unije i Velike Britanije "u završnim fazama"

Vijesti.ba 

Trgovinski razgovori između Evropske unije i Velike Britanije još su u "završnim fazama", izjavio je u srijedu izvor iz Evropske komisije koja pregovara s Britanijom u ime 27 država članica bloka u srijedu popodne, odgovarajući na pitanje da li je sporazum postignut.U saradnji s Moskvom: Njemačka ruši Inzka da dovede Schmidta

Vijesti.ba 

Njemačke vlasti pokreću inicijativu za “razrješenje” aktualnog visokog predstavnika za BiH Valentina Inzka te da nakon toga na njegovo mjesto postave njemačkog diplomatu Christiana Schmidta, saznaje Istraga iz više međunarodnih i domaćih izvora.

CIK pojasnio dalju proceduru utvrđivanja rezultata za Mostar

Vijesti.ba 

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine će, u skladu sa Izbornim zakonom BiH, u narednim danima objavljivati preliminarne rezultate izbora za Gradsko vijeće Grada Mostara održanih u nedjelju, 20. decembra 2020.

Cikotić ponovo pozvao vlasti USK-a da otvore 'Biru'

Vijesti.ba 

Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine u cilju rješavanja migrantske situacije na području Unsko-sanskog kantona uputilo je zahtjev vlastima tog kantona i Grada Bihaća za privremeno otvaranje "Bire" u koju bi se smjestili migranti iz Privremenog prihvatnog centra "Lipa".

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo monaha

Vijesti.ba 

Okružni sud Banjaluka odredio je juče jednomjesečni pritvor Draganu Ševi zbog sumnje za ubistvo monaha Stefana Ačića u manastiru Glogovac, koji može trajati do 21. januara 2021. godine.

Новости из регионов


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России