123ru.net
World News in Croatian

Никитюк без белья сразила образом роковой красотки в костюме с вырезами: "Мужчины, любуйтесь"

Российская телепремьера эксцентричного детектива с Дэниелом Крейгом «Достать ножи» состоится в эфире ТВ-3

Сын Авербуха попросил Арзамасову повторить для него танец из «Папиных дочек»

Сколько человек умерло и заболело коронавирусом 5 марта в России. Свежая статистика

Новости России

Новости за 18.12.2020

Plenković: Vjerujemo u pobjedu HDZ-a na izborima u Mostaru

Vijesti.ba 

Uoči izbora u nedjelju, 20. decembra, kada Mostarci nakon 12 godina biraju novo Gradsko vijeće, želim kazati kako je to dobro za demokratski legitimitet novih vijećnika, dobro za budućnost Mostara - multikulturnog grada, važnoga grada u Bosni i Hercegovini; ...
Mostarske liste u bitci na Neretvi

Vijesti.ba 

U nedjelju se nakon 12 godina održavaju lokalni izbori u Mostaru. Mostarcima će nakon 20. decembra račune polagati 35 izabranih vijećnika između kojih će u Gradskom vijeću biti odbrana i izvršna vlast, odnosno novi gradonačelnik. Ta činjenica je sama po sebi pobjeda grada na Neretvi.EU, ambasade, OSCE i OHR pozvali Mostarce da glasaju

Vijesti.ba 

Delegacija EU i Ured specijalnog predstavnika EU u BiH, te ambasade Velike Britanije, SAD-a, OSCE i Ured visokog predstavnika pozivali su sve Mostarce da u nedjelju, 20. decembra glasaju na prvim lokalnim izborima od 2008. a posebno mlade generacije koje možda ranije i nisu imale priliku.

Francuska "pregazila" Hrvatsku

Vijesti.ba 

Hrvatske rukometašice nisu uspjele napraviti novo čudo i upisale su poraz od Francuske. Favorizovane Francuskinje slavile su rezultatom 30:19 u polufinalu Evropskog prvenstva.

Godfrey: Srbija mora da procesuira odgovorne za ratne zločine

Vijesti.ba 

Da bi za žrtve pravda bila zadovoljena i da bi se prekinuo rastući utisak nekažnjivosti počinilaca u zemlji i regionu, Srbija mora procesuirati odgovorne za ratne zločine, napisao je na Twitteru ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Anthony Godfrey.

Održan simpozij povodom Međunarodnog dana arapskog jezika

Vijesti.ba 

Simpozij "Arapski jezik u svjetskoj kulturi: arapski jezik u posredovanju među kulturama Istoka i Zapada" održan je danas u Gazi Husrev-begovoj biblioteci u Sarajevu povodom 18. decembra, Međunarodnog dana arapaskog jezika, ...Suter najbolja na spustu u Val d'Isereu, Muzaferija na 47. mjestu

Vijesti.ba 

Švicarka Corinne Suter pobjednica je prvog spusta sezone Svjetskog kupa skijašica koji je održan u Val d'Isereu. Predstavnica Bosne i Hercegovine Elvedina Muzaferija završila je na 47. mjestu sa šest sekundi zaostatka za pobjednicom.

Broj zaposlenih u FBiH za sedam dana veći za 240

Vijesti.ba 

Ukupan broj zaposlenih u Federaciji BiH 14. decembra ove godine po prebivalištu osiguranika iznosio je 520.302. U odnosu na prethodno objavljeni podatak od 7. decembra, kada je bilo 520.062 zaposlenih, taj broj veći je za 240, podaci su Porezne uprave Federacije BiH.

Novalić i Džindić posjetili RMU Banovići

Vijesti.ba 

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić boravio je danas u posjeti Banovićima povodom obilježavanja 21. decembra, Dana rudara, te kazao da je godina na izmaku bila uspješna u energetskom, rudarskom i industrijskom sektoru i da su ispunjeni svi proizvodni i finansijski planovi.

Kvalitet zraka i dalje loš, vrijednosti u toku dana variraju

Vijesti.ba 

Stručno tijelo za koordinaciju i nadzor, u funkciji kontinuiranog praćenja koncentracija zagađujućih materija u zraku i meteoroloških prilika u Kantonu Sarajevo, saopštava da je jutros zabilježen blagi pad vrijednosti zbog djelimičnog podizanja inverznog sloja u kotlinskim dijelovima.

Today24.pro


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России