123ru.net
World News in Croatian

«Большой секрет»: Айза Долматова объяснила, почему голые мужчины ее не цепляют

"Эта музыка будет вечной". Вячеслав Бутусов даст концерт в Барнауле

Рэпер Моргенштерн перечислил детскому фонду 666 666 рублей

Певица Клава Кока "слегла" после очередного совместного концерта с Niletto

Музыкальные новости

Новости за 20.12.2020
Inzko u Mostaru: Praznik demokratije uprkos čekanju

Vijesti.ba 

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Inzko obišao je izborna dešavanja u Mostaru, a u izjavi medijima kazao je da vjeruje da je i pored dugog čekanja ovo pravi praznik demokratije.Detroit Pistonsi otpustili Džanana Musu

Vijesti.ba 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa ovog ljeta je u trejdu Brooklyn zamijenio Detroit Pistonsima, koji su ga danas i otpustili, prenio je novinar The Athletica James Edwards.

Do sada nije zabilježen ni jedan slučaj vršenja pritiska na glasače

Vijesti.ba 

Zabilježena izlaznost na Lokalne izbore 2020. godine u Mostaru do 14 sati je 38,1 posto, što je za 2,9 posto više u odnosu na izlaznost u isto vrijeme na redovnim lokalnim izborima, održanim 15. studenoga, i to je ohrabrujuće, priopćeno je iz Koalicije "Pod lupom".

Hrvaticama historijska bronza na Evropskom prvenstvu

Vijesti.ba 

Ženske reprezentacije Hrvatske i Danske odigrale su svoj meč za treće mjesto na Evropskom prvenstvu u rukometu za žene, a Hrvatice su slavile sa 25:19 i tako osvojile historijsku bronzanu medalju.

Prve doze vakcine protiv covid-19 u Hrvatsku dolaze u subotu

Vijesti.ba 

Ravnatelj Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) Siniša Tomić nedjelju je najavio da će prve doze vakcina protiv covid-19 u Hrvatsku stići u subotu, 26. decembra, a potom će se sljedeća tri dana provesti i prva vakcinisanja.

I Italija obustavlja letove s Velikom Britanijom

Vijesti.ba 

Italija će obustaviti letove s Velikom Britanijom pošto je na britanskom teritoriju otkriven novi soj koronavirusa za koji se sumnja da je zarazniji, rekao je u nedjelju talijanski ministar vanjskih poslova Luigi Di Maio.

Obnovljen Big Ben oglasit će se za Novu godinu i za Brexit

Vijesti.ba 

Big Ben, kako popularno zovu veliko zvono u Elizabetinu tornju britanskog parlamenta koji je trenutačno u obnovi, oglasit će se u prigodi Nove godine, kada će obilježiti izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske unije.Na sesiji Kruga 99 o BiH u procjepu ruskih i euroatlantskih standarda

Vijesti.ba 

Bivši ambasador BiH u Ruskoj Federaciji prof. dr. Enver Halilović ocijenio je danas na online sesiji Kruga 99, govoreći kao uvodničar o temi "BiH u procjepu ruskih i euroatlantskih standarda demokratskog razvoja", da se sadašnji režimi u Rusiji, Hrvatskoj i Srbiji "zalažu za postepen i miran raspad BiH".

Светские новости


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России