123ru.net
World News in Croatian

Константин Ивлев: Чайхана никогда не получит звезду "Мишлен"

Сергей Собянин анонсировал снятие ряда коронавирусных ограничений в течение одного-двух месяцев

Иски Пригожина направлены на понуждение Шевченко к соблюдению законов РФ

9 марта томичи увидят премьеру комедийного сериала ТНТ «Девушки с Макаровым»

Губернаторы России

Новости за 13.12.2020

Dodik saziva sastanak zbog izjava ministrice Turković

Vijesti.ba 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik zakazaće sastanak sa funkcionerima na kojem će razgovarati o posljednjim istupima ministra vanjskih poslova u Vijeću ministara Bisere Turković koja je pozvala na ukidanje Republike Srpske, a Dodika uporedila sa Hitlerom.

Bumerang u šugavo lice

Vijesti.ba 

Da se gospodin Milanović potrudio da malo pročita o kulturi muslimana i samog Islama, onda bi znao da je to posljednja adresa kojoj bi trebao govoriti o sapunu i parfemu.
Đuliman: Najvažnije je da će Mostar ponovo imati GV i gradonačelnika

Vijesti.ba 

Koliko je stanje zaista loše, zapravo niko još i ne zna, jer je posljednja revizija Akcionog plana reforme javne uprave BiH pokazala da u Gradu Mostaru nisu ostvareni nikakvi rezultati i zaključak je da se i pored izuzetne finansijske apanaže nismo pomakli s mrtve tačke.

Balkanske socijaldemokrate podržavaju HDZ na izborima u Mostaru

Vijesti.ba 

Biti balkanski socijaldemokrata, po mjeri Milanovića, znači podržavati HDZ da u BiH radi na formiranju trećeg entiteta i u prilog tome dijeliti ordenje i medalje Republike Hrvatske učesnicima UZP-a (pripadnicima HVO-a koji je u Haagu presuđen kao agresor u BiH).Dejton nije sporazum za budućnost već za kraj rata

Vijesti.ba 

Mr. Ramiz Salkić, potpredsjednik bh. entiteta RS, u povodu oštrih političkih izjava i prijetnji miru od srpskih zvaničnika iz Banja Luke i Beograda, oglasio se saopćenjem za javnost u kojem stoji:

Mitrović imenovao komisiju za istragu pada aviona

Vijesti.ba 

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović imenovao je četvoročlanu komisiju na čelu sa glavnim istražiteljem Salkom Begićem povodom zrakoplovne nesreće sportskog aviona "Piper 28" koja se 10. decembra godine dogodila na području planine Kozara.

Mustafa Cerić: Došʼo vakat za Mostar

Vijesti.ba 

Važan dan ne samo za Mostar već i za Bosnu i Europu,  farz je izaći na izbore i glasati za jedinstven Mostar! Haram je glasati za podjelu grada Mostara!

Dodikov savjetnik: RS čeka teško vrijeme, obratiti se Rusiji i Kini

Vijesti.ba 

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Dragan Kalinić istakao je u izjavi Srni da povratak izvornom Dejtonu i nastavak funkcionisanja BiH na tim principima traži od Republike Srpske jedinstveno i aktivno djelovanje i na unutrašnjem i na međunarodnom planu.Palmer: SAD se najviše fokusiraju na budućnost BiH

Vijesti.ba 

Specijalni izaslanik američkog State Departmenta za Balkan i zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD Matthew Palmer obratio se porukom povodom 25. godišnjice potpisivanja Dejtonskog sporazuma.

Dodik: S Rusijom bez obzira na pritiske Zapada

Vijesti.ba 

Saradnja Republike Srpske i Rusije biće nastavljena u političkom, ekonomskom i svakom drugom obliku, bez obzira na pritiske i Zapada i političkog Sarajeva, poručio je član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Veliko interesovanje saudijskih privrednika za BiH

Vijesti.ba 

Ambasador Jusić sa predstavnicima Poslovnog vijeća Kraljevina Saudijska Arabija - Bosna i Hercegovina: prioritet jačanje ekonomske saradnje, investicije i plasman bh proizvoda na saudijskom tržištu.

Слухи, сплетни...


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России