123ru.net
World News in Croatian

Никитюк без белья сразила образом роковой красотки в костюме с вырезами: "Мужчины, любуйтесь"

Социальные пенсии проиндексируют в России в апреле

Прожарка Ксении Собчак и сольный концерт Юлии Ахмедовой 8 марта на ТНТ !

Bloomberg предрек ЕС потерю 100 миллиардов евро из-за "вялой" вакцинации

Новости России

Новости за 26.12.2020

Aston Villa s crvenim kartonom razbila Crystal Palace

Vijesti.ba 

Od 16 sati odigrane su dvije utakmice 15. kola engleske Premier lige, a Aston Villa je na svom terenu pobijedila Crystal Palace, dok su Fulham i Southampton odigrali utakmicu bez pogodaka.
Draža Mihailović i zvanično dobio ulicu u Srbiji

Vijesti.ba 

Tabla sa imenom vođe četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rada Dragoljuba Draže Mihailovića postavljena je u selu Desimirovac kod Kragujevca, 120 kilometara južno od Beograda.

Preminuo George Blake, čuvena "krtica" u britanskom MI6

Vijesti.ba 

George Blake, čuvena „krtica“ u britanskoj obavještajnoj službi koji je špijunirao za sovjetski KGB tokom 1950-ih prije nego što je pobjegao preklo Željezne zavjese, preminuo je u 98. godini, javile su u subotu ruske novinske agencije.

Edward Snowden dobio sina

Vijesti.ba 

Supruga američkog zviždača Edwarda Snowdena rodila je sina, pokazale su fotografije postavljene na njenoj stranici društvenih mreža u subotu.Ukrajinski mediji o aferi 'Ikona': Pad ruskog i uticaja Dodika

Vijesti.ba 

"Ukrajinska pravda" pisala je o aferi ikona zbog koje bi ruski utjecaj na Balkanu mogao biti ozbiljno poljuljan, ali i ugled Milorada Dodika, koji je drevnu ukrajinsku ikonu, staru 300 godina, poklonio ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu.

Borenović: Jedino pravedno da se izbori u Doboju ponove

Vijesti.ba 

"Građani Doboja zaslužuju da imaju zakonite i legitimne izbore. Nažalost, zbog ponašanja Gradskog izborne komisije i Doboj je postao jedan od sinonima za manipulacije, prevare, dopisivanja glasova, onemogućavanje kontrole izbornog procesa i neophodno je da nadležne institucije reaguju na ovakvo stanje.

Sunderland dobio 22-godišnjega vlasnika

Vijesti.ba 

Sunderland, bivši engleski prvoligaš koji sada igra u Trećoj ligi, dobio je najmlađeg vlasnika u engleskom nogometu - 22-godišnjeg Cyrila Louis-Dreyfusa.

Vrbanjac uručio 'Plaketu Merhameta' gradonačelniku Imamoviću

Vijesti.ba 

Delegacija HO „Merhamet“ MDD, koju je predvodio predsjednik Kenan Vrbanjac, posjetila je gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića, koji godinama pomaže rad Regionalnog odbora „Merhameta“ Tuzla i njegove Narodne kuhinje „Imaret“, najvećoj javnoj kuhinji u Bosni i Hercegovini, u kojoj se svakodnevno hrani oko 2.400 socijalno ugroženih porodica.Mladen Žižović više nije trener HŠK Zrinjski!

Vijesti.ba 

HŠK Zrinjski putem zvanične Facebook stranice obavijestio je javnost da će u pripreme za proljetni dio sezone krenuti s novim stručnim štabom s obzirom da je nakon iscrpne analize dogovoren sporazumni raskid suradnje s glavnim trenerom Mladenom Žižovićem.

Na Kosovu 270 novozaraženih, preminulo sedam osoba

Vijesti.ba 

Iz Nacionalnog instituta javnog zdravlja Kosova u subotu je saopšteno da je od poslednjeg preseka sedam pacijenata preminulo od posledica COVID-19, dok je registrovano 270 novozaraženih koronavirusom.

U BiH 428 novozaraženih, 20 umrlih

Vijesti.ba 

U Bosni i Hercegovini u posljednja 24 sata zabilježeno je 428 novih slučajeva korona virusa, dok je 20 osoba preminulo.

Слухи, сплетни...


Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России