123ru.net
NRK.no (sport)

Новости за 08.01.2020

Seieren glapp for Kristoffersen

NRK.no (sport) 

Henrik Kristoffersen fikk revansj etter helgas nittende plass i Zagreb med andre plass på dagens slalåm i italienske Madonna di Campiglio. Han lå godt an etter første omgangen, men måtte se seg slått av sveitsiske Daniel Yule, som kjørte inn til seier 15 hundredeler foran nordmannen. Sebastian Foss Solevåg leverte også et meget godt renn. Han kjørte inn til sesongbeste og en oppløftende fjerdeplass.

«Carlsen er en rebell. I hvert fall i egne øyne»

NRK.no (sport) 

Det er to ting som kan heves over tvilen. Magnus Carlsen elsker sin sport. Og Magnus Carlsen elsker å provosere. Akkurat i dag er det bare litt vanskelig å vite hvilken følelse i ham som er sterkest.

Bø droppar renn etter sjukdom

NRK.no (sport) 

Skiskyttar Tarjei Bø blei sjuk i romjula og mista difor all hardtrening på grunn av ein forkjølelse. Difor har stryningen valt å droppe lørdagens verdscupstafett i tyske Oberhof, men er klar for fredagens sprint.– Eg er frisk og har fått trent litt, men har gått glipp av den tøffe treninga. Då har du litt spørsmålsteikn, men eg har vel eit greit talent så eg får prøve å gå på det, seier Bø til NRK.
Riis sportssjef i Hagens lag

NRK.no (sport) 

Bjarne Riis er tilbake i toppen av internasjonal sykkelsport. Hans selskap Virtu Cycling blir medeier i Edvald Boasson Hagens storlag NTT. Det ble bekreftet på et pressemøte onsdag. Den danske sykkelprofilen blir sportslig ansvarlig for laget. – Vi skal jobbe steinhardt for å bygge et superlag. Et lag absolutt i verdensklasse, og det arbeidet starter for mitt vedkommende i morgen, sa Riis. Bjarne Riis var i sin tid en av verdens beste sykkelryttere. Han vant Tour de France i 1996. I 2007 innrømmet... Читать дальше...

Stöckl med ny mann på laget

NRK.no (sport) 

Landslagstrener i hopp, Alexander Stöckl, har gitt plass til Andreas Buskum før verdenscuprennene i Italia. Robin Pedersen er ikke med. De øvrige hopperne er Johann André Forfang, Anders Håre, Robert Johansson, Marius Lindvik og Daniel-André Tande.

Skarverenn uten fluor

NRK.no (sport) 

Skarverennet innfører i fra 2020 fluorforbud i alle klasser. FIS vedtok i november 2019 at det blir fluorforbud i alle grener fra skisesongen 2020/21 – Men vi vil innføre dette allerede i Skarverennet 18 april 2020, skriver arrangøren i en pressemelding. Samtidig vil de invitere Norges Skiforbund og FIS til å bruke Skarverennet som et prøverenn for testing av forbudet. Det vil ikke bli sanksjoner hvis noen skulle bli tatt.

Kåre Vedvik til Buffalo Bills

NRK.no (sport) 

Kåre Vedvik har signert for NFL-klubben Buffalo Bills, melder VG. Det er Vedviks femte klubb i NFL. Han er signert både som kicker og punter. Kontrakten går gjennom treningsleiren til sommaren, og gir nordmannen dermed sjansen til å kome inn i klubbens tropp på 53 mann til neste sesong. Vedvik har tidlegare vore innom Baltimore Ravens, Minnesota Vikings, New York Jets og Cincinnati Bengals.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.