123ru.net
NRK.no (sport)

Новости за 16.01.2020

Handballaget til Sverige på bytur

NRK.no (sport) 

Det svenske heimehåpet i handball-EM har skapt rabalder i Sverige med eit barbesøk. Det var avisa Aftonbladet som meldte om saka først. – Dette er svært beklageleg. Spelarane har bedt om unnskyldning, seier generalsekretæren i det svenske handballforbundet, Robert Wedberg, til Expressen. Det var fire svenske spelarar, tre av dei svært sentrale på laget, som gjekk på byen og bestilte både drinkar og vin i ein bar onsdag. Dei skal ikkje ha oppført seg dårleg, men dei braut reglementet laget har.

Serieleiar Oilers med storsiger

NRK.no (sport) 

Grüner blei eit lett bytte for Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey i dag. Serieleiaren gav seg ikkje før kampen var vunne med 9-2, og har med det stø kurs mot å vinne seriemeisterskapet.

Tilbake i VIF etter strid

NRK.no (sport) 

Isabell Herlovsen var i dag tilbake på Vålerenga-trening etter å ha vært utlånt til Kolbotn forrige sesong. Nå forteller hun til NRK at trenerbyttet i klubben var essensielt for at hun igjen var klar for å ta på seg den blå VIF-drakta. Herlovsens forhold til den tidligere Vålerenga-treneren Monica Knudsen var på et tidspunkt så betent at 31-åringen vurderte å legge skoene på hylla. – Jeg har en kontrakt med Vålerenga og den har jeg lyst til å forholde meg til, og så er det utskyftninger som gjør at jeg har lyst til å være her igjen... Читать дальше...
Hegerberg fekk pris av supporterane

NRK.no (sport) 

Ada Hegerberg er tildelt prisen som årets spelar på kvinnesida i Lyon. Den franske storklubbens supporterar står bak kåringa. 24-åringen fekk 263 stemmer, på andreplass kom midtstoppar Wendie Renard med 243 stemmer.

Curling-gull i ungdoms-OL

NRK.no (sport) 

Det norske landslaget har vunnet curling-gull i ungdoms-OL i Lausanne. Laget besto av Ingeborg Forbregd, Nora Østgård, Lukas Høstmælingen (Lillehammer) og Grunde Burås (Lillehammer) med Gaute Nepstad (Hamar) som coach.

Remisrekken fortsetter for Carlsen

NRK.no (sport) 

Også i det femte partiet i Wijk aan Zee-turneringen måtte Magnus Carlsen måtte nøye seg med remis mot russiske Daniil Dubov. 29-åringen har med det 2,5 poeng etter fem parti i turneringa. Med det er han eitt poeng bak teten.

Løper overrasket av dopingjegere

NRK.no (sport) 

En kenyansk friidrettsutøver valgte å hoppe ut av vinduet og stikke av da en gruppe toppløpere fikk uventet besøk av dopingkontrollører denne uken. Det avslører Barnaba Korir, som er medlem av Det kenyanske friidrettsforbundets ledelse, overfor nyhetsbyrået Reuters. Han vil imidlertid ikke fortelle hvilken utøver det dreier seg om. – Etter at dopingkontrollørene presenterte seg selv og fortalte hvorfor de besøkte treningsleirer, forlot en utøver stedet som om han hadde hastverk med å komme seg på toalettet. Читать дальше...


Fourcade vant - Christiansen i form

NRK.no (sport) 

Martin Fourcade økte ledelsen i verdenscupen etter at han vant skiskyttersprinten i Ruhpolding torsdag. Med det tangerer han Ole Einar Bjørndalens elleve seire i Ruhpholding. Vetle Sjåstad Christiansen var Norges beste og endte på en fjerdeplass. Christiansen hadde beste langrennstid i sprinten, men med én bom på stående skyting røk pallplassen. – Det var et veldig bra løp. Jeg er dritforbanna (for bommen), men jeg har et veldig godt utgangspunkt før jaktstarten, sier Christiansen til NRK. Quentin... Читать дальше...

Martin Samuelsen selges til Hull

NRK.no (sport) 

Martin Samuelsen (22) fortsetter karrieren i Hull. Han selges fra West Ham etter å ha vært lånt ut til Haugesund. Hull City Tigers melder at Samuelsen har undertegnet en kontrakt på 2,5 år med klubben som spiller i den engelske mesterskapsserien.

Kan forby headinger i fotball

NRK.no (sport) 

Skottland kan bli først i Europa til å forby headinger i fotball for barn under tolv år. Ifølge BBC ligger det an til at det skotske fotballforbundet (SFA) innfører forbudet innen få uker, etter at ny forskning har vist en mulig forbindelse mellom headinger i fotball og demens. Skottland blir i så fall det første europeiske landet som innfører restriksjoner på headinger i fotball. I USA har det eksistert et lignende forbud siden 2015.

Svak start for Hovland

NRK.no (sport) 

Med tre birdier og fire bogeyer gikk den norske golfproffen Viktor Hovland på en over par på sin åpningsrunde i Abu Dhabi-mesterskapet. Turneringen på europatouren er 22-åringens første turnering i 2020. (NTB)

Ruud åpner mot hviterusser

NRK.no (sport) 

Casper Ruud skal ut mot hviterusseren Egor Gerasimov i 1. runde av Australian Open. Det ble klart under torsdagens trekning. Gerasimov er ranket som nummer 98 i verden, mens nordmannen for første gang er inne blant topp 50 med sin 46.-plass på siste ATP-ranking. Hvis Ruud skulle vinne, venter trolig tyskeren Alexander Zverev i neste runde. Han er sjuendeseedet i turneringen og møter 76.-rankede Marco Cecchinato i 1. runde. 1. runde starter førstkommende mandag. Det er ikke bestemt når Ruud spiller sin kamp. Читать дальше...

Rashford kan rekke Liverpool-kampen

NRK.no (sport) 

Ole Gunnar Solskjær sier at Manchester United skal gjøre alt de kan for å få stjernespissen Marcus Rashford klar til søndagens storkamp borte mot Liverpool. Rashford fikk hvile fra start i onsdagens cupkamp mot Wolverhampton etter å ha slitt med ryggsmerter, men kom inn som innbytter etter 62 minutter. Snaue kvarteret senere fikk Rashford en smell i leggen i en duell med Matt Doherty. – Nå snakker vi om en annen skade. Jeg tror ikke det er relatert (til ryggproblemene), men han måtte av. Jeg kan... Читать дальше...

United til fjerde runde

NRK.no (sport) 

Manchester United vann 1-0 mot Wolverhampton i tredje runde i FA-cupen. Det måtte likevel ein omkamp til, etter at det første oppgjeret enda 0-0, men i dag blei Solskjær sitt lag for sterke. Juan Mata har fått lite speletid denne sesongen, men han fekk tillit frå start etter å ha levert to målgivande pasningar i 4-0-sigeren mot Norwich i helga. Og han tok nok ein gong vare på sjansen. Etter 67 minuttar sette han inn 1-0 leiinga til raudtrøyene. Manchester United skal i fjerde runde møte vinnaren av Tranmere og Watford.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.