123ru.net

NRK.no (sport)

Новости от News24.pro

News24.pro
Январь
2020
1234567891011121314151617
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Hvit januar

NRK.no (sport) 

Hver første måned i året begynner å bli lik seg selv for oss nordmenn. Det er snarbrutte nyttårsforsetter og seier i Tour de Ski – etterfulgt av et håndballmesterskap vi bare nesten vinner – med et lag fullstendig uten spor av det nye og flerkulturelle Norge.

– Haaland i Dortmund-troppen

NRK.no (sport) 

Ifølgje Dortmund-trenar Lucien Favre er det ikkje umogeleg at Erling Braut Haaland kan få sin Bundesliga-debut laurdag. Han er med i troppen som reiser til Augsburg, melder ruhr24.de. – Vi får sjå, men det er mogeleg, seier Favre. Han stadfester at Haaland har trena normalt denne veka, og «er klar for andre halvdel av sesongen». – Erling er ein spelartype vi ikkje hadde før, sa Favre på pressekonferansen. Han håpar på ny drivkraft i laget med nykomlingane Haaland (19) og Giovanni Reyna (17) i kampen for å hente inn tabell-leiande Leipzig.
Neppe klar til Liverpool-kampen

NRK.no (sport) 

Manager Ole Gunnar Solskjær trur ikkje at Marcus Rashford blir klar til kampen mot Liverpool på Anfield søndag. – Eg trur ikkje han blir klar. Men vi skal gi han tid heilt inn til kampen, og har trass alt 48 timar igjen, sa Solskjær på pressekonferansen i dag. Rashford er Uniteds toppscorar med 19 mål i alle turneringar denne sesongen.

Skuffende innsats i hoppbakken

NRK.no (sport) 

De norske kvinnene klarte ikke å hevde seg helt i toppen i dagens renn i Zao i Japan. Maren Lundby ble best av de norske på 5. plass, men var hele 30,7 poeng bak vinneren Eva Pinkelnig. Anna Odine Strøm ble nummer 9, mens Silje Opseth endte på 19. plass.

Andersen sluttar - danske overtar

NRK.no (sport) 

Danske Martin Holmlund Lauesen skal overta som spesialrådgivar og leiar av internasjonal avdeling i Antidoping Norge, skriv organisasjonen i ei pressemelding. Lauesen kjem frå jobben som EU-diplomat for Danmark i Brussel. Tidlegare har han lang bakgrunn frå det danske kulturdepartementet, med idrettens integritet som ei av hoduoppgåvene. Han tek over etter Rune Andersen, som pensjonerer seg i løpet av dette året.

Skadefri Ødegaard er kampklar

NRK.no (sport) 

Martin Ødegaard trente for fullt med lagkameratene i Real Sociedad torsdag og ventes klar til søndagens bortekamp mot Real Betis, melder både lokalavisen El Diario Vasco og storavisen Mundo Deportivo. 21-åringen har slitt med en kneskade og stod over cupkampen mot Ceuta forrige helg. Real Sociedad er nummer fem etter 19 spilte serieomganger. Ni poeng skiller opp til Barcelona og Real Madrid på toppen av tabellen.

Glimt-trenaren sa nei til VIF

NRK.no (sport) 

Bodø/Glimts trenar Kjetil Knutsen har takka nei til trenartilbod frå Vålerenga, skriv VG. Oslo-klubben er på trenarjakt etter at Ronny Deila slutta tidlegare denne månaden, og spurde Knutsen denne veka om han var interessert. Men det var han ikkje, får VG stadfesta frå klubben. Knutsen leia Bodø/Glimt til sølv i serien i fjor, klubbens første medalje sidan 2003.

Minnesota-siger

NRK.no (sport) 

Minnesota Wild slo Tampa Bay Lightening 3-2 i natt, men Mats Zuccarello var ikkje involvert i nokon av måla. Han spela 16 minutt og 41 sekund. Periodesifra i kampen var 1-0, 2-1 og 0-1.

Handballaget til Sverige på bytur

NRK.no (sport) 

Det svenske heimehåpet i handball-EM har skapt rabalder i Sverige med eit barbesøk. Det var avisa Aftonbladet som meldte om saka først. – Dette er svært beklageleg. Spelarane har bedt om unnskyldning, seier generalsekretæren i det svenske handballforbundet, Robert Wedberg, til Expressen. Det var fire svenske spelarar, tre av dei svært sentrale på laget, som gjekk på byen og bestilte både drinkar og vin i ein bar onsdag. Dei skal ikkje ha oppført seg dårleg, men dei braut reglementet laget har.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.