123ru.net

NRK.no (sport)

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro

Все новости

Mener fotball-sesongen kan reddes

NRK.no (sport) 

De europeiske fotballigaene har ikke gitt opp å fullføre sesongene som er satt på vent av koronaviruset, fastslår Uefa-president Aleksander Ceferin. Han mener det er mulig å fullføre seriespillet dersom pandemien er under kontroll og man kan starte opp igjen senest i juni. – Vi kan starte opp igjen i midten av mai, i juni eller til og med sent i juni. Etter det vil sesongen trolig være tapt, sier Ceferin til den italienske avisen La Repubblica.

Må betale erstatning i voldtektssak

NRK.no (sport) 

Høyesterett har avvist anken fra tidligere Molde-spiller Babacar Sarr, som er dømt til å betale 150.000 kroner i erstatning til en kvinne i en voldtektssak. Kjennelsen gjelder kun erstatningsdelen av saken, skriver Nettavisen. Sarr ble i Romsdal tingrett frikjent for sovevoldtekt, men likevel dømt til å betale erstatning til den fornærmede kvinnen. Politiet mener at den daværende Molde-spilleren voldtok en kvinne mens hun sov i mai 2017. Frifinnelsen ble umiddelbart anket av påtalemyndigheten, men... Читать дальше...
– Klarte nesten ikke å puste

NRK.no (sport) 

Juventus-stjernen Paulo Dybala er på bedringens vei etter å ha fått påvist koronaviruset. Han forteller om dager med sterke symptomer og trøbbel med pusten. Argentineren omtaler framgangen og hvordan virussykdommen har påvirket ham i klubbens sosiale medier: – Jeg føler meg bra, mye bedre faktisk. Jeg prøvde å trene de dagene symptomene var sterke, og da følte jeg meg ukomfortabel med én gang og klarte nesten ikke å puste. Etter fem minutter måtte jeg stoppe, sier Dybala.

Svahn hoppet ut vinduet for å trene

NRK.no (sport) 

I gårsdagens «Skavlan» forteller den svenske sprintyndlingen Linn Svahn at hun var svært ivrig på å trene. I en alder av 20 år vant Svahn årets sprintcup. I intervjuet gjengitt av Aftonbladet forteller hun at hun som ung løper på skigymnas gikk over «grensen» flere ganger og ble advart. De rundt henne ønsket at hun skulle hvile i en periode hun var overtrent. Det hindret henne likevel ikke. På kveldstid hoppet hun bare ut gjennom vinduet for å smugtrene. – Jeg forsøkte å fortrenge det. Tenke at det går over på en uke... Читать дальше...

Lampard innrømmer trøbbel

NRK.no (sport) 

Frank Lampard innrømmer at Chelsea-spillerne har slitt med å være motiverte og fokuserte den siste tiden grunnet koronaviruset. Han sier det er tøffe tider for spillerne fordi de ikke vet hva som skjer i fremtiden. – Vi har sett at ting forandrer seg veldig kjapt. Vi må bare forholde oss til datoene som har blitt satt. Men det er vanskelig. Det siste jeg vil er å bare pushe spillerne til å gjøre det og det, uten noe særlig plan, sier Lampard.

Djokovic donerer 11 millioner

NRK.no (sport) 

Serbiske Novak Djokovic og kona Jelena har donert en million euro via deres felles stiftelse til medisinsk utstyr i forbindelse med koronaviruset. Det offentliggjorde Djokovic på sosiale medier fredag. Pengene gis via deres felles stiftelse «Novak Djokovic Foundation». – Denne kampen er ikke enkel, men jeg er overbevist om at vi kommer oss sterkere ut av denne krisen, sa Djokovic til lokale medier i Serbia etter å ha gitt en million euro, eller 11,3 millioner kroner, til medisinsk utstyr i Serbia i forbindelse med viruset.

To OL-vinnere mistenkt for doping

NRK.no (sport) 

Fire tidligere russiske friidrettsutøvere er mistenkt for å ha dopet seg mens de var aktive, ifølge organisasjonen Athletics Integrity Unit (AIU). AIU er de som overvåker og holder et øye med dopingsmistanker overfor det internasjonale friidrettsforbundet. Høydehopperen Andrej Silnov er en av utøverne som er mistenkt for å ha dopet seg. Han vant OL-gull i Beijing i 2008. De tre andre er hekkeløperen Natalja Antsjukh som vant OL-gull på 400 meter hekk i London i 2012, sleggekasteren Oksana Kondratsjeva og mellomdistanseløperen Jelena Soboleva.

FIS utsetter kongressen

NRK.no (sport) 

Styret i det internasjonale skiforbundet (FIS) bestemte fredag å utsette kongressen i Pattaya i mai. FIS-styret har tidligere måtte tåle en del kritikk fordi man valgte Pattaya i Thailand for kongressen fra 17. til 23. mai. Det var på denne kongressen at Trondheim skulle få formelt ja til å arrangere ski-VM i nordiske grener i 2025. Trondheim er for øvrig eneste søker til mesterskapet. FIS-kongressen samler over 1000 delegater fra alle medlemslandene i forbundet. (NTB)

PSG selger trøyer for å hjelpe

NRK.no (sport) 

Den franske fotballklubben Paris Saint-Germain har solgt ut et begrenset opplag trøyer for i alt 200.000 euro, til inntekt for helsepersonell og sykehus som jobber med koronaviruset i Paris. Skjorten er en kopi av klubbens hjemmetrøye, men med ordene «Tous Unis», som betyr alle sammen, der den opprinnelige sponsorens logo er. Etterspørselen har vært svært stor, og til nå har 1500 trøyer blitt solgt.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.