123ru.net
NRK.no (sport)

Новости за 15.01.2020

Tripic er klar for Göztepe

NRK.no (sport) 

Zlatko Tripic (27) er klar for den tyrkiske klubben Göztepe. Det melder klubben sjølv på sine heimesider. Prisen skal ligge på om lag fire millionar kroner.

Sendte Danmark ut av EM

NRK.no (sport) 

Danmark var avhengige av at Island skulle slå Ungarn. Det skjedde ikkje, for Ungarn vann 24-18. Det gjer at fjorårets verdsmeister er ute av EM. – Det er eit sjokk. For eitt år sidan spelte dei den beste handballen me nokon gong har sett, og no er dei ute av EM. Eit sjokk er kanskje for mildt, seier Håvard Tvedten, som er NRK sin handballekspert. Tvedten meiner dette aukar Norge sine gullsjansar. – No som både Frankrike og Danmark er ute, så opnar det seg opp for eit norsk lag som er i medvind, seier den tidlegare kantspelaren.

Sundby trekker seg

NRK.no (sport) 

Martin Johnsrud Sundby reiser ikkje til helgas verdscuprenn i tsjekkiske Nove Mesto. 35-åringen har hatt ein trøblete innleiing på sesongen og er redd rennet kjem ei veke for tidleg. Didrik Tønseth går inn for Sundby i den kommande helgas konkurransar.
Afrikameisterskapet blir flytta

NRK.no (sport) 

Afrikameisterskapet vil i 2021 bli arrangert mellom 9. januar til 6. februar. Det kan skape trøbbel for fleire klubbar, men kanskje spesielt Liverpool. Spelerar som Mohamed Salah (Egypt), Sadio Mané (Senegal) og Naby Keita (Guinea) vil alle risikere å bli utilgjengeleg for ligaleiiaren. I 2019 blei meisterskapet arrangert på sommaren. Årsaka til at det no blir flytta til vinteren er ifølge arrangørlandet Kamerun at det er regntid i juni og juli.

Verdscupsiger til Nilsen

NRK.no (sport) 

Vilde Nilsen vann den seks kilometer lange kortdistansen i paralangrenn i tyske Altenberg. Tromsøværingen held med det på verdscupleiinga.

Lisenstrøbbel for fotballegende

NRK.no (sport) 

Jürgen Klinsmann, trener for Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred i Hertha Berlin, sliter ifølge avisen Bild med å framvise gyldig trenerlisens. Den tyske storavisen skriver onsdag at Det tyske fotballforbundet (DFB) har anmodet den tidligere landslagssjefen om å dokumentere egen trenerlisens foran stormøtet med Bayern München søndag. Klinsmann siteres på at han ikke tok med seg trenerlisensen og andre tilhørende dokumenter da han forlot hjemmet i California i november. Han forklarer at... Читать дальше...

Tennisstjerner samler inn millioner

NRK.no (sport) 

Tennisstjernene Rafael Nadal og Roger Federer bidro til å samle inn penger til brannofrene i Australia under en veldedighetsgalla i Melbourne onsdag. Arrangementet innbrakte en sum tilsvarende 1,6 millioner kroner til ofrene. Federer, Nadal og Serena Williams var tre av flere verdensstjerner som donerte tennisutstyr som skal auksjoneres borte for å samle inn ytterligere midler til ofrene. Tennisspillere og organisasjoner verden over har så langt samlet inn drøye 18 millioner kroner. Akkurat som under... Читать дальше...

Eckhoff vann etter superløp

NRK.no (sport) 

Tiril Eckhoff gjekk eit nesten fullkome løp og vann sprinten i Ruhpolding. Ho var 29,7 framfor Hanna Öberg og 36,8 føre Dorothea Wierer. – Det er eitt av dei beste skirenna eg har gått, sa Eckhoff til NRK etter målgang. Det betyr også at Eckhoff overtar leiinga i verdscupen frå Wierer. Ho har mest av alt jobba med å halde seg frisk i vinter. – Då får ein trena meir, og då blir ein betre, sa ho. I år ofra ho julefeiring tiul fordel for høgdeopphald i Anterselva, der VM skal gå seinare i vinter. – No kan eg smake på det er gjorde i jula... Читать дальше...


Mourinhos første Spurs-signering

NRK.no (sport) 

Tottenham henter midtbanemannen Gedson Fernandes (21) fra Benfica på et 18 måneder langt lån. – Vi gleder oss over at vi er kommet til enighet om et lån med en mulighet til å gjøre overgangen permanent, skriver klubben på sitt nettsted.

Hovland slo golf-topper

NRK.no (sport) 

På formel 1-banen i Abu Dhabi satte Viktor Hovland verdensener Brooks Koepka og golfprofiler som Danny Willett, Bernd Wiesberger og Matthew Fitzpatrick ettertrykkelig på plass tirsdag. Hero Challenge-konseptet er at fra et gitt utslagssted skal golfballen slås mot et område på bakken formet som en blink. Hovland slo Louis Oosthuizen i finalen. Ikke en eneste gang bommet han på blinken i løpet av de tre rundene han var gjennom.

Nok et tap for Zuccarellos Wild

NRK.no (sport) 

Den svake perioden til Mats Zuccarellos Minnesota Wild fortsetter. Tirsdag tapte de 3-7 mot borte Pittsburgh Penguins i NHL. Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 28 sekunder på isen. Torsdag skal Minnesota Wild møte Tampa Bay.

United dropper Midtøsten-reise

NRK.no (sport) 

Manchester United har avlyst planer om en treningsleir i Midtøsten i februar på grunn av frykt for sikkerheten som følge av den politiske spenningen i området. – Vi så på Midtøsten som et reisemål i vinter, men det kommer definitivt ikke til å skje, sa Solskjær tirsdag.

Sverige til hovedrunden med Norge

NRK.no (sport) 

Med svensk 28-26 seier over Polen går de videre til hovedrunden som nummer to i gruppe F, bak Slovenia. Der vil det svenke-laget blant annet møte Norge på hjemmebane i Malmø.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.