123ru.net
NRK.no (sport)

Новости за 06.01.2020

Nilsson ute i minst seks uker

NRK.no (sport) 

Stina Nilsson har pådratt seg et tetthetsbrudd i et ribbein og må belage seg på minst seks ukers hvile. Det melder Det svenske skiforbundet i en pressemelding. Den svenske sprintstjernen brøt nylig Tour de Ski på grunn av smertene, og fikk påvist bruddet da hun tok røntgen hjemme i Sverige. 26-åringen går dermed glipp av flere konkurranser i ukene framover.– Denne skaden er en konsekvens av at jeg har trent veldig hardt i sommer og høst, samtidig som jeg ikke har lyttet til kroppens smertesignaler, sier hun i pressemeldingen.

Nummer to sammenlagt

NRK.no (sport) 

Det ble jevnt helt til siste slutt i årets hoppuke. Marius Lindvik lå godt an i sammendraget foran dagens hopprenn i Bischofshofen, men måtte se seg slått av polske Dawid Kubacki, som var overlegen i finale omgangen i avslutningsrennet. Lindvik, som aldri hadde hoppet i hoppuka tidligere, har likevel levert en strålende innsatsa og ender som nummer to i sammendraget. 21-åringen tok tredjeplassen på dagens renn.

Stöckl om Lindvik: – De andre kan lære av han

NRK.no (sport) 

BISCHOFSHOFEN/OSLO (NRK) Marius Lindvik har på en uke blitt Norges store hoppyndling. Nå vil landslagstreneren at lagkameratene lærer av den 21-år gamle hoppukedebutanten.
Herlovsen tilbake til Vålerenga

NRK.no (sport) 

Landslagsspiller Isabell Herlovsen går tilbake til Vålerenga, bekrefter Eli Landsem. For ett år siden var partene i en bitter konflikt, noe som førte til at Herlovsen ble lånt ut til Kolbotn. – Vi har lagt konflikten bak oss, sier Landsem til NRK.

Deila til New York City

NRK.no (sport) 

Ronny Deila forlater Vålerenga og blir ny hovedtrener for New York City FC. Det skjer kun noen uker etter at han forlenget kontrakten med Oslo-klubben. – Vi skulle jobbe videre sammen, men i romjulen dukket denne mulighet opp. Når vi nå har kommet til enighet, er dette en mulighet jeg ikke kan si nei til, sier Deila til VIF på deres hjemmeside. Klubben jobber med å finne en ny hovedtrener før seriestart. – Prosessen er i gang. Det er tre måneder til seriestart og vi vil bruke den tiden som er nødvendig for å finne rett kandidat... Читать дальше...

Klæbo vurderer å droppe sprintrenn

NRK.no (sport) 

14 norske langrennsløpere, med Johannes Høsflot Klæbo i spissen, er tatt ut til sprintrennene i verdenscupen i Dresden kommende helg. Etter det NRK erfarer vurderer imidlertid Klæbo å stå over rennene i Tyskland. Disse er tatt ut: ♦ Menn: Sindre Bjørnestad Skar, Håvard Solås Taugbøl, Gjøran Tefre, Erik Valnes, Klæbo, Eirik Brandsdal, Pål Trøan Aune. ♦ Kvinner: Maiken Caspersen Falla, Ane Appelkvist Stenseth, Mari Eide, Julie Myhre, Kristine Stavås Skistad, Lotta Udnes Weng, Anniken Gjerde Alnæs. Emil Iversen er friskmeldt... Читать дальше...

Skaug returnerer til gamleklubben

NRK.no (sport) 

Etter det NRK erfarer, er Ina Helen Levorsen Skaug klar for Vålerenga. Skaug startet sin karriere i Toppserien med FK Larvik i 2008, og fortsatte deretter i Stabæk og Vålerenga. Skaug gikk til Røa fra Vålerenga i 2016, og returnerer nå til gamleklubben. 27-åringen noterte seg for 21 kamper og 3 mål forrige sesong.

Ruud klatret på verdensrankingen

NRK.no (sport) 

Casper Ruud klatrer én plass til 53.-plass på den ferske verdensrankingen i tennis. Det er 21-åringens høyeste plassering noensinne. Helt i toppen av verdensrankingen troner spanjolen Rafael Nadal fortsatt øverst, med Novak Djokovic (Serbia) og Roger Federer (Sveits) på de neste plassene. (NTB).

Maars Johnsen klar for ny klubb

NRK.no (sport) 

Den norske landslagsspilleren Bjørn Maars Johnsen er klar for den Sørkoreanske klubben Ulsan Hyundai. Det melder klubben på sin hjemmeside. 28-åringen kommer til Korea fra Rosenborg, etter å ha vært på utlån til trønderne fra den nederlandske klubben AZ Alkmaar. Spissen har skrevet under på en avtale som strekker seg til 2022, i følge VG.

Mourinho: Harry Kane blir ute lenge

NRK.no (sport) 

Harry Kane er ute i flere uker etter han pådro seg en strekkskade i forrige uke, ifølge Tottenham-manager José Mourinho. – Legene våre må gjøre en offisiell skaderapport, men jeg kan si at jeg har en fornemmelse av det ikke var noen liten skade, sa Mourinho til SkySports søndag.

Zuccarellos Minnesota Wild tapte

NRK.no (sport) 

Mats Zuccarellos Minnesota Wild tapte søndag 4-5 hjemme på straffeslag mot sluttspillrival Calgary Flames. Mats Zuccarello spilte 15 minutter og 44 sekunder for Wild. Han fyrte av tre skudd uten hell, og bommet på sin straffe.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.