123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 26.02.2020

Încă o țară europeană anunță epidemie de coronavirus

Antena3.ro 

Germania se află la începutul unei epidemii de coronavirus după apariţia unor cazuri noi care nu mai pot duce la sursa originală a virusului în China, a declarat miercuri ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, relatează Reuters.

Confirmat! Primul caz de infecție cu coronavirus în România

Agora.md 

UPDATE 23.50  România are începând din această seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și a ieșit rezultat negativ,  scrie digi24.ro.
Primul caz de coronavirus înregistrat în România

PUBLIKA.MD (Moldova) 

România are începând din această seară un caz de coronavirus confirmat. La ora 23:00 urmează să aibă loc o conferință de presă susținută de Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat.
Citește mai departe...

Vremea. Prognoza meteo pentru 27 februarie. Unde se întorc ninsorile

Antena3.ro 

Vremea se va rãci, iar cerul va avea înnorãri temporar accentuate. Vor fi precipitaţii ce vor avea şi caracter de aversã, ziua în regiunile estice, sud-estice, în centru şi pe arii restrânse în restul teritoriului, iar noaptea în vest şi izolat în celelalte regiuni.

Hong Kong va acorda cetățenilor săi un ajutor în valoare de $1280

Noi.md 

Autorităţile din Hong Kong vor oferi cadouri în bani rezidenţilor adulţi, pentru a stimula cheltuielile şi a reduce sarcina financiară, scrie BBC. Ca parte a bugetului anual, a fost anunţat că 1.280 de dolari americani vor fi oferiţi fiecărui adult cu vîrsta de peste 18 ani. Este vorba despre aproximativ 7 milioane de oameni. Economia teritoriului controlat de China a fost afectată de lunile de pr

De Facto - 26 Februarie 2020. CHICU FACE CAMPANIE PENTRU DODON?

Prime.md (ro) 

În această ediție:Lidera PAS, Maia Sandu, a descoperit, ieri, un secret al lui Polichinelle. Fostul premier a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că Executivul condus de Ion Chicu face campanie electorală pentru președintele Igor Dodon, iar acțiunile Executivului sunt îndreptate împotriva cetățenilor.Alături de colegii săi de partid, Maia Sandu a evaluat activitatea Guvernului…

Cristiano Ronaldo, din ciocolată: Cum arată noua lui statuie (FOTO)

Noi.md 

Lui Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Juventus, i-a fost dedicată o nouă statuie, însă această sculptură a artistului este unică. Portughezul autor al statuii a realizat-o în mărime naturală, fiind făcută în totalitate din ciocolată. Creația cîntărește 120 de kilograme și a fost nevoie de 200 de ore de muncă pentru realizarea ei. Statuia îl înfățișează pe Ronaldo în tricoul echipei naționale, la Ca

100 000 de cetățeni moldoveni pe an încearcă să SCAPE din „raiul statalist” / DOCUMENT OFICIAL

Timpul 

„Urmare demersurilor mele anterioare către autoritățile de la București privind urgentarea examinării dosarelor de redobândire a cetățenii române, astăzi am primit primul răspuns oficial de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie, semnat de Președintele acestei instituții, dl lector universitar, doctor Andrei TINU. În anexă rog să găsiți explicațiile de rigoare vis-à-vis de această chestiune de importantă majoră pentru cele peste 230 de mii de basarabeni cu dosare în examinare„, anunță deputatul Iurie Reniță.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.