123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 05.02.2020
Zona moartă: Wuhan s-a transformat într-un oraș-fantomă

Noi.md 

Localitățile cu milioane de locuitori din China au devenit „orașe fantomă” deprimante din cauza coronavirusului. Străzile, mijloacele de transport, marile centre comerciale și restaurantele sînt acum pustii, pentru că oamenii s-au baricadat în casele lor de teama virusului care a ucis pînă acum 490 de oameni sau, în unele cazuri, ca urmare a carantinei impuse de autorități, transmite la Digi24.ro.

A murit unul dintre ultimii elefanţi africani cu fildeşi giganţi

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Unul dintre cei mai mari elefanţi din Africa, pahiderme ai căror colţi uriaşi ajung până la pământ, a murit din cauze naturale, a anunţat miercuri Serviciul pentru fauna sălbatică din Kenya (KWS)."Marele Tim a fost unul dintre ultimii elefanţi africani cu fildeşi giganţi.
Citește mai departe...

De Facto - 5 Februarie 2020

Prime.md (ro) 

În această ediție:Un Muzeu al Apărării și Asediului Leningradului urmează a fi deschis în luna septembrie, în Capitală. Anunțul a fost făcut de președintele unei asociații pro-ruse, după o vizită efectuată la Sankt Petersburg. Unele instituții media au scris că această decizie i-ar aparține primarului Capitalei, Ion Ceban, însă edilul neagă această informație.Consilierul primarului…

Ana Guțu: Vom aduce România mai aproape de Republica Moldova.

Timpul 

Ana Guțu, recent aleasă în funcția de secretar de stat al Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova în Guvernul României, vine cu un mesaj despre activitatea sa viitoare în departamentul respectiv. Aceasta susține că lansează strategia de elaborare a proiectelor, prin care R. Moldova va putea ccesa fonduri din bugetul României.

În Suedia s-a deschis primul hotel plutitor

Noi.md 

Cei care iubesc liniştea şi frigul au posibilitatea să se cazeze într-un hotel plutitor, în Suedia. Complexul hotelier este format dintr-o clădire ovală sub forma unui cuib care pluteşte pe apa unui rîu. De asemenea, turiştii mai au la dispoziţie cîteva căsuţe amplasate la captul unor pontoane, pe malul rîului, dar şi mici căbănuţe pe malul apei. Hotelul beneficiază de saună şi de baie rece, pentr

Cu cine merge PSD la consultările cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Antena3.ro 

Primarul general Gabriela Firea, Paul Stănescu - secretar general interimar al PSD, Claudia Manda și Titus Corlățean sunt cei delegați de PSD pentru a merge la consultările de la Cotroceni, joi, cu președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării unui nou premier susținut de o nouă majoritate parlamentară.

Două posturi vamale și-au sistat activitatea, iar o rută aeriană a fost anulată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Deschide.md (Moldova) 

Poliția de Frontieră informează că de la ora 21:10 până la 22:10 a fost sistată activitatea punctului de trecere a frontierei ”Cahul-Oancea”. Acum punctul de trecere funcționează normal. Restricțiile s-au instituit după ce autoritățile omoloage din România au anunțat despre întreruperea alimentării cu energie electrică, din cauza vântului puternic.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.