123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 29.02.2020

Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

Antena3.ro 

Apar noi informații cu privire la dosarul de corupție în care e implicată Sorina Pintea. Pe surse, acest dosar ar fi început acum patru zile. Pe 25 februarie, cel care deține compania care avea contracte cu spitalul din Baia Mare a făcut un denunț împotriva denunțătorului Sorinei Pintea, Mihai Costea. Urma să se vadă cu Costea pe 27 februarie să îi dea 120.000 de lei.
Cât de tare i-a sărăcit coronavirusul pe marii miliardari ai planetei

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Averea combinată a celor mai bogaţi 500 de oameni din întreaga lume a scăzut cu 444 miliarde de dolari în ultima săptămână, pe măsură ce epidemia de coronavirus a continuat să se extindă și a afectat pieţele bursiere din întreaga lume, informează Agerpres.
Citește mai departe...

Au fost găsite alge vechi de un miliard de ani

Noi.md 

O nouă descoperire în nordul Chinei reprezintă o nouă specie și unul dintre cele mai vechi clorofite multicelulare cunoscute. În China a fost descoperită o algă străveche a cărei vîrstă poate atinge un miliard de ani. Acest lucru a fost relatat de Newsweek. Resturile fosilizate de alge verzi au fost descoperite pe formațiunea Nanfen din China de Nord. Potrivit estimărilor preliminare ale oamenilor

Finala Națională Eurovision Moldova (LIVE)

Noi.md 

În Finala Naţională vor evolua 19 interpreţi. Potrivit organizatorilor, va fi un show de excepţie, spectaculos cu multă culoare, transmite Știri.md cu referire la TRM.md. Urmăriți mai jos finala națională a Eurovision 2020.

Cum va fi timpul în prima zi de primăvară

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor arăta opt grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă zece grade. La Tiraspol, Leova şi Comrat vor fi 12 grade, iar la Cahul cu unul mai mult.
Citește mai departe...

Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate vara

Noi.md 

Începutul primăverii este momentul prielnic pentru tăierile de optimizare ale trandafirlor. Tăierea trandafirilor ajută la ramificarea acestora și stimulează înflorirea abundentă a acestora. Dar puțini sînt cei care știum cum se face corect, pentru a nu vătăma arbustul. Tunderea trandafirilor se face la început de martie. Operațiunea implică reducerea înălțimii tufei și a ramurilor, precum și înde

Erdogan i-ar fi cerut lui Putin să „se dea la o parte” din Siria

Deschide.md (Moldova) 

Preşedintele turc Recep Erdogan a spus sâmbătă că i-a cerut omologului rus Vladimir Putin ca Rusia să se retragă din Siria şi să lase Turcia să se descurce singură cu forţele guvernului sirian, după ce 34 de soldaţi turci au fost ucişi săptămâna aceasta, informează Reuters.

Carmen Avram, despre coronavirus. Ce ne va salva de haos

Antena3.ro 

Carmen Avram susține că disciplina sevară și măsurile rapide de prevenție luate de autorități sunt ceea ce ne vor salva de haos. Anunțul vine în contextul apariției coronavirusului în România.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.