123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 05.08.2019

Overtent fjøs i Trøndelag

NRK.no 

Et fjøs i Melhus i Trøndelag er overtent. Det skriver politiet på Twitter. Alle de tre dyra som var i fjøset skal være evakuert. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og arbeider nå med å hindre spredning til bolighus.
3 ras - 16 personer evakuert

NRK.no 

I Jordalen har det gått totalt tre ras. To små i tillegg til et større, hvor en bil ble fanget i raset. Totalt skal 16 personer være evakuert fra området. Ingen skal være savnet eller skadet, skriver politiet i en pressemelding.

Sayoc dømt til 20 års fengsel

NRK.no 

Cesar Sayoc, som skal ha sendt rørbomber til både USAs tidligere president Barack Obama og til TV-kanalen CNN, er dømt til 20 års fengsel. Det skriver CNN.

R. Kelly siktet for flere overgrep

NRK.no 

Artisten R. Kelly er siktet for ytterligere to seksuelle overgrep i USA. Han er siktet for både prostitusjon og for å ha sex med en jente under 18 år i 2001. R. Kelly sitter fremdeles fengslet i som følge av andre overgrepsanklager, ifølge AP.


Se hvordan styrtregnet splittet Oslo

NRK.no 

Langt nok vest eller øst regnet det lite eller ingenting i Oslo natt til søndag. Bygen kom nordfra, og fosset bokstavelig talt gjennom byen før den bar mot Østfold og Sverige.

Årets største Wall Street-fall

NRK.no 

Aksjene på Wall Street falt med 3 prosentpoeng i dag. Det er årets største fall. Årsaken skal være at kinesiske myndigheter har satt ned prisen på valutaen sin, som et svar på USAs nye toll på kinesiske varer. Det skriver nyhetsbyrået AFP.

Sævik fra Kolbotn til PSG

Dagbladet  

Fotballspilleren Karina Sævik (23) er klar for Paris St. Germain. 23-åringen har skrevet under på en 2-årskontrakt.

- Jeg er introvert og selvbevisst

Dagbladet  

Lene Kongsvik skal være seg selv på scenen i neste show. Det er ikke bare bare for en som er introvert og selvkritisk.

Varmeste måneden som noensinne

NRK.no 

Årets juli var den varmeste måneden som noen gang er blitt registrert på jorda, ifølge data fra Copernicus. Globalt var juli 2019 0,04 grader varmere enn juli 2016, som bærer den tidligere rekorden.

Spesialenheten varslet

NRK.no 

Spesialenheten er rutinemessig varslet etter at en mann i 60-årene fra Oppland ble skutt og drept av politiet etter en væpnet aksjon på Jaren. Mannen, som var fra området, ble skutt ved 19-tiden. Da hadde den væpnede aksjonen vart i åtte timer.

Gikk til angrep på politiet

NRK.no 

Mannen i 60-årene som ble skutt og drept av politiet etter en aksjon på Jaren i Oppland, skal ha angrepet politiet med motorsag og machete. En politimann skal ha fått et kutt i hodet, opplyser politiet på en pressekonferanse.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.