123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 10.08.2019

Siktet for drap på ung kvinne i Bærum

Dagbladet  

Politiet fant lørdag kveld en død kvinne på en adresse i Bærum. Kvinnen har en nær familierelasjon til mannen som er pågrepet etter skyteepisode ved en moské.

Etterforsker foruminnlegg: «Valhall venter»

Verdens Gang 

Politiet etterforsker internettaktiviteten til den siktede etter skyteepisoden i en moské i Bærum. I et foruminnlegg skrevet i siktedes navn, hylles de siktede etter terror i Christchurch, El Paso og San Diego.

En tredje FN-ansatt død etter bombe

NRK.no 

En tredje FN-ansatt har mistet livet som av skadene etter et bilbombeangrep i byen Benghazi i Libya, melder Reuters. Tidligere lørdag tok bomben livet av to FN-ansatte.

– Vi skaper mye

Rosenborg Ballklub 

Eirik Horneland var var fornøyd med mye, men synes også at laget slapp til litt for mye sjanser.

Funnet død person i Bærum

NRK.no 

Oslo politidistrikt har i kveld funnet en død person i en bolig på Eikmarka i Bærum. Funnet settes i sammenheng med hendelsen ved en moske tidligere i dag.

Var i familie med pågrepet mann

TV 2 Norge 

En død kvinne som er funnet i Bærum lørdag kveld, er i familie med mannen som er pågrepet for skyteepisoden i en moské.

Maten som kan redusere demensrisikoen

Dagbladet  

Et nytt britisk studie viser at kosthold og mosjon kan redusere faren for å få demens. Folkehelseinstituttet mener dette er gode nyheter.

Slet med sterke smertestillende

Dagbladet  

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.

Troms' 25 beste artister

Dagbladet  

Dagbladet kårer de beste bandene og artistene fra hvert fylke i Norge. I dag tar vi for oss Troms.

Har sperret av område i Bærum

NRK.no 

Politiet har sperret av et område ved en bolig i Bærum, som den pågrepne for skytingen ved en moske i nærheten skal ha tilknytning til. Tre ambulanser er på stedet.

- Jeg burde ha skjønt det

Dagbladet  

Bekledningen til Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansruds skapte latter. I dag fikk de to den gjeve Peer Gynt-prisen.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.