123ru.net

TV 2 Norge

TV 2 Norge

Tv2.no
Декабрь
2019
123456
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Flertall for å utrede Ullevål

TV 2 Norge 

Flertallet i Oslo bystyre krever en utredning av fortsatt drift ved Ullevål sykehus og ber om at byggingen av et nytt sykehus på Gaustad settes på vent.
Pågrepet etter skyting

TV 2 Norge 

En person er pågrepet etter at en mann ble skutt flere ganger i Trondheim torsdag kveld. Offeret er utenfor livsfare. Den pågrepne er siktet for medvirkning til drapsforsøk.

Glatte veier flere steder

TV 2 Norge 

Politiet i Øst har mottatt 23 meldinger om trafikkuhell fredag morgen. Også i flere deler av landet er det glatte veier. Politiet ber bilførere være forsiktige.

Stor overraskelse i julebrustest

TV 2 Norge 

TV 2 hjelper deg: Mange har sterke meninger om hvilken julebrus som er den beste. Jokeren i årets julebrustest fikk mange til å gå fem på.


Lagerbäck forlenger

TV 2 Norge 

Lars Lagerbäck fortsetter som norsk A-landslagstrener i fotball. Det bekrefter NFF. Han vil være 74 år og vel fire måneder når fotball-VM i 2022 starter.

Jente (4) døde

TV 2 Norge 

Den fire år gamle jenta som ble funnet i vannet i Tromsø sammen med sine to søstre og sin mor, døde torsdag kveld klokken 21.37.

Tror Trump kan tjene på tynnslitt tillit til media

TV 2 Norge 

TRUMPS VERDEN (OSLO:) De politiske skillelinjene i USA er tydeligere enn noensinne, noe som også setter sine spor i amerikanske medier. Eksperter mener Trump kan tjene på det polariserte mediebildet.

Pris til Arne Viste

TV 2 Norge 

Arne Viste er tildelt Petter Dass-prisen for 2019. Han ble tidligere i år dømt til betinget fengsel for å ha ansatt asylsøkere uten lovlig opphold i Norge.

Jakter minst en gjerningsperson

TV 2 Norge 

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann i 30-årene ble skutt i Ila i Trondheim torsdag. Politiet jakter én eller flere gjerningspersoner.

Må gå gjennom nesten 5.000 saker

TV 2 Norge 

For å finne de anslagsvis 2.400 personene som kan være rammet av trygdeskandalen, må Nav gå gjennom nesten dobbelt så mange saker.

Megabrann ved Sydney

TV 2 Norge 

Enorme skogbranner har slått seg sammen til en «megabrann». Den nærmer seg Sydney med stormskritt, og australierne kjemper desperat mot flammene.

Ljungberg-fiasko i hjemmedebuten

TV 2 Norge 

Arsenal har ikke fått effekten de hadde håpet på etter managerskiftet. Torsdag ble det 1-2-tap for Brighton i manager-vikaren Fredrik Ljungbergs hjemmedebut.

Trafikkulykke i Nordland

TV 2 Norge 

En person hentes av redningshelikopter etter en trafikkulykke med to involverte biler i Nordland torsdag. Det er foreløpig uklart hvor mange personer som er involvert i ulykken.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.