123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 15.08.2019
Haugesunds europadrøm knust

NRK.no (sport) 

Haugesund yppet seg tidvis mot PSV Eindhoven på bortebane, men det endte 0–0 i Nederland. Dermed er hvittrøyene ute av europaligakvalifiseringen med 0-1-tap sammenlagt.

Haugesund nær sjokkseier mot PSV

Dagbladet  

Haugesund yppet seg tidvis mot PSV Eindhoven, men klarte kun 0-0 på bortebane. Dermed er hvittrøyene ute av europaligakvalifiseringen med 0-1-tap sammenlagt.

Stolpetreff stoppet Haugesund

TV 2 Norge 

Haugesund var svært nære å sikre ekstraomganger, men klarte aldri å sette inn scoringen de trengte i Eindhoven. Dermed er det PSV som tar seg videre med 1-0 sammenlagt.

Målløse Haugesund røk ut av Europa League-kvalifiseringen

Verdens Gang 

(PSV Eindhoven - FK Haugesund 0–0, 1–0 sammenlagt) Bruno Leites (24) stolpetreff var nære å sikre Haugesund ekstraomganger i Nederland, men vestlendingene måtte gå målløse av banen og innse at Europa-eventyret er over for denne gang.


Omar svarer på innreiseforbud

NRK.no 

Demokraten Ilhan Omar sier at Israels vedtak om å nekte henne og en annen folkevalgt amerikansk politiker innreise, er en krenkelse av demokratiske verdier. De to kvinnene sitter begge i Representantenes hus for Demokratene.

Sørloth med ny skåring

NRK.no (sport) 

Akkurat som i første kamp fant Alexander Sørloth nettmaskene for Trabzonspor mot Sparta Praha. Tyrkerne er videre til siste runde i europaligakvalifiseringen. Skåringen var trønderens andre på like mange kamper for den tyrkiske klubben.

Tampen brenner

Dagbladet  

I hele verden har man menneskeskapte klimaendringer. I Russland holder man seg med byråkratiske klimakriser, mens det brenner i Sibir, skriver Morten Strand.

Stor misnøye i Venstre

TV 2 Norge 

Det er stor misnøye internt i Venstre etter signalene fra regjeringspartiene. Flere Venstre-kilder TV 2 har snakket med frykter Trine Skei Grande har gitt etter i forhandlingene.

Mistenkelig dødsfall på Vinstra

NRK.no 

En person er funnet død på Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. To personer er pågrepet.

To siktet etter funn av død person

NRK.no 

De to som er pågrepet i forbindelse med funnet av en død person på Vinstra, er begge siktet kroppsskade med døden til følge. Det skriver VG.

To pågrepet etter dødsfall

NRK.no 

To personer er pågrepet, siktet for drap etter at en person ble funnet død på Vinstra i Gudbrandsdalen.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.