123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 18.08.2019
Strategisk interessert i Grønland

NRK.no 

USAs president Donald Trump sa til pressen søndag kveld at USA er interessert i å kjøpe Grønland av strategiske årsaker, men at et eventuelt kjøp av øya ikke har høyeste prioritet.

Tenker fortsatt på å kjøpe Grønland

NRK.no 

President Donald Trump ser fortsatt på mulighetene for å kjøpe Grønland fra Danmark. Det sier hans økonomiske rådgiver Larry Kudlow til Fox News. Det til tross for at Danmarks statsminister har gjort det klart at det er uaktuelt å selge Grønland.


Ropstad tror på løsning

NRK.no 

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad håper å få til en løsning med de andre regjeringspartiene om en bompengeavtale. Frps landsstyre sa i dag ja til en avtaleskisse om bompenger, som Venstre sier nei til. Ropstad vil ikke si hva KrF mener om skissen.

Se Rammstein i Oslo

Dagbladet  

De tyske hardrockerne har med seg 60 lastebiler med utstyr til Norge. Søndag kveld spiller de på Ullevaal stadion foran 30 000 publikummere.

Hovland på 11. plass

TV 2 Norge 

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første finaleturneringen på PGAs B-tour, men bogey på 14. og 15. hull sendte ham nedover på listen. Han endte på 11. plass.

Hovland spilte seg ut av tetkampen

NRK.no 

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15. hull søndag sendte ham nedover på lista. I skrivende stund ligger Hovland på 11.-plass, men ikke alle er ferdigspilt.

Kan straffes strengere enn Breivik

Dagbladet  

Advokat John Christian Elden og jusekspert Erling Johannes Husabø er enige: Terrorsiktede Philip Manshaus kan straffes strengere enn massemorderen Anders Behring Breivik.

Frykter byene får kjemperegning

Dagbladet  

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo frykter for kollektivsatsingen, og hevder byene blir sittende igjen med en kjemperegning hvis regjeringens bomlekkasjer blir vedtatt politikk.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.