123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 09.08.2019

Liverpool herjet i ligaåpningen

TV 2 Norge 

Rødtrøyene slo Norwich 4-1 på Anfield fredag kveld og kunne juble over solid seier i ligapremieren. Men dårlig nytt ble det også, da Alisson måtte ut med skade i førsteomgang.

Bekrefter skade: - Det er galskap

Dagbladet  

Liverpool - Norwich er engelsk fotballs mest målrike oppgjør. I åpningen av Premier League skuffet de ikke. Skaden til Alisson var et skår i gleden for Liverpool og Jürgen Klopp.
Dette bildet vekker avsky

TV 2 Norge 

Spedbarnet Paul brakk fingrene da foreldrene reddet livet hans under skytemassakren i El Paso. At han ble fraktet tilbake til sykehuset for å ta bilde med presidenten og førstedamen vekker sterke følelser hos mange.

– Norge kan bidra til fred

NRK.no 

Zalmay Khalilzad, USAs spesialutsending til Afghanistan, skriver på Twitter at Norge kan bidra til fred i Afghanistan. Han har vært i Oslo for å holde møter med utenriksminister Ine Eriksen Søreide, melder NTB. UD ønsker ikke å kommentere besøket.


Tiltalen mot mulig serieovergriper utvidet

TV 2 Norge 

Påtalemyndigheten har utvidet tiltalen mot en mann i slutten av 30-årene som er tiltalt for serieovergrep i Oslo. Rettssaken starter i Oslo tingrett tirsdag.

Hytteidyll ble mareritt

Dagbladet  

Midt i sommerferiens hytteidyll, kjemper Trøndelag-familien mot sin rike nabo, om retten til å gå ned til stranda fra sin egen hytte.

- Lær deg å nyte oralsex

Dagbladet  

Kvinner og oralsex er et gjengangertema når det gjelder sex. Å motta oralsex fra en partner er egentlig ganske tabu, selv i 2019. Skal, skal ikke? Vil, vil ikke?

Politiet stoppet mann med motorsag

NRK.no 

Politiet rykket ut til Juvik i Askøy kommune i forbindelse med at en mann i 40- årene skrek og oppførte seg truende mens han hadde en motorsag i hånden, skriver politiet på Twitter. Politiet tok kontroll på mannen.

Mann tiltalt for overgrep

NRK.no 

Trondheimsmannen er tiltalt å ha vært i besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder mot barn og for seksuell omgang med barn under 14 år, melder Adresseavisen. I midten av august skal rettssaken opp i Sør-Trøndelag tingrett, skriver avisen.

Titalt for seksuelle overgrep

TV 2 Norge 

En mann fra Trøndelag er tiltalt for seksuelle overgrep mot barn under 14 år og for å ha vært i besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder.

Fraktet til sykehuset

NRK.no 

Føreren som var innblandet i trafikkuhellet i Harstad tidligere fredag kveld er nå fraktet til UNN Harstad, melder politiet. Personen er skadet og skal bli videre undersøkt der. Politiet er på stedet og avhører vitner. Veien er åpnet for trafikk.

Trafikkulykke i Tvedestrand

NRK.no 

To biler er involvert i en trafikkulykke på den nye E18-strekningen mellom Arendal og Tvedestrand. Én person er skadet, skriver politiet på Twitter.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.