123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 31.03.2019

Benzema reddet Real Madrid mot tabelljubo

Dagbladet  

Real Madrid kom under og trøblet stort hjemme mot tabelljumbo Huesca søndag, men Karim Benzema avgjorde til 3-2 med en nydelig scoring minuttet før slutt.
Kaller innbrudd terrorangrep

NRK.no 

Nord-Korea beskriver innbruddet ved landets ambassade i Spanias hovedstad Madrid i februar som et «alvorlig terrorangrep», og ber om en grundig etterforskning. Væpnede menn tok inn i ambassaden og stjal dokumenter og datamaskiner.


Flere nyregistrerte elbiler

NRK.no 

Statens vegvesen registrerte 10.315 elbiler i mars, og for første gang var flere enn halvparten av de nyregistrerte bilene her i landet en elbil. Antallet registrerte elbiler i mars gir en elbilhandel på 57 prosent, ifølge Statens vegvesen.

Gulldrømmen brast for VIF

Dagsavisen 

(Frisk - Vålerenga 4-3 e.f.) Vålerenga måtte slå Frisk i Askerhallen søndag, skulle de holde liv i drømmen om finale og NM-gull i ishockey. Slik gikk det ikke. Frisk er videre til finale med 4-2 i kamper.

Mange krattbranner

NRK.no 

Brannvesenet ber folk på Sørlandet være ekstra forsiktige med bålbrenning. Denne helgen har det vært flere gress- og krattbranner på Agder. Brannsjef i Østre Agder brannvesen, Dag Svindseth, advarer om at det er svært tørt nå.

Slik er den nye RBK-treneren

Dagbladet  

Eirik Horneland (44) fikk en svak start som RBK-trener, med 0-2 tap i Bodø. Bli bedre kjent med mannen som må vinne serien i år for å tilfredsstille RBK-sjefene.

Serieåpnet med tap i Bodø

Rosenborg Ballklub 

Rosenborg klarte ikke å stoppe Bodø/Glimts farlige kontringsspill og tross en glimrende Arild Østbø i målet ble det en poengløs serieåpning.

Kanskje er Klopp like viktig som ligagullet

Verdens Gang 

(Liverpool – Tottenham 2–1) «Når jeg sitter her om fire år, er jeg rimelig sikker på at vi har vunnet et trofé», sa Jürgen Klopp på sin aller første pressekonferanse som Liverpool-manager.

Han lovet en pokal – kan Klopp holde ord?

Verdens Gang 

(Liverpool – Tottenham 2–1) «Når jeg sitter her om fire år, er jeg rimelig sikker på at vi har vunnet et trofé», sa Jürgen Klopp på sin aller første pressekonferanse som Liverpool-manager.

Kan bli storstreik fra mandag

NRK.no 

Det er fortsatt stor avstand mellom partene i meklingen mellom NHO og arbeidstakerorganisasjonene LO og YS. Riksmekleren opplyser at det er dialog, men at det er krevende forhandlinger. 25.000 medlemmer kan bli tatt ut i streik fra mandag morgen.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.