123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 01.03.2019

Åtte verksteder mistet godkjenning

NRK.no 

Statens vegvesen gjennomfører stikkprøvekontroller hos bilverksteder som utfører EU-kontroll. I Nord-Norge ble det foretatt til sammen 438 stikkprøver i fjor, melder vegvesen.no. Åtte verksteder mistet godkjenningen sin i Nord-Norge i fjor etter disse kontrollene.

Sønn siktet for å ha knivstukket sin far

Verdens Gang 

En mann i 50-årene ble alvorlig skadet med flere stikksår i overkroppen, etter at sønnen i 20-årene knivstakk ham på Averøy på fredag.
Tror mennesker står bak GPS-jamming

NRK.no 

GPS-forstyrrelser hos fly skyldtes trolig «menneskeskapte kilder», mener Nasjonal kommunikasjonsmyndighet som har undersøkt grunnen til at flere piloter opplevde GPS-problemer torsdag.

Siktet for å ha knivstukket faren

NRK.no 

Politiet har nå siktet en mann i 20-årene for grov kroppsskade etter at en mann i 50-årene, bosatt på Averøy i Møre og Romsdal, ble knivstukket. Den siktede er sønn til den fornærmede, som er sendt til St.Olavs hosptial i Trondheim.


Siktet for knivstikking av sin far

NRK.no 

Politiet har nå siktet en mann i 20-årene for grov kropsskade etter at en mann i 50-årene, bosatt på Averøy i Møre og Romsdal ble knivstukket. Den siktede er sønn til den fornærmede, som er sendt til St.Olavs hosptial i Trondheim.

Suveren siger i «Mesternes mester»

NRK.no 

MALLORCA (NRK): Han vann fem av åtte temaer i jubileumssesongen av «Mesternes mester». Også i finalen var det lite å gjere med Pål Anders Ullevålseter.

Ullevålseter vant Mesternes Mester

NRK.no 

Tidligere Enduro-utøver Pål Anders Ullevålseter stakk av med seieren i årets utgave av Mesternes Mester. Ullevålseter vant programmets tiende sesong foran tidligere håndballspiller Karoline Dyhre Breivang og tidligere høydehopper Hanne Haugland.

VM-fadesen endrer ikke Stöckls fremtidsplaner

Verdens Gang 

SEEFELD (VG) Alexander Stöckl (45) er fast bestemt på å trene Norge til Beijing-OL i 2022. Selv ikke nedslående resultater i VM får han til å endre mening.

Inslee vil bli president

TV 2 Norge 

Kampen mot klimaendringer er den viktigste saken for Washington-guvernør Jay Inslee (68). Fredag annonserte Inslee at han vil bli demokratenes presidentkandidat.

Stanser skitsfart

Dagsavisen 

Sjøfartsdirektoratet vil vurdere strengere utslippskrav for skipsfarten både i Oslofjorden og andre fjorder.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.