123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 22.03.2019
Norge tapte mot Finland

NRK.no (sport) 

Det norske U21 landslaget i fotball er i Spania for å spille privatlandskamper mot Finland. I møte med Finland fikk de nordmennene det tøft. Til tross for tre mål, tapte laget 8–3. Mandag venter Russland på stadion Dama de Noche i Málaga.

Alt som Vigelandsparken skjulte

Dagsavisen 

Som barn ble Roy Jacobsen tatt med til Vigelandsparken en gang i uka, mens moren var hos tannlegen. Trodde han.


Mann skoten av politiet på Skjetten

NRK.no 

Ein ein mann med øks vart fredag skoten av politiet på Skjetten i Akershus etter at han hadde framsett truslar mot politiet. På staden vart det og funne ei kvinne med alvorlege skader.

Trur kvinne er utsett for vald

NRK.no 

Politiet seier at alt tyder på at kvinna som vart funne alvorleg skada på Skjetten i Akershus, har vore utsett for vald. Dei vil ikkje seie om mannen som vart skoten av politiet etter at han trua med øks, er mistenkt i saka. Han er sendt til sjukehus.

Omsorgshjem brøt loven

NRK.no 

Varslerne på Margarethestiftelsen bo- og omsorgssenter i Arendal får full støtte fra fylkeslegen. I dag kom tilsynsrapporten som konkluderer med at det har blitt gjort flere brudd i tjenestetilbudet.

Tek klimaomsyn om det gir profitt

NRK.no 

Oljefond-sjef Yngve Slyngstad vil ikkje svekke Oljefondet ved å vektleggja etikk og klima ved investeringar. Dei investerer utelukkande for lønsemd. Andre omsyn tas om ein trur det vil gi meir lønsemd på sikt, seier han.

Mann kritisk skadet etter politiskudd på Skjetten

NRK.no 

Politiet ble varslet om en alvorlig skadd kvinne, men da de ankom stedet, observerte de en mann med øks. Da de skulle pågripe mannen, oppsto det ifølge politiet en situasjon der de måtte avfyre skudd.

Dette skjer i «Ways of seeing»

NRK.no 

Veldig få har sett årets mest omtalte teaterstykke. Ifølge de som har gjort det, her det en veldig liten del av det som handler om Tor Mikkel Wara.

Kritisk skadd etter politiskot

NRK.no 

Ein mann har frakta til sjukehus med kritiske skader etter han vart skoten av politiet på Skjetten i Akershus, skriv politiet på Twitter. Mannen vart funnen på staden med øks, etter at det hadde kome melding om ei alvorleg skadd kvinne.

Norwegian-fly manglar varsellampe

NRK.no 

Overfor Reuters stadfester Norwegian at deira Boeing 737 Max-fly ikkje har ei lampe som varslar om at nasen på flyet ligg for høgt, som standardutstyr. Det er mogeleg at slikt utstyr kunne ha hindra at to fly av denne typen styrta.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.