123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 08.03.2019

Bryr meg ikke!

Dagbladet  

Venstres Abid Raja mener det er unødvendig å lage statistikk som viser landbakgrunn for kriminelle.
– Jeg har bare lyst å kaste skiene

NRK.no (sport) 

Halvor Egner Granerud var ekstremt skuffet da han ikke greide å kvalifisere seg til søndagens renn i Raw Air. – Jeg har lyst å dra hjem og legge meg, sa han. Robert Johansson vant fredagens kvalifisering i Holmenkollen.

I strupen på kulturmannen

Dagbladet  

- Kvinner som har oppført seg på måter som er tillatt for menn, men ikke for kvinner, har blitt straffet hardt for det.


Ansatt knivstukket i beinet

TV 2 Norge 

En ansatt på Narvesen ble knivstukket i beinet etter at det oppsto et basketak med en person som nektet å forlate kiosken i Kristandsand.

Vylegzjanin legger opp

NRK.no (sport) 

Den russiske langrennsløperen Maksim Vylegzjanin legger opp etter lørdagens femmil i Holmenkollen, opplyser Det internasjonale skiforbundet (FIS). Vylegzjanin tok tre sølv under OL på hjemmebane i 2014. 36-åringens eneste mesterskapsgull kom på 30 kilometer fellesstart med skibytte under Falun-VM i 2015.

Drapsmann kan ha vært utilregnelig

NRK.no 

Mannen som er dømt for å ha drept en asylsøker på Lena i 2007 var utilregnelig og burde ikke vært idømt fengselsstraff, mener Gjenopptakelseskommisjonen. De begjærer derfor saken gjenåpnet.

Raja hevder lederstriden i Venstre er medieskapt

NRK.no 

HELL (NRK): Abid Raja sier han overhodet ikke har gjort noe som kan så tvil om hans støtte til Trine Skei Grande som partileder. Uroen i Venstre er skapt av mediene, hevder han.

Forestillingen er avlyst

NRK.no 

Andre del av kveldens forestillingen på Operaen er avlyst etter at en planke løsnet fra taket. Det er Statsbygg som har bestemt at forestillingen må avlyses, fordi de må sjekke salen nøye for å sikre om den er trygg.

Endelig en opptur for hoppgutta

TV 2 Norge 

Robert Johansson var pekt ut som Norges sterkeste kort i Raw Air. Han skuffet ikke og tok seieren i kvalifiseringen i Holmenkollen fredag kveld.

Brannen i Malvik: – Vi mistet alt

NRK.no 

Ibrahim Al-Sallal og familien dro fra alt de hadde da de flyktet fra Syria til Norge. I går mistet de alt igjen i brann på Vikhammer.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.