123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 01.04.2019

Silotank i ferd med å rase sammen

NRK.no 

En ståltank på Stakkevollvegen sentralt på Tromsøya i Troms er i ferd med å rase sammen på grunn av mye snø. Det jobbes med å tømme tanken for silo. Vegen vil være sperret frem til tanken er sikret, melder politiet.

Klatret forbi Solskjær

Dagbladet  

Aaron Ramsey og Alexandre Lacazette scoret da Arsenal slo Newcastle 2-0 i Premier League mandag. Med seier klatret London-laget opp på tredjeplass på tabellen.
Sofie klager VG inn for PFU

NRK.no 

Kvinnen som danset med Trond Giske i den mye omtalte dansevidoen bekrefter overfor TV 2 at hun har bestemt seg for å klage VG inn for Pressens Faglige Utvalg. Hun vil ikke si noe om hvilke punkter i Vær Varsom-plakaten hun mener VG har brutt.

Arsenal gikk forbi Tottenham

TV 2 Norge 

Aaron Ramsey og Alexandre Lacazette scoret Arsenals mål i 2-0-seieren over Newcastle. Arsenal gikk dermed forbi Tottenham på tabellen og opp på tredjeplass.

Pickford i mulig gateslagsmål

NRK.no (sport) 

Everton etterforsker bilder på sosiale medier der keeper Jordan Pickford skal være sentral, det melder nyhetsbyrået PA. Bildene skal vise Pickford i en bar og også at han blir dratt bort fra det som ser ut til å være et slagsmål ute i en gate.


Stanser F35-leveranser

NRK.no 

USA stanser inntil videre leveransen av deler og manualer knyttet til kampflyet F-35 til NATO-allierte Tyrkia. Grunnen er tyrkernes kjøp av et russisk luftforsvarssystem. Det bekrefter Pentagon.

Jakter denne mannen etter overfallsvoldtekt

TV 2 Norge 

ÅSTED NORGE (TV 2): Politiet offentliggjør nå en fantomtegning i jakten på han som skal ha voldtatt en kvinne mens hun trillet en barnevogn i Sem forrige søndag.

- Forkastelig

Dagbladet  

Bruneis innføring av dødsstraff mot homofile møter massiv internasjonal motstand.

Etterforskes etter gateslagsmål

Dagbladet  

Everton gikk mandag ut og sa at klubben etterforsker bilder på sosiale medier der keeper Jordan Pickford skal være sentral.

Skuterfører hentet ut

NRK.no 

Skuterføreren i 20-årene som var savnet, etter at det gikk et snøskred på Reingjerdfjellet i Troms, er nå hentet ut. Tilstanden er ukjent.

Mener kongen har latt seg bruke i Chile

NRK.no 

Greenpeace mener det er uholdbart at lakseindustrien følger én standard i Norge og en annen i Chile. Oppdrettsgigant svarer at lokale forhold tvinger dette fram.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.