123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 24.01.2019

Demokratene fikk ikke støtte

NRK.no 

Senatet sa også nei til Demokratenes forslag til løsning av budsjettkrisen i USA, melder AP. Dermed er deler av den offentlige sektoren i USA fortsatt stengt. Det har ført til at 800.000 statlig ansatte ikke har fått lønn siden 22. desember.

Samtaler mellom USA og Taliban

NRK.no 

Utsendinger fra USA og Taliban forhandler videre på fjerde døgnet i Qatar, men det er ikke kjent om det er framgang i samtalene. Fredssamtalene kom i stand etter at president Donald Trump varslet at han ville hente hjem soldater i Afghanistan.

Gratis kollektivtrafikk i Luxemburg

NRK.no 

Fra 1. mars neste år vil tog, buss og trikk være gratis for alle reisende i Luxemburg. – 99 prosent av fagfolk mener at det ikke er å anbefale i Norge, sier forsker.

Har åpnet savnede Odins mobil

NRK.no 

Kripos har lyktes i å åpne mobilen til Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun, som ble meldt savnet 20. november, skriver Avisa Sør-Trøndelag. Politiet i Gauldal har fått tilgang til materialet på mobilen, men vil foreløpig ikke si noe om funnene.

– Jeg oppførte meg ikke bra

Dagsavisen 

Det føltes ikke godt, medgir komiker Yousef Hadaoui. Dagsnytt18-programleder Espen Aas mener stuntet var problematisk.

Storseier for serielederen

TV 2 Norge 

Serieleder Vålerenga fikk ikke all verdens til motstand av Manglerud Star og vant 5-1 i Getligaen torsdag kveld.

Republikanerne fikk ikke støtte

NRK.no 

Senatet sa som ventet nei til Republikanernes forslag til løsning av budsjettkrisen som lammer store deler av offentlig sektor i USA. Trump-administrasjonen innførte «shutdown» fordi de ikke fikk penger til å bygge muren mot Mexico.

Tror kritisk fransk dokumentar kan være god Norgesreklame

NRK.no 

Norsk torsk som injiseres med kjemikalier og vann i Kina før den selges i Frankrike har skapt sterke reaksjoner. Men Norges største produsent av hvitfiskprodukter og Norges sjømatråd tror dokumentaren kan være gunstig for Norges omdømme.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.