123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 22.01.2019

Slutt på pressekonferanser

TV 2 Norge 

President Donald Trump avvikler de ordinære pressekonferansene med pressetalskvinne Sarah Sanders i Det hvite hus, fordi han misliker journalistenes dekning av dem.

Skulle bare besøke sønnen - brutalt drept

Dagbladet  

Mannen som er siktet for å ha tatt livet av sin far har ikke vært avhørt siden lille julaften. Politiet vurderer å se til utlandet for å lete etter nye spor i saken.
Skiskyttertopp leverte klage etter Fourcade-raseri

NRK.no 

RUHPOLDING/OSLO (NRK): Russland leverte inn en klage til Det internasjonale skiskytterforbundet etter at den franske skiskytterstjernen Martin Fourcade raste mot dopingdømte Aleksandr Loginov.


Redde dem som ikke reddes kan

NRK.no 

Skisporene til fire skikjørere gikk inn i snømassene, men ikke ut. Ved foten av fjellet ventet over 50 personer på å starte leiteaksjonen. Dette er historien til noen av de menneskene som ble involvert da snøskredet gikk i Tamokdalen.

Ville ikke stoppe for politiet

NRK.no 

En person ville ikke stoppe da politiet hadde kontroll i Trondheim i kveld. Det ble en forfølgelse av bilen, men politiet har kontroll på personen, skriver de på Twitter.

Éin av fire uroa for privatøkonomien

NRK.no 

Rundt éin av fire nordmenn mellom 18 og 65 år ser mørkt på eigen økonomiske framtid, ifølge ei undersøking YouGov har gjort for Nordea. Rundt éin av ti at dei bekymrar seg i svært stor grad for korleis privatøkonomien deira vil utvikle seg i 2019.

Studie: Høge kvinner lever lenger

NRK.no 

Kvinner som er høge, har gjennomsnittleg kropp eller er middels aktive, har størst sjanse for å bli gamle. Det syner ei ny undersøking gjort av forskarar ved Maastricht Universitet i Nederland. Det same gjeld ikkje for menn.

Vender tilbake til RBK

TV 2 Norge 

Rosenborg og Tromsø er enige om en overgang for Gjermund Åsen. På sine hjemmesider bekrefter Rosenborg at Åsen har signert en fireårskontrakt på Lerkendal.

Kjell Ingolf Ropstad i Debatten

NRK.no 

Programleiar Fredrik Solvang vil spørje ut KrF-politikar og Noregs nye barne- og familieminister om nokre av dei mest betente verdispørsmåla i vår tid. Debatten begynner klokka 21:20.

Forskning: Høye kvinner lever lenger

NRK.no 

En ny undersøkelse viser at kvinner som er høye, har gjennomsnittlig kropp eller middels aktive har størst sannsynlighet for å bli gamle. Det samme er ikke tilfellet for menn.

Stavanger legg Hanne-saka på vent

NRK.no 

Stavanger kommune vil framleis flytte autisten Hanne Hjorteland tilbake til eit av sine bufellesskapa sine, stadfesta kommunaldirektør Eli Karin Fosse i dag. Kommunen vil ikkje gjere meir før ankesaka er handsama av lagmannsretten i mars.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.