123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 13.01.2019

Du holder vekta best med lavkarbo

Dagbladet  

Ny Harvard-studie viser at forbrenningen økte ved lavkarbo-kosthold. - En kalori er ikke en kalori, sier professor.
Økokrim etterforsker Tidal

TV 2 Norge 

Økokrim bekrefter at de har satt i gang etterforskning av strømmetjenesten Tidal etter at Dagens Næringsliv i mai i fjor skrev at det var blitt jukset med strømmetallene.


Le Pen lover seier over Macron

NRK.no 

Marine Le Pen, leder i det høyrepopulistiske partiet Nasjonal samling, startet valgkampen foran EU-parlamentsvalget i mai med å love seier over Macron. Hun brukte også anledningen til å kritiserte håndteringen av demonstrasjonene fra de gule vestene.

Flere unge pågrepet for ransforsøk

NRK.no 

Fem gutter i alderen 14–16 år er pågrepet for ransforsøket ved Trasop skole tidligere i kveld. Politiet leter etter en siste person i samme alder.

Gutt (2) falt ned i brønn

TV 2 Norge 

Ifølge spanske medier har en toåring ramlet ned i en brønn i Malaga. Brønnen er 100 meter dyp og kun 20 centimeter bred. Redningsmannskap prøver å få lokalisert gutten.

La bilen stå i Stjørdal

NRK.no 

Patruljene på Stjørdal anbefaler alle som ikke er helt nødt til å ut med bilen om å la den stå. Mye snø gjør at veiene fyker igjen. Det er i tillegg veldig dårlig sikt, melder politiet.

Gutt falt ned i brann i Spania

NRK.no 

En stor redningsaksjon pågår i Spania for å redde en to år gammel gutt som har ramlet ned i en over 100 meter dyp brønn, skriver Dagbladet. Ulykken skjedde i landsbyen Totalan utenfor Malaga i Sør-Spania søndag. Det er usikkert om gutten lever.

Arresterte etterlyst mann i Oslo

NRK.no 

Politiet i Oslo arresterte i dag en mann som har vært etterlyst i to år. Mannen ble pågrepet på Oslo S og skal nå sone en fengselsstraff han ble dømt til for et par år siden.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.