123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 22.06.2019

Grorud økte tabelledelsen da Kjelsås avga poeng

Dagsavisen 

(Florø - Grorud 1-2, Senja - Kjelsås 2-2). Grorud økte ledelsen i 2. divisjon etter at begge rivalene Åsane og Kjelsås avga poeng. Grorud reddet seieren i Florø på overtid.

Ugandas første seier på 41 år

Dagsavisen 

Ugandas fotballherrer utløste ville jubelscener i afrikamesterskapet lørdag. 2-0 over Kongo var landets første seier i turneringen siden 1978.
Politiet undersøker dødsulykke

NRK.no 

Politiet undersøker et dødsfall i Troms, det melder de på Twitter. En person er funnet død utenfor huset sitt, og politiet antar at en ulykke med en ATV er årsaken.

Person døde etter ATV-ulykke

TV 2 Norge 

En mann i 70-årene er bekreftet omkommet etter en ATV-ulykke i Troms, lørdag kveld. Personen ble funnet utenfor bopel.


Tok sin 15. strake proffseier

TV 2 Norge 

Kai Robin Havnaa vant lørdag sin 15. proffkamp i boksing. I danske Horsens vant han på knockout i tredje runde mot Levani Lukhutashvili fra Georgia.

Voldtektsdømt frikjent i lagmannsretten

TV 2 Norge 

En 34 år gammel mann som ble dømt til fire års fengsel for voldtekt av en kvinne i Sunnhordland i februar i fjor, er frikjent i lagmannsretten.

Test: De hotteste elbilene akkurat nå

Dagbladet  

De tre utfordrerne til Tesla Model X møtes til en durabelig trekamp, og vi kårer en vinner i premiumkampen mellom Mercedes EQC, Audi E-tron og Jaguar I-Pace.

Redd arven før du får demens

Dagbladet  

Da 88-åringen fikk demens og havnet på sykehjem, tok det offentlige over styringen på økonomien hennes. Men Fylkesmannen forvalter ikke pengene til morens beste, mener døtrene Sissel Berdal (57) og Hilde Myhre-Andersen (59).

Dette er spilleren Norge må stoppe

Dagbladet  

Med fire mål mot Jamaica viste Sam Kerr hvorfor hun regnes som en av verdens ypperste fotballspillere og kvinnen Norge må frykte før åttendedelsfinalen. Her er historien hennes.

- Alt er tapt. Jeg er blitt en av gutta

Dagbladet  

Det som ikke skulle skje, har skjedd. Min største frykt her i livet er ikke lenger en vond klump i magen, men ett hundre prosent hardcore virkelighet. Jeg er blitt en av gutta, skriver Magasinets Thomas Karlsen.

Utsetter deportering

TV 2 Norge 

USAs president Donald Trump utsetter utkastingen av ulovlige innvandrere med to uker, i et forsøk på å komme til enighet med Demokratene om en ny asylpolitikk.

To personer lettere skadd

NRK.no 

To av dem som var involvert i en flystyrt utenfor Mandal i dag, er kun lettere skadd. Det skriver Sørlandet sykehus på Twitter. Tilstanden til den tredje personen, som ble sendt til Ullevål, er fremdeles ukjent.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.